Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Potrebuju poradit, neumim se totiz rozhodnout. Porad se rozhoduju jestli mam na zimu nechat original kola 18" a na leto bych pak asi koupil jine 18". Nevim jestli to neni na zimu moc ? Mate s tim nekdo zkusenost ?

Nebo jestli si mam na zimu koupit radsi 17" a na leto si necham ty original kola 18"

Odkaz ke komentáři

No urcite nebudu kupovat na leto 18" Zenithy. Za 1. se mi vic libi Neptuny a za 2. jezdi Zenithu strasne moc

Jednodussi by bylo kdybych vzal to auto na seriovych 17" Zenith, ty bych nechal na zimu a na leto si koupil nejake pekne 18".

Ale ted kdyz jsem vzal auto na 18" nevim co mam delat :)

Jestli je prodat a na zimu koupit 17" a na leto nejake jine 18" a nebo je nechat na zimu a na leto koupit nove 18" a nebo na zimu koupit 17" a na leto nechat ty 18". Ale jak jsem psal, prece nebudu mit na zimu hezci kola nez na leto. A je docasu kdy se mezi lidma rozsity i ty Neptuny

Odkaz ke komentáři

...no tak Roman to teď vymyslel... :)

18" na zimu - to by byla pecka...ale 17" dle mého bohatě stačí. Je tam ještě nějaký profil a dá se na to koukat. Krom toho jestli teď máš ty Neptuny, tak tady bude hodně lidí co s toho budou dost unešení, takže je reálná šance to prodat za solidní peníz a koupit něco normálního :palec:

Odkaz ke komentáři

No moc to tu nezije :huh:

Par lidi si to tu procte, ale odpovi z nich jen par ...

Takze nejake nazory na zimni pneu ? Kdyz budu mit na zimu ty 18" ALU, tak pneu bude 225/40 R18

a pokud bych si koupil ty 17" ALU, tak bude pneu 205/50 R17

je to velky rozdil ? Porad totiz nevim do ceho jit ;)

Odkaz ke komentáři
No moc to tu nezije :palec:

Par lidi si to tu procte, ale odpovi z nich jen par ...

Takze nejake nazory na zimni pneu ? Kdyz budu mit na zimu ty 18" ALU, tak pneu bude 225/40 R18

a pokud bych si koupil ty 17" ALU, tak bude pneu 205/50 R17

je to velky rozdil ? Porad totiz nevim do ceho jit :palec:

205/55 sú 16ky :huh: a Ondro má pravdu...ak jazdíš hory, tak aj by som bol možno za 16ky skôr ;)

Odkaz ke komentáři

Ve velkem TP se pise:

7.5J x 18 ET51; 225/40 R18 92Y

6J x 16 ET 50; 205/55 R16 91H M+S

6J x 17 ET45; 205/50 R17 93H M+S

...

Jinak na horach nebydlim, tedy jezdim vetsinou po posolenych silnicich a ujetem snehu :huh:

Kazdopadne se ale taky chystam do hor (k nam i Alpy)

Vim, ze obecne je lepsi na zimu mensi a uzsi pneu, ale je to tak hrozne na vetsim a sirsim ?

Bud koupim jenom pneu 225/40 R18 a obuju na moje Neptuny a nebo koupim nove kola + pneu, bud nejake 17" ALU a nebo v 16" asi plechy ...

Odkaz ke komentáři
Ty woe tak tvoje starosti a moznosti bych chtel mit <o;)))) jo a na plechace bych se vysral.

Moje řeč. Stejně si myslím že ať už ti tu kdokoliv cokoliv napíše, tak se nakonec rozhodneš dle vlastních pocitů páč jde přece o kola - a ty dělají auto. Ptát se na to jaký rozměr si dát na zimu si myslím je zbytečné....jsi přece velký kluk a víš co kolik stojí a co bude obnášet všechno kolem toho. :palec:

Odkaz ke komentáři

Já měl podobný problém, koupil jsem v létě 18" a doma mi zůstaly 17" pegasy a 16" alu zimáky. A ted babo raď, nechat si na zimu 16" s perfektníma gumama a nebo nechat pegasy a koupit na ně zase nový gumy na zimu? Nakonec vzhled vyhrál a prodal jsem ty 16", na pegasy hodil 215 široký Nokiany a nelituju. :palec:

post-85-1260442224_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zatimco Libor Folvarčný je ve fazi vyroby, ja jsem zatim ve fazi uvazovani. Mluvim o masce z RS-P. Davam to tu taky proto, ze je ta maska i se znakem Skoda, coz se alespon mi libi vic. Ta plastev tam zrovna moc nepadne, nejsem zady grafik a fotka s maskou z RS-P byla z blbeho uhlu :)

Original maska v barve post-133-1260477576_thumb.jpg Maska RS-P post-133-1260477642_thumb.jpg Maska RS-P v barve post-133-1260477617_thumb.jpg

Pak jsem taky uvazoval o nejakem tom pruhu, ovsem to mi bylo hned zavrhnuto :)

post-133-1260477992_thumb.jpg post-133-1260477978_thumb.jpg post-133-1260477986_thumb.jpg

A tady neco ve stylu Audi RS: post-133-1260478674_thumb.jpg post-133-1260478703_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...