Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

No ja mel kreditku, ktera nepodporovala internetove bankovnictvi :D Tedka uz konecne nejakou plastiku mam, sice ne zlatou, ale platit se s tim da :lol:

No o tlumic to prekvapive nedre, je tam 0,000001mm mista ale nedre :D Dre to vpredu naboku jak konci podbeh a zacina karoserie.

Odkaz ke komentáři

Jakoze chci to aspon vyzkouset a nafotit par fotek a pak nahoru zase :D :)

Houmik: To je tak jediny rozmer, ktery jde tady sehnat, pac ty 205 a nic mensiho clovek ani za boha nesezene :D Muzu vedet znacku? Ja zase premyslim nad Nangangama, mel jsem je i minule nove a drzeli paradne :) :palec:

Jo a taky jsem mel asi meneny jeden xenon, pac jeden sviti do bila a druhy uz se asi vysvitil a sviti spise do zluta. Tak jsem hledal a nasel jsem stranku kde prodavaji ruzne barvy :D Pisou ze je to v zavislosti a kelvinech, ale to je zase jen lakadlo asi a bude to jen nejake barvou. Kazdopadne maji tam spektrum od zlute pres bilou svetle modrou uplne jasne modrou az po fialovou. cena 200kc :D Tak jsem hnedka koupil si super jasne modre :D Tak jsem zvedav. CHtel jsem nejake vyrazne zelene, ale buh vi co by na to rekli PCR (ikdyz co reknou na cele moje auto ze :D ). takze uvidime co to bude za zazrak za 200kc :D

Odkaz ke komentáři

Falken, bral jsem je od Martypa, luxusni cena. :palec: Taky jsem premyslel nad Nankang, ty dalsi jediny byly v tomhle rozmeru sehnatelny, ale rozdil v cene nebyl nijak zavratny, tak jsem radsi sahnul po tech druhych. Ja mam 8,5 rafek a uz 215 na tom bude nasprcla, 205 bych na to osobne ani nedaval.

Odkaz ke komentáři

Falken, bral jsem je od Martypa, luxusni cena. :palec: Taky jsem premyslel nad Nankang, ty dalsi jediny byly v tomhle rozmeru sehnatelny, ale rozdil v cene nebyl nijak zavratny, tak jsem radsi sahnul po tech druhych. Ja mam 8,5 rafek a uz 215 na tom bude nasprcla, 205 bych na to osobne ani nedaval.

Presne tak! Ja mam taky 8,5 a planuju dat 215/35 r18.. stretch je pak asi takhle

http://www.tyrestretch.com/8.5_215_35_R18/

Odkaz ke komentáři

Chtel bych se zeptat, zda-li by nechte nekdo udelat dobry skutek? Potreboval bych PUJCIT 5x100 r16+, doma mame 5sad r15 :/ Potreboval bych je pujcit tak na mesic :( Na vzorku nezalezi. Pokud by se tady nekdo nasel (Ostrava-Opava-Krnov) tak prosim dejte vedet. Urcite se nejak odmenim, pokub by byl zajem tak klidne necim z nasi nabidky v hodnote 1000kc (www.moravec-cz.com)

Odkaz ke komentáři

Tak tady nejake novinky, prozatim namontovane nove radio (ma dvoji osvetleni, todle modre ktere na sebe moc pouta pozornost a pak krasnou zelenou, ktera ladi i se zbytkem interieru, takze jsem spokojen)

img1178ty.jpg

A jinak, dneska sem to rubl :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

img1179z.jpg

A jeste dneska domluveno lakovani. Nasel jsem uzasnou lakovnu 500kc/kus :) Jeste mi ma ale poslat cenu kdyby se to strikalo reflexni zelenou :) Takze uvidime. Kazdopadne ted se ceka na pneu. Do tri tydnu snad bude vse hotovo a v breznu na sraz ostravska bude FROGGY READY :D :wub:

Odkaz ke komentáři

Tak zkusenosti s radiem jsou uzasne. Spotreba na klasicke trase Domov-> Ostrava a zpet se starym radiem - 10-11litru, spotreba tedka 7-7,5litru :D Rozdil je to dosti znacny :D Proste muzika ma dobry vliv na mou pravou nohu :D

Jinak bych se chtel zucastnit souteze o nejspinavejsi auto :D

img1184z.jpg

img1185xl.jpg

A pak jsem jeste potkal v Ove nove Mondeo s touhle SPZ. Jak velky a dulezity papalas bych musel byt, abych mel podobnou? :D Nebo spise co to zname to CD?

img1183eh.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...