Ol@f Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 cece jeste bych dostal na prdel s tou vylitanou dymovnici :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 (upraveno) ale copak digitalni ridici meli srazik ? tak na dálnici to bylo jen o jedný poloze - ON BOOST, jj, potkali jsme se u Poděbrad u Mekáče a pak to pálili až do HK, nafta s dsg proti manuálu benzínu, nechtěl jsem kůži prodat zadarmo Upraveno Listopad 30, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 TSI čka jedou moc dobře :) pravidelně vyzvedávám k čištění ibizu 1,2 tsi 77kw anechápal jsem jak moc pěkně jede natož 1,4 tsi a výše to musí být paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 (upraveno) Jardo:ted mě to tak napadlo-Ty máš už chip nebo to je série? Když série tak kolik kW tam je? Nemohl jsem z toho spát! :lool: Upraveno Listopad 30, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 tuším že 1,4 má 90kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 (upraveno) Tak, tak, 90 kW a 200 Nm, zatím série, ale půjdu na brzdu, ale až tak na 30.000 km, kdy to bude ideálně zajeté. Chip by měl dát 118 kW a 240 Nm, ale ........ Octavii s tímhle motorem naměřili při testu po 30.000 km na brzdě115 kw a 237 Nm, bez chipu To jsem ti tak prohnal TDI ? Upraveno Listopad 30, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 (upraveno) malá změna plánu, znak bude matná šedá, odstín šedé jako mám na kolech první foto po barvě druhé po laku Upraveno Prosinec 3, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 Vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Uvidím na autě, včera jsem přidal ještě další tři vrstvy laku a dnes jak bude čas, tak to namontím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Jsem zvědav na výsledek, hoď pak foto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Jarda, prohání na Hradecku vylítaný dýzly, to bych si měl dát bacha :) Jo a to cos vařil na ten chróm na znaku, je teda drsná polívčička. A šlo to fakt dobře dolů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 , to byla Romanova nevylítané TDi chrom šel dolů bezpracně a kompletně všechen, konec loupání, rozdíl je jako kdyby jsi byl buď otrok nebo ten s tím bičem nad nimi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 je to nádhera, nový auto, všechny změny k lepšíhu hned a pak jen sem tam detailík :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 včera jsem detailík znak naklapnul na tu základnu upevnil na držák a vyrazil dát poslední dvě - tři vrstvy laku a bum, znak jsem blbě upevnil a spadnul mi na beton, samozřejmě na hranu a následně na lícovou plochu, chjo, tak jsem mírně opravoval, ale pořád to je vidět, už na to dlabu a dám ho tam tak, třeba se mi to nebude líbit a půjde to nakonec do černý , jsem byl na sebe nasranej, že bych se i propustil a dal si znak k náhradě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 tjéééééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 jaj, tak to naštve :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 (upraveno) tak první tuning, jsem si dokurvil zrcátko, jsem tak různě vycouvával z parkovacího místa mezi sloupy, všude málo místa až se ozvalo ťuk a lup, odnesl to vrchní kryt, je sice v kuse, ale nemá packy a blikač, přesně ta část co je vylezlá mimo obrys zrcátka, chjo , naštěstí vše funguje, včetně sklápění tak alespoň trocha dobrých spotřeb ... Upraveno Prosinec 16, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 neuvěřitelný, nový auto a už tam máš 15 tisíc to jsou ty hubený parkovací místa a sloupy, dřív nebo později to pokřtíme všichni, já už to mám taky za sebou :( ještě jednou díky moc za včerejšek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 (upraveno) nejni zač pane už aby to mělo tak kolem 25-30.000 km, to už to bude konečně zajetý , už se ochotněji vytáčí, ale cítím, že to bude ještě lepší díly zrcátka objednaný, lakování taky, příští týden to bude v cajku, ta isolepa, která mi drží pohromadě kryt mi dost vadí P.S. dnes výměna oleje 5W-40 Upraveno Prosinec 16, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 maso jako vždy, libovka největší takhle už s odsupem času a nějakou zkušeností, co záda a sport sedačky? dobrý? a celkově pohodlí při tvejch "vejletech" oproti Fabii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 Jar_do ty teda pěkně lítáš. Zapomněl jsem Ti poděkovat za tu S-kovou manipulačku. ještě jednou díky, dneska si ji snad vyzvednu u Ol@fa. Mrzí mě, že na sebe nemáme štěstí. Jestli se naštvu, zajedu si na výlet do HK :D P.S. z toho zrcátka si nic nedělej, to bylo první co mi jeden lívanec s Favoritem na vosičce pokřtil. Jenže to bylo v noci