TomášT Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 (upraveno) jelikož sem tam budu jezdit s Octavií do inkriminované oblasti Severní Moravy, tak přemýšlím jak to případnému zájemci o kompletní sortiment náhradních dílů trochu osladit. prohlížel jsem sortiment botiček, které se dají koupit a mám dva favority: http://www.topra.cz/mechanicke-zabezpeceni/boticky-na-auto http://katalog.tkz.cz/product/boticka-skoda.html Nemáte někdo zkušenosti případně ještě další výrobce? Není to na každodenní použití, ale jednou za čas. Nebo se na to vyprdnout a nechat si namontovat zámek řadící páky? Upraveno Srpen 30, 2011 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 dal bych osobne tajny vypinac a zaslepil zamky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 podle me kdyz budou chtit, tak to auto ukradnou at na nem bude cokoliv. kdyz budes mit na svym aute boticku, tak kolemjdoucim neprijde vubec divny, ze ti to nakladaji na odtahovku. zamer radici paky mam sice taky, ale myslim, ze je to dobry jenom tak pro pojistovnu. navic si nedokazu predstavit jak to na to auto davam v zime a jak tu spinavou botisku davam pak do kufru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Jasný pokud budou chtít, tak to šlohnou stejně. Jenže Construct se dá překonat taky snadno. O tom tajném vypínači přemýšlím taky. Bohužel Okta vlastně žádné zabezpečení nemá. Ono to v Německu ani nebylo potřeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Ta botička není špatný nápad. S ní jde auto jen zvednout a odtáhnout nebo použít rozbrus, což dělá docela kravál. Určitě bych volil tu druhou botičku. Ta první je dost veliká a hlavně je fakt těžká, několikrát jsem jí tahal v rukou. Ještě třeba popřemýšlej nad Bullockem - http://www.zabezpeceno.cz/eshop/produkt/11 společně se zamykáním zpátečky myslím dost dobrý, nejde vyšlápnout spojka, takže to ani nejde odtáhnout, takže jako botička. Také jsem někde viděl kdysi čepičky na ventilky, tedy spíše hodně velkou čepičku na ventilek u kola se zámkem na klíč. Ta když se dala na kolo a pak se člověk rozjel, tak vypustila z kola vzduch. Docela to bylo zajímavé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Září 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2011 mě se právě líbí spíš ta první. právě proto, že je docela masivní. jasně 12kg je 12kg. ta druhá mi příjde taková subtilnější. Ten zámek pedálů je taky dobrá věc. mám jen tyč na volant, ale to je spíš taková úsměvná bižuterie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 já teda mám bullock a doufám že to zloděje dostatečně odradí... on ten přístup u pedálu je fakt mizerný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 Já mám toto:http://www.kanaco.cz/mechanicke-zabezpeceni/detail/zamek-razeni-defend-lock-vnitrni-model-tycka-blokovaci-trn.html a jsem spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 taky mam Bullock ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 bavíme se o zabezpečení OI r. 1999, 1,6 55 kw ? Obávám, se že auta je za horizontem zájmu profíku max. amatér co se sveze z hospody do hospody. uvažovat o botičce apod. mi příjde jako špatná investice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 To je častý omyl. Bohužel se kradou i takto stará auta a to na náhradní díly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 tak tak . Taky jsem si myslel, že jsem za vodou, ale po tom co chtěli ukradnout zdejšímu kolegovi 1,8 20V z roku 1997-tak jsem rychle vystřízlivěl. Náhradní díly budou potřeba pořád. Je jasný že na vývoz do zahraničí už toto auto není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Nehledě na úpravy auta,kdo si auto vymazlí ku své spokojenosti,vybaví,oplastuje,zatemní okna a tak podobně je potom rozčarován že mu ho típnou a rozporcují na díly. Je to dáno i lokalitou.V mé oblasti se tohle asi nestane,ale za mým autem se lidi otáčí a občas jedu do Prahy.Tam už ohrožení určitě je. Ale čep jsem použil zatím minimálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 dobrá, pak pokud je zájem i např. o díly z těchto aut pak ochrana č.1 je pojistka náledně další věci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Pojistka ti řeší následky.Radši si to zabezpečit,aby ti auto zůstalo u baráku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Pojistka je moc drahá a nevyplatí se si myslím. A stejně ti pak daj hovno. Octávek je všude hafo a profíci kradou jiná auta, takže stačí dobře zabezpečit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jikjik Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Pojistka je moc drahá a nevyplatí se si myslím. A stejně ti pak daj hovno. Octávek je všude hafo a profíci kradou jiná auta, takže stačí dobře zabezpečit. http://www.zederlock-tym.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 zeder je zeder, aj mechanicke aj elektronicke zabezpecenie v jednom, sice to elektronicke hlavne kvoli majitelovi aby si ho nezabudol odomknut a nekruzil po parkovisku ale ani to nieje najlacnejsie riesenie, mna to vyslo 270€, ale som rad ze ho mam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Září 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2011 jj zeder je zeder. To je můj favorit a nebál bych se i připlatit, ale u nás ho montuje snad jedině tato jediná firma. Jinak až do Bratislavy a to je trochu z ruky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 este maz moznost si zeder kupit bez montaze a nahodit si ho sam... :D co ale (ked si nevidel montaz) nedoporucujem. Je par figlov, ktore treba poznat, aby ti nehrkal a pekne volne chodil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viky58 Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 musím danému člověku poděkovat za tenhle napad jak zabezpečít auto mně nenapadnu , taky přemýšlím jak svoje auto zabezpečít jelikož právě bydlím severní morava a zrovna tam kde se kradou najvíce ,, už jsem buhužel musel ve svém okolí vysvětlit že ne na tohle auto se prostě nesahá a šmite ! ale ta byta mně fakt nenapadla :) abyhc řekl pravdu už jsme uvažoval jelikož se auta kradou hodně ! hlavně tady , kdy někoho napadne si auto zabezpečít tak že tam prostě dá 2/3 KG perunitu nebo danubit a dalkové na odpal !! a jak mile mu auto ukradnou tak si vijít na nejbližší haldu vatáhnout dalkáč a cvak a stisknout a pak už se kochat pohledem kde to jebne a hlavně kdo vyletí do lufut i z autem :) :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Prosinec 15, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 2Viky58 : velice dobrej nápad, když už mám o auto přijít, tak s velkou grácií :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.