Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

mam otazku.mozno na nu bude vediet najlepsie odpovedat storm

moze to auto dealer niekomu predviest pripadne ho pustit si sadnut?stoji mi v predajni auto a caka na prebratie..pride do predajne chlapik a spyta sa ci sa na nom moze previest lebo si take planuje kupit...dovoli mu to predajca??Alebo na taketo veci su vyhradne predvadzacie vozidla?

Odkaz ke komentáři
mam otazku.mozno na nu bude vediet najlepsie odpovedat storm

moze to auto dealer niekomu predviest pripadne ho pustit si sadnut?stoji mi v predajni auto a caka na prebratie..pride do predajne chlapik a spyta sa ci sa na nom moze previest lebo si take planuje kupit...dovoli mu to predajca??Alebo na taketo veci su vyhradne predvadzacie vozidla?

Já si myslim žes odpověděl sám sobě a Kully divím se že s tvým autem vůbec někdo jel!!?? Jakto? To nebude mit nulu??? ;)

Odkaz ke komentáři

CorradoVR6: Podle me si myslim, ze ne. Kdyz jsem prisel ve Stredu na autosalon, tak jsem netrpelive vyhlezel moje auto kde ho vystavuji. No nikde nebylo. Meli ho schovane vzadu a pres noc uvnitr v dilne. Rikal, ze by mi ho kazdy osahal atd ... A ze se vytahuje az tesne pred predanim.

Ale kazdopadne to zalezi na cloveku. Protoze kdyz jsme meli zajem o Audi A6, tak zadnou predvadeci nemeli. Ale nahodou mel nejaky zakaznik svou A6 se stejnym motorem na servisu. Tak ji vzal a jeli jsme se projet. No docela jsem se divil. Nechtel bych jet po meste a potkat sve auto jak v nem sedi uplne nekdo cizi ...

Odkaz ke komentáři

Tak nula na tachometru není snad vůbec možná, to by bylo až podezřelé. Většina nových Škodovek mívá do 10 km, ale vyděl jsem na tachometru i 32km ...Je to dané tím, že po sjezdu z výrobní linky následuje cca 800 metrový testovací okruh. Pokud je všecko v pořádku, jede auto třebas přes celé odstavné parkoviště na místo kde čeká na odvoz. Potom převoz z parkoviště k autu dopravce a pár metrů co nalítá prodejce při přípravě auta k předání. Speciální modely jako Scout (u RS nevím) sjíždí jako normální sériovka a potom musí ještě do garáží kde se přidají plasty. A to jsou další metry navíc…takže tak.

Dřív jsem pracoval jako prodejce aut a musím říct, že jsem nechával do aut které byli pro zákazníka zájemce sednout. Většinou se ale jednalo o auta co měla něco spešl, jako zajímavou kombinaci interiéru nebo tak. Třebas auta co stojí na salůnu se prodávají jako nové bez další slevy a občas si v nich někdo pohoví...

Gratuluji k novému auto, od koho jej kupuješ?

Odkaz ke komentáři
Kupuju v Auto Dubina.

Jinak jak jsem psal. Pokud je na tachometru do 100 km, tak se to da VAGem vynulovat

Tak to jo. Myslel jsem že jsi někde od Brna, když jsi psal o Rohleně.

Dokonce to šlo do 30km i přidržením čudlíku na nastavování hodin (Fabia 1 a TOUR). Nevím, proč by to ale někdo dělal, snad jenom pokud by chtěl zamaskovat nějakou předváděcí jízdu...

Odkaz ke komentáři
Predek (naraznik) je uplne nejluxusnejsi a libi se mi uplne nejvic. Na fotce to fakt neni videt jak je pekny. Navic ten RS naraznik pusobi robustnejsim dojmem nez standartni naraznik. A jak uz jsem psal, tak i ty svetla se daji na zlute zkousnout.

Uz se na ni moc zitra tesim. Jeste mi ji musi (snad to udelali dneska) nalestit, protoze vcera byla pekne spinava z toho deste. A taky u ridice sedelo nejake prase, protoze koberecek byl spinavy od blata.

JJ, najkrajsi z celeho auta je ten predny naraznik :rolleyes: Potom nafot LEDky ;)

Inac mne tiez zaspinili interier - a vyriesili to tak, ze namiesto cistenia mi tam rovno dali koberceky :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
niektori predajcovia su pekne svine :rolleyes:

Na školení mi baba vyprávěla jak jezdili z Olmiku do Práglu pro auto. Ráno nafasovala prachy a jízdenku na autobus. V Práglu všecko zaplatila, nasadila zelenou značku, vytáhla pojistku od přístrojovky (nešli budíky, tachometr ani počítadlo kylometrů) a hurá po své ase do Olmiku...To jsem teprve čuměl!

Odkaz ke komentáři
Ja jsem stal vzadu a autobus byl na odjezdu. A na dalnici ho nebudu nahanet, ze tam na parkovisti do nekoho najel.

Lidi jsou svine ( pro jistotu ted nemyslim tebe) ja si uzil dost pri hledani vynika toho kdo mi najel do narazniku a musim rict, ze bych se pokusil napsat si SPZ a dat majiteli auta listecek s tim ze jsi videl BUS s SPZ tak a tak jak do toho najel a moje cislo, pokud by neprisel do odjezdu.

jedes do Prostejova v nedeli ze bysme morkli FL zlutou RS ?

Odkaz ke komentáři

Kluci co jsem auto dostal, tak jsem z neho pomalu nevylezl. Jeste jsem rozvazel svatebni kolace a pak mensi projizdka.

O tom listecku jsem taky uvazoval, ale jak jsem psal... Videl jsem to z dalky a SPZ autobusu jsem nevidel. A abych se pak vracel z dalnice zpatky na parkoviste ... To ani neni moc realne.

Jinak ten Prostejov asi nevyjde, protoze ma bracha zitra zapijecku (a dalsi tyden se zeni), takze se obavam, ze v Nedeli rano nebudu moc schopny.

A navic jsem dneska nestihl vyridit SPZ.

Fotky bohuzel taky nemam, protoze se mi telefon vybil a fotak jsem sebou nemel. Ale uz se tesim az budu mit najeto 1 500 km a vyzkousim co to umi.

Jinak prvni dojmy jsou uzasne. Fakt super vyber. Barva krasna, kazdy dneska cumel a chvalil mi auticko :lol:

Jede to dobre a jeste lip (to me prekvapilo) to sedi v zatackach a v pripade potreby jeste podrzi ESP.

Prekvapilo me ale, ze nesviti parkovacky (ani kdyz jsou zaple xenony) a misto nich sviti slabe LEDky. Stejne tak pokud zapnu pouze parkovacky, tak vepredu sviti slabeji LEDky a parkovacky vubec. Takze by nemelo az tak vadit prelepeni. Pak ale nevim proc tam ty parkovacky jsou ?

A jeste jedna vec - kdyz jsem dneska uz skoro za tmy prijel domu, tak jako leaving home mi sviti xenony ... Myslel jsem, ze na tohle se pouzivaji mlhovky...

Pak me stve Amundsen (jednak se mi porad zda, ze Columbus hraje lip), ale hlavne mi to nebere mapy co jsou k sehnani. Pise mi to:

Navigační data z SD karty nelze použít, protože byla pořízena na jiném přístroji

A kdyz to vypalim na CD se stejnou strukturou jako na karte, tak to zase pise Chyba CD

Neznate na to nejaky figl ? To jsou snad mapy vazane na VIN kod nebo co ?

Odkaz ke komentáři

Takze uz vim proc ty mapy nefungujou. Nejspis nebudou fungovat nikomu.

Zjistil jsem totiz, ze navigace pouziva ochranu proti kopirovani map a CD s vypalenyma mapama nikdy nevezme.

Jedina moznost je zkopirovat mapy ze SD karty na SD kartu. Nestaci ale to zkopirovat pres pruzkumnika Windows.

To Amundsen zase pozna. Jedina moznost je naklonovat kartu pres program

WinHex

nebo Media Duplicator

Takze nema nekdo SD kartu s funkcnima mapama ? Nebo pak by tu mohla byt jeste moznost zkopirovani navigacnich dat z originalniho CD

primo na SD kartu pres Amundsena. Ma nekdo original mapy a byl by je ochoten pujcit ? :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...