Přejít na obsah

Blue Queen

Doporučené příspěvky

Ahoj vsichni jmenuji se Blue Queen podotykam nejsem jeste ve finalni podobe!!!Pochazim z Mladoboleslavske Skodovky.Pohani me 1.9 TDi 81KW+17KW(Chip) 133HP Nez jsem se stacila rozkoukat koncem roku 2002 tak jsem byla z ČR v Nemecku.Muj ex majitel semnou moc nepojezdil a tak me dal na prodej a prijel jsi pro me jeden z Čech a ten si me vzal trosku do parady!!!Pravidelne me meje,uklizi a luxuje proste jsem temer porad jako ze škatulky :lool: V ČR prez zimu spim v garazi a cekam na Jaro.New majitel je semnou naprosto spokojenej :D Ma rad hlasitejsi music pri jizde a tak chvili po tom co me privezl to zaclo koupil woofer Magnat Basstec 230 a zesik Magnat tip uz si nepamatuji.Postupem casu mu jeden kamarad rekl at dodela hudbu az do konce a tak dle moznosti se menilo az nakonec veskere repro se vymenilo.Predelal se kufr ve kterem je v rms 4.8 KW viz foto.Mela jsem dostat tuningove narazdniky,ale po rozhovoru majitele s kamosem ktery vlastni mozna budete znat ICE KISS at je na me nepasuje a tak se i stalo a dostala jsem predni narazdnik RS ktery se krapek poupravil.Listy v narazdnikach do barvy samozrejmosti :lol: Masku od Milotecu za origos.Do zadu male kridlo od Milotecu a mracitka teze znacky Milotec na cerne Devil eyes.Bocni blinkry jsou cerne ledkove,zadni origos lampy vystridali tez cerne tuningove lampy z Nemecka.Folie na okna jsem dostala.Vymenil me i antenu za mensi a pohlednejsi :palec: Flat sterace od Bosch dopredu a zadni se vymenil celej za raminko z VW Touran,sterac flat z VW Polo a krytka na matici z dvojkove Octavie.Pro zkrasleni vzhledu me pribyl elegantni pruh prez kapotu a narazdnik.Predni SPZ se posunula na stranu z duvodu upravy narazdniku a estetiky ;) Venkovni kliky me upravil dalsi majiteluv kamarad na vodnim paprsku a vypadaj skvele ;) Misto origos zadniho dilu vyfuku se obevil lesteny ladacek jen kvuli vzhledu sice zvucek je nepatrne jinej :smich: Misto na 15 palcovejch kolech se ted prohanim na 17 palcovejch RH s gumama 225/45/17.Kapotu me podpiraj dve pochromene pistnice.A jeste mam natrene brzdice.Muzete hadat do jake barvy :D ano spravne do modre prekvapive ze :D V interieru se toho zas moc nezmenilo hudbu to uz vite viz v textu ;) dale mam osvetlene vnitrni kliky dveri do modra a prostor pro nohy jak vpredu tak vzadu taktez podsvicen do modra!!!Co se semnou jeste pravdepodobne stane pokud vse vyjde???Tak komplet predelani vnitrniho osvetleni do modra a pridavne tri budiky na A sloupek s tlakem turba,tlakem oleje a dobijeni.Pak kompletne ocalouneny interier a podbehy kol do kuze.Uprava laku a rozsireni a mozna nejaky ty 18 palcova kola.Stavitelnej sportovni podvozek tez bude.Do dvou let budu mit nejspise sestricku tzv.Škoda Octavia II RS Combi uz se tesim ;) Nechal jsem se inspirovat od jineho majitele myslim v sepsani tak se nezlobte ze kopcim neci styl.Proste se me to libi ;)

post-83-1315172819_thumb.jpg

post-83-1315172843_thumb.jpg

post-83-1315172876_thumb.jpg

post-83-1315562910_thumb.jpg

post-83-1315562994_thumb.jpg

post-83-1315563037_thumb.jpg

post-83-1315563085_thumb.jpg

post-83-1315563113_thumb.jpg

post-83-1315563150_thumb.jpg

post-83-1315563177_thumb.jpg

post-83-1315563225_thumb.jpg

post-83-1315563251_thumb.jpg

post-83-1315612735_thumb.jpg

post-83-1315612749_thumb.jpg

post-83-1315612765_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Krtek
Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Tak a ted jsem se dal na mensi upravy motoru pro zacatek se me rozlitla turbina tak se poridilo hybridni turbo.Ted se bude cca do dvou mesicu davat keramicka spojka,vetsi vstriky a chip na miru z Diselpoweru.Prikladam foto jak dopadlo stare turbo a hybrida ...

post-83-0-18179300-1335514614_thumb.jpg

post-83-0-83664200-1335514664_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kolik má hybrid potencionál ?

Resp víš ž čeho je skládanej a kdo ho skládal ?

Keramickou spojku ? Proč ? Stačilo by přeobložit organikou !

Tak hybrid ma 230 koni a skladanej je od Turbo Sport

Bude se tam davat jednohmota a lamela se oblozi origos by to nepobral

Odkaz ke komentáři

Jasný já než prodal oktu jsem měl také 230 hybrida a v autě jsem měl jednohmotu + lamelu přeobloženou organikou z renovaku (700,-) a co vím tak ta organika vydrží 500Nm !

Tak mě jen zajímalo jestli není zbytečné dávat keramiku a pak se učit rozjíždět :-)

Uvidime a na todle se taky jeste poptam jinak dik za info ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...