rstd Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Kulli kdyby jsi chtel jeste ty sedacky co sli do UK muzu ti je sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Únor 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 A cena tech sedacek ? Mozna by stacily jen potahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Zeptam se myslis vsechny do celeho auta a to zrcatko jak se ti nezklapi to musis mit elektrickou sedacku jinak mam taky zluty RS a na ty svetla si kup mracitka nekurvi to nejakou samolepkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Kluci jak funguje ten senzor kvality vzduchu nebo jak se to jmenuje ? Ja jsem zatim jeho funkcnost nepostrehl. U tlacitka vnitrniho okruhu mam rozsvicenou ledku tu vpravo coz by mel byt ten senzor, ale stejne jsem si vzdycky musel ten vnitrni okruh nakonec zapnout rucne. Da se nejak poznat kdyz se automaticky sepne ? (treba jina barva diody ?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Dneska jsem byl objednat to "multibarevne" svetlo pro osvetleni prostoru nohou z Audi A8. Sice uz ho maji v ETCE, ale jeste nejde objednat. Tak museji zavolat do Prahy a pak se uvidi. Pristi tyden bych mel vedet jestli bude nebo zatim ne, tak uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Tak uz mam svetylko z nove A8 doma, jeste ho musim zapojit a zjistit jak sviti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 No to jsem zvědavý co z toho vykouzlíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 To ja taky. Jestli to svetlo z SMD diod bude pouzitelne a nebo pouziju jenom pouzdro celeho svetla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Bude to svítit hodně málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jj, Schladming. Snehu tak akorat, ale uz to celkem taje. Tak snad ti to vyjde a jeste neco napadne. My jsme meli pocasi uplne super, celou dobu jasno a teplo.Byli jsme se podivat i na Dachsteingletscher v nadmorske vysce 2 700 m a fakt paradni rozhled. Doporucuju se tam zajet alespon kouknout. tam je to hezký, taky jsem tam byl, ale v létě, byl jsem i z druhé strany, kouzelná dovolená, jezera, městečka, solné doly ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Bude to svítit hodně málo. Tys už to zkoušel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Takhle na prvni pohled to nevypada jako nejaky hi-tech-vykonny supersvitivy ledky zrovna... :-) Asi by chtelo to videt v realu v ty A8, co to ma delat a jak to vlastne funguje... podle tech fotek co jsem zatim videl tam bude tech barevnejch svetelnejch zdroju vic, nez jen lampa na strese a tyhle svetylka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 To jsem si říkal taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Jak budu mit cas, tak to vyzkousim. Ale asi az koncem tydne nebo o vikendu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Dneska jsem tak na rychlo otestoval to svetylko z Audi A8 a na to jak jsou ty ledky malinke to sviti dost. Zkousel jsem to v mistnosti ve tme a myslim, ze pro osvetleni (spis takove lehce decentni) by to stacilo. Samotne svetylko ma 4 vyvody. Jeden je spolecne minus, druhy je plus od jedne ledky, treti je plus od druhe ledky a ctvrty neni vyuzity (opravdu neni s zadnou soucastkou nijak spojen). Takze svetylko sviti bud bilou barvou nebo zlutou (popr. obema) coz me zklamalo. Cekal jsem tech barev vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Tak jaké kola buděš dávat na léto?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Uvidíme, ale asi zůstanu u Neptunů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 ...to jsem přesně čekal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Uvidime podle financni situace ;) Druha vec je, ze se neumim rozhodnout ktere by byly ty prave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Stejně si myslím že zůstaneš u těch origo kol. Hele už jsi sehnal ty cedla do navigace které jsi tu sháněl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Jojo uz jsem neco sehnal. Ted prodavam original CD s mapama CZ,SK,HU + hl. tahy Nevim jestli zustanu celorocne u jedne sady kol. Sice se mi libi, ale nebavi me jezdit do pneuservisu prezouvat 2x rocne kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Aha, já mám teď právě CZ, Alpy a Skopčáky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Dneska jsem si konecne koupil kola na leto. Jsou to 8x18", ET35. Vzadu jsou kola akorat, vepredu ale trochu lezou ven. Tady je foto kol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Pekné kolieska... daj ešte aj foto na aute... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Kully: Zenithy dávaš na prodej nebo si je necháš jako zimáky? Zajimalo by mě jak to bude vypadát na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Ja Zenithy nemam Na zimu zatim nechavam Neptuny. Foto na aute dodam zitra. Jen by me zajimalo, jestli ma Storm (stejny rozmer disku i ET) taky predni kola vystouple ven a jestli to nedela nekdy (pri nalozenem aute) problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Ma stejny, vzdyt jsem ti to psal ET35 8Jx18 ... podle toho co jsem se s nim bavil, tak by dal klidne i podlozky... snad ti Stormi nevadi, ze odpovidam za tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Jsem to blbe napsal ... Vim, ze si psal o tom rozmeru i ET. Myslel jsem jestli mu to vpredu taky mirne vyleza. Ja bych dopredu podlozky uz nedaval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Vepredu je to ET35 tak akorat,vzadu by to sneslo ET30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 taky mám vepředu 8x18 ET 35 a je to akorát s blatníkem kola si vybral pěkný jsem zvědav jak budou vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.