Přejít na obsah

Žluťásek

Doporučené příspěvky

• o 5 týdnů později...

Včera bylo auto v Autostylu na výměnu zapalovacích cívek v rámci "svolávací akce". Na třetím válci byla špatná a jelo to na tři. Jelikož jsem byl v Brně na konferenci, tak ho tam vezl kámoš, ke kterému jezdím na servis. Jet tam s tím já, tak mi je asi nevymění. Přístup a ochota Autostylu jsou šílené. Po výměně auto pryč a chybové hlášky musel mazat kámoš u sebe v servisu. Omluvou je, že to vše bylo zadarmo. Každopádně auto jezdí a jsem spokojenej. :palec:

Odkaz ke komentáři

Prvně jsem si naběhl v Ústí nad Orlicí. Hučela přední ložiska. Výměna stála 5.400,- Nebyla udělaná geometrie (zjištěno až při opravě) a špatně nasazená segrovka. Ta vypadla, posunul se celý náboj a začalo zlobit ABS, protože díky tomu přestalo snímat čidlo. Při výměně čidla, kterému nic nebylo, jsem si všimnul té segrovky a jelo se do servisu. Ale už v TU a za kamarádem.

Jinak výměna cívek má další plus. Přestalo cukání a kolísání otáček při rozjezdu u studeného motoru. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Včera bylo auto v servisu na kontrole. K mému velkému úžasu je v naprostém pořádku. Což je