Přejít na obsah

G6 tornado

jar_da

Doporučené příspěvky

Tak malej up-date biggrin.gif za 460,- Kč,

začínám být také spokojený se spotřebou, začala klesat, ale to bude taky přezutím na uzčí zimní gumy i už najeté nějaké ty km,

aktuálně dlouhodobá 6,6 l/100 za posledních 3.800 km při průměrce 57 km/h,

ve středu cestou do Prahy, kdy jsem jel společně s otcem - FII tsi, na pohodu za Jardou Rolbarem, 120 km/h tempomat dálnice, jsem měl spotřebu za cestu 5,9 l, otec s 1,2 tsi 63 kW - 5,1 l,

naproti tomu v úterý jsme musel z Prahy letět a stíhat schůzku v HK, odjezd z Holešovic od Tesla arény v 15.30 a příjezd na Benešovku do HK v 16.45, dálnice 180 km/h pokud to šlo, pod 160 km/h jsem moc nešel a spotřeba byla 9,7 l

pokud se jedná o cesty mimo dálnice a takových rovnějších státovkách, tak se dá jet za 6,0 l, pokud to jsou víc klikaté okresky, tak 6,3 l

nevím jak to vidíte vy, ale já si myslím, že dobrý, uvidím v létě, až to přezuju zpět na 225/45

post-117-0-53849000-1321087929_thumb.jpg

post-117-0-27339900-1321087934_thumb.jpg

post-117-0-85673200-1321087937_thumb.jpg

post-117-0-08064900-1321087943_thumb.jpg

post-117-0-30746500-1321087947_thumb.jpg

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

znak se dá přeci vyřešit obyčejnou samolepkou. Udělal bych ala novej znak jako to má na haupně libor s faceliftovou OII a bude to naprosto skvělý a za pár korun ;)

Jako oblepit celé to chromované matovkou fólí, to je taky hrozná práce, navíc těch záhybů a boků tam je hodně, a polepit to tak, že bude

někde chrom koukat nechci.Lak je lak

Jardo, jak a čím si prosím tě odstraňoval chrom se znaku? Díky

v litru kyseliny solný do které jsem nalil 1/4 litru kysličníku, bacha na bezpečnost, musí se to dělat za bezvětří a venku, v rukavicích,

vše naliješ do plastové nádoby a do toho hodíš znak, bacha na výpary, smrdí to fest biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

copak to, vždyť v tom je jen malé tsi, tak mě stoupla spotřeba z 6,8 na 7,8, ale svezli jsme se pěkně, občas je potřeba vyhnat pavouky z motoru, nejvíc jsme ale před HK podráždili toho sedmičkového bavora biggrin.gif,

jsi někde psal, že dáme sprinty lol.gif

P.S. videjko ale radši neukazuj rolleyes.gif

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...