Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

Vadi mi, ze kdyz je auto zamcene a nekdo chce jit ven, tak musi dvakrat zatahnout za kliku. Pak uz se odemkne cele auto. Treba v Audi, ale i v Peugeotu staci za kliku zatahnout jednou a odemkne se auto + se otevrou dvere.

Pak jeste pipani nezapleho pasu ... Skoda, ze to je jen u ridice. U Audi se mi zase libi, ze pokud auto stoji (treba na krizovatce), tak pas nepipa. Ale to mi zas tolik nevadi. Vetsinou jezdim s pasem.

Odkaz ke komentáři

Ze zacatku (nebo spis nez jsem ji videl nazivo) se mi RS FL nelibila kvuli tem svetlum. Jeste porad se mi FL nelibi (ikdyz v nekterych barvach je pekna) a to proto, ze ma takovy zakulaceny predni naraznik. RS ho ma spis takovy rovny a nezakulacuje se, coz pusobi mohutnejsim dojmem. Fakt se jim toto auto povedlo a uplne vsem se auto libi.

Volant je super, jen bych ho chtel multifunkcni (casem mozna bude). Je hezci nez ten stary, ale asi ne kazdemu se libi

Odkaz ke komentáři

Na ty klicky si zvyknes, taky jsem si musel zvykat. Ale libi se mi to, myslim ze je to dobry, ze se to neotevre hned pri prvnim zatazeni. Protoze aspon hned nevypadnes z auta, kdyz bys omylem klicku zatahnul nebo deti. A kdyz nekoho vezu a pak chce vystoupit, tak jsem se naucil otvirat uz dopredu pres tlacitko na stredovem tunelu. :palec:

Pipani pasu lze vypnout. Ale taky tam mohli udelat to pipani i pro spolujezdce, ma to i napr. Golf V plus...

Jinak moc hezky auticko, konecne fotky. Ten dekor je moc hezky!

Odkaz ke komentáři

Pipani mi nevadi a rozhodne ho vypinat nechci, jen si s tim mohli pohrat jako u Audi a kdyz auto stoji, tak to nepipe. Nejradsi bych byl kdyby byly cidla na vsech sedadlech (jako to ma Peugeot 207). Bohuzel OII to nema ani u spolujezdce.

Jeste jsem nevyresil to otevirani vicka nadrze. 2x stisknuti tlacitka pro zamceni auta uz u FL asi nejde.

Jo a nevim jestli to ma pouze RS, nebo vsechny FL, ale po otoceni klicku projedou rucicky na budikach do konce a vrati se na zacatek. Myslim, ze to tak ma i Passat CC.

Nevite nekdo jak je to s kodovanim ? Chtel bych druhou mlhovku a taky si dodelat osvetleni prostoru pro nohy, ale tam to bude taky asi jinak nez u predFL

Odkaz ke komentáři

Vicko nadrze proste nejde. Uz jsem to tu nekde psal, ze jsem vylezl ven, otevrel vicko nadrze, zamkl auto a vyjel ten trn. Znovu jsem zmackl tlacitko pro zamceni a trn se ani nehnul. Asi je u FL nejaka zmena.

To pipani pri stojicim aute neprestane a bohuzel neprestane ani pri zpatecce !!! Nektere zmeny opravdu nechapu :)

Odkaz ke komentáři

Kdyz prisla OII facelift (a jeste jsme nevedeli jak bude RS vypadat), tak jsem si taky rikal, ze facelift nechci za zadnou cenu. No a ted jsem rad, ze jsem pockal. Ve skutecnosti vypada lip jak na fotkach a je takova omlazena a robustnejsi.

Ale chapu, ze se ti libit nemusi

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...