Přejít na obsah

kotis

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

682 zobrazení profilu

kotis's Achievements

0

Popularita

  1. Koupím rovné origo al disky , na octavia 2 scout proteus okoli ostrava.
  2. Koupím rádio Bolero do octavie 2 fl pokud možno bez oděrek a škrábancu. tel 605763033
  3. Nemohu na netu nikde najit dobový prospekt octavia 2 vzorniky barev ,zajmal by mě před facelift. Nemohl by mi někdo pomoct s nějakym odkazem, jake barevne kombinace byly v te době.
  4. Měl bych možna zajem, schanim pravě srarši typ 03 potrebuji na OII r.v.05 s DSG
  5. Taky bych měl,zájem na mou octavii r.v. 05 a jaky mi doporučite jde mi hlavně o tyto věci zobrazeni climatroniku před face na columbovi ,origo před. a zad. parkovaku ,hensfri a sklon praveho zrcatka. abych zanechal stavajici jednotky, Jsou tyto věci možne s použii tohoto Polaru na mou ctavii 2 před face? ? ?
  6. kde mam napojit čidlo teploty a tlaku oleje pro motor octavia 2 TDI 77kw jsou nějake adaptery pod olejovy filtr s vyměnnou vložkou ,nebo da se to předělat na filtr celovyměnný? pak by adapter pro tyto filtry neměl byt problem sehnat .
  7. Taky chci dodělat ostřiky světel ,jak teda s napojenim u ročniku 05 elegance tak aby mi i kontrolka svitila ,děkuji za odpověd.
  8. Nahlásit příspěvěk Odesláno Neděle v 17:55 Zdravim chci koupit kvalitni novy starter do octavky 2 DSG r.v. 05 1,9TDI 77kw , VIN - TMBBS61Z252071375 Nechci žadnou nahradu našel jsem nejaky 1,7kw, poradte prosim, nejraději bych silnějši co jsou i 2kw ,? ale nevim jetli mi to tam bude sedět. Při teplem staru toči s těžka hneda hyta motor ale motor se neutoči a hneda chcipne musim dlouho držet starter,ma slabe otačky -baterie ok na zatěžaku. Uživatelé
  9. Ahojte, nereaguje mi na otevirani dveři stropni světlo kolega zjistil že mam vypalenou centralni jednotku palubni sitě. Mam O2 r.v. 05 s DSG koupil jsem to s face volantem s padlama kere zatim nejsou funkčni , budu to chtit sprovoznit ,neco jsem se tu dočetl že musim vyměnit podvolantovou jednotku + geteway + radio ktere mi stim bude nejak komunikovat a cele to přehrat. dotaz zni : mam rovnou schanět jinou jednot. palubni sitě třeba face? Nebo sehnat tu co tam je. Mam namyslim jestli se to nevztahuje na tu moji přestavbu co mě čeka,jsem laik ,za radu děkuji.
  10. Ahoj ,mam oct. před face r.v 05 chci vyměnit radio asi činu proste u ktereho mi bude zobrazovat klimatronik, něco ses v temtu zmínil že i o zobrazuje i ten klimtronik na jakem radiu?

  11. Zjistil jsi čim to je? ty teple starty. Ja to mam podobne , vlastnim octavii kratce .Stejny motor s DSG.
  12. Zdravim chci koupit kvalitni novy starter do octavky 2 DSG r.v. 05 1,9TDI 77kw , VIN - TMBBS61Z252071375 Nechci žadnou nahradu našel jsem nejaky 1,7kw, poradte prosim, nejraději bych silnějši co jsou i 2kw ,? ale nevim jetli mi to tam bude sedět. Při teplem staru toči s těžka hneda hyta motor ale motor se neutoči a hneda chcipne musim dlouho držet starter,ma slabe otačky -baterie ok na zatěžaku.
  13. kotis

    OII Fl Columbus

    Ahoj mam krátce octavii, chci se zeptat , je to komplet v češtině? Mam O2 před face r.v. 05 zobrazi to na rádiu i climatronik,proto že číny na ten modelovy rok ne. A zda to bude komunikovat s volantem s face RS když si pořidim danou jednotku volantu.
  14. Zdravim , mam taky problem na octav. 2 rv.05 mi při otevřenych dveři nesviti ani jedno stropni světlo rozsviti se pouze světylko na leve straně v tapcu dveřich, prava strana je taky bez proudu . Stropni světlo jinač funguje normalně, akorat nereaguje na dveře ani v přistrojovce nesviti kontrolka.
×
×
  • Vytvořit...