v rychlosti a ujel. Než bych se otočil, byl by fuč. Takže moje LZ zrcátko bývalo červený B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 (upraveno) maso jako vždy, libovka největší takhle už s odsupem času a nějakou zkušeností, co záda a sport sedačky? dobrý? a celkově pohodlí při tvejch "vejletech" oproti Fabii? sport sedačky jsou o.k. pohodlné, měkké, ale přitom pevně drží tělo a látka neklouže, nedá se ani posunout prdelí, bez odlehčení, sedačky ve fábii byly taky o.k., ale neobepínaly tak tělo, resp. ty sportovní se jakoby na tělo přicucnou, pohodlností na delších trasách jsou na tom stejně, ty v golfu mají ale bederku, což si moje záda pochvalují, jen v golfu se sedí celkově níž než ve fábii, na což si záda pomalu zvykají Jar_do ty teda pěkně lítáš. Zapomněl jsem Ti poděkovat za tu S-kovou manipulačku. ještě jednou díky, dneska si ji snad vyzvednu u Ol@fa. Mrzí mě, že na sebe nemáme štěstí. Jestli se naštvu, zajedu si na výlet do HK :D P.S. z toho zrcátka si nic nedělej, to bylo první co mi jeden lívanec s Favoritem na vosičce pokřtil. Jenže to bylo v noci v rychlosti a ujel. Než bych se otočil, byl by fuč. Takže moje LZ zrcátko bývalo červený B) ono to nějak dopadne, není všem dnům konec a snad nějaké RZ ještě budou, něco mám rozjednané to zrcátko mě sere z toho důvodu, že moje blbost, neuhlídal jsem to a to mě sere dvakrát, doufám, že to byl poslední vlastní šrám, alespoň, že se to dá dobře opravit - vyměnit a dozvěděl jsem se, že můj kód barvy má 8 odstínů Upraveno Prosinec 16, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2011 zrcátko opraveno, nový blikač (bohužel je nedílnou součástí spodku zrcátka), nový vrchní kryt, lakování, dárek od Ježiška za pěkných 4.065,- Kč s DPH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 koukám, že za chvilku dotáhneš Miu, ta má 17tkm :) jinak v týdnu jsme dali servis, přeprogramovali na krátký intervaly a měnili jí rozvoďák - klasický cirkus, že o ničem nevědí, ale "náhodou" měli celou opravárenskou sadu skladem... :) rozdíl ale nepozoruji, to zarachocení při startu bylo u nás asi 1-2x za celou dobu, tak se uvidí... jo a ještě byla nějaká servisní akce na ofuky pod přístrojovkou prý... cena za servis vč. uhlíkového filtru 1500,- (Olej z titulu rozvodů nepočítali :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 tak paráda, rozvody budou o.k., hlavně, že to vyměnili, olej bude taky lepší než ten LL, na ofuky se teda zeptám, ale zatím nic s jejich funkčností nepozoruju, klapot za studena je dvojí, jeden je od vytahaného řetězu - zvuk podobný HTP s bolavým napínákem a druhý je jen klapnutí a to může způsobovat palivový filtr (pokud je slyšet od zadu) nebo hadice bušící do nádobky chladící kapaliny (pokud je slyšet zepředu od spolujezdce), já už na ní mám nasazenou pryžovou objímku, no km přibývají, pomalu to bude už na chip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 my s ofukama taky nic nepozorovali, ale hlásil mi technik, že dělali ty rozvody a tohle, tak nevím... Každopádně nic urgentního asi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Jardo, ja jsem jeste nemluvil, ani jsem to nevedel, ze je novy prirustek, ale vyber tedy na muj vkus moc krasny!!! Z volantu ucuravam, maji ho na ebay na moji Alteu, ale asi 250GBP... sou asi i levnejsi a dulezitejsi veci :D :D Co se tyce loupani chromu, mohl bych vsem o tom otrokovi vypravet, hlavne ta maska. Nikde jsem nesehnal, jak to uvarit, aby se to oloupalo... ;) Jezdi opatrne, v TSI je sila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Díkes, jj TSI jede pěkně, tak jsem ho trochu "posílil" u Sportmotoru, zatím nezměřeno, ale pocitově jede víc, resp. více síly a zátah, který byl znát od 3.000 ot. se posunul dolů a tahá od 2.500 ot., nad 3.000 ot. taky oživení a od 4.000 ot. znatelné více, pokud se krotím, což je provoz mezi 2.000-2.500 otáček při řazení a na šestku jedu kilo, tak se dá mimo dálnici jet za 5,6-5,8 podle počtu předjetých soudruhů, bohužel silnější zátah je návykový a udržet se je dost těžké, zadupnout to a jet, pak to samo baští benzín poněkud více, prostě TSI, HK - Praha - HK dálničním tempem min. 150 km/h, občas více dává nějakých 8,4 spotřebu, cesta do práce, kterou jezdím pořád stejně byla dříve za 6,6, teď 6,3 - klidová jízda 18 km po ránu se studeným motorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Kolik chteli sportovni motori (protoze jejich stranky, kde je viz cenik u 1,4TSI a 1,4TSI v ceniku vubec neni) a kolik to dle chipu ma nyni mit, tech 120?kW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 mám to trochu specifické - SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.