Přejít na obsah

RadimCep

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    840
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele RadimCep

  1. Na ty Radon jsem taky koukal. Poměr cena/osazení skvělá. Jen by to chtělo někde vyzkoušet geo, nemám s nimi praktickou zkušenost.
  2. RadimCep

    BOLERO

    Připojit přes AUX discman. Na Spotify nebo někde online ty knihy nejsou?
  3. Myslel jsem spíš v reálu, jestli to je nějak poznat.
  4. Mě by zajímal rozdíl letní-zimní. Leju celoročně zimní.
  5. Já mám tyhle: https://www.kalas.cz/ride-on-z1-neoprenove-rukavice-cerne/
  6. Contiky mám jen na silnici, bajkový pláště neznám. Na bajku mi pláště najely asi 3k km.
  7. DHR nee, to už je plášť na enduro nebo náročnější trail... Jak jsem psal, kombinace High Roller II předek a Minion SS zadek je už několik let prověřená fungující kombinace.
  8. RadimCep

    2.0TSi 140kW DSG

    Zkusím obnovit. Nějaké zkušenosti, názory? Vyhlédl jsem Scouta s tímto motorem. Díky.
  9. RadimCep

    Android auto

    Nám to funguje i na firemních O4.
  10. Na fulla jsou racing ray a racing ralph pořád moc. Nejoblíbenější kombinace je High Roller II předek a Minion SS zadek, ekvivalent od Schwalbe neznám, jezdím výhradně Maxxis. A nebál bych se širšího, třeba 2,4 a dát to na mlíko. Ale záleží co s tím chceš primárně jezdit.
  11. Tak já 1850km, 95% bike, 5% silnice. Cíl byl 2k, ale je to slabota. 2020 jsem ještě jezdil přes 3k. Ale přišly jiný sporty, tak se to trochu odrazilo i na tom kole. Příští rok je plán 2.5k, hlavně proto, že mám silnici tak by to mělo víc přibývat. Ale toho sportu okolo je hrozně moc - skialpy, lyže, běh, plavání, florbal, fotbal a do toho bych se chtěl víc věnovat pádlování, k tomu nějaká turistika...
  12. Mě to dělá Chrome i Safari. OS aktuální, prohlížeče aktuální.
  13. Takže se nebát toho motoru? Potřebuju auto do města, vybral jsem O2 a váhám jestli 1.6MPI nebo 1.4TSI.
  14. https://navitel.cz/cz/devices/dvr/navitel-r67-2k vyhlédl jsem si tohle, ale mám to do dodávky, kde není vystrčenej displej, takže to bude normálně nahoře na skle a kabel pod stropnicí, A sloupek a někam pod palubku a tam to pak nějak vymyslet, aby to šlo na spínání klíčku. Na těch vystrčenejch tabletech mi to přijde jako blbost, dřív jsem používal telefon v držáku jako kameru, kterej byl normálně na palubce a nebylo to uplně ono.
  15. Koupils něco, můžeš něco doporučit? Líbí se mi Navitel, má nějakej takovej model co má aspoň stavovej displej, je na magnet a má USB-C (i když teda ten nevede do držáku, ale přímo do kamery, takže když ji chceš sundat, tak pak trčí kabel).
  16. Tak to bohužel vypadá, že je v háji DPF. Rozsvítila se kontrolka motoru, chyba P0401. Vymazáno a rozsvítila se znova. Výfuk je černý (údajně nemá být), auto jede normálně, možná je subjektivně hlučnější. Prý propouští DPF (psal někdo na FB se stejným problémem) a jediným trvalým řešením je tedy výměna DPF i EGRu. Máte někdo zkušenosti? Díky.
  17. Jezdíme, čtvrtek 90km, v pátek 25km a pak defekt a pád 😄
  18. Jsi na Stravě? Jezdíme dost stejných tras, tak pro inspiraci/porovnání.
  19. Možná by to chtělo aspoň 11-30 nebo 11-32, záleží co pobere hazka. Pak by ty kopce mohly být snažší.
  20. Co máš na silnici vzadu za kazetu?
  21. Čt-Ne jsem v Rakousku, pro mě ideál ten další týden, od 14.8.
  22. Ty seš tady někde z okolí?
  23. Nepotřebuju opěrnou plochu pro tretru, mám karbonovou podrážku s tuhostí 13. Láká mě to zatím spíš jako designovka. Možná koupím XTR a vyřešeno.
  24. Tak tos byl kousek od nás 😄 Jinak pedály s klecí za mě nee, spíš přemýšlím o eggbeater pedálech, místo dosavadních XT.
×
×
  • Vytvořit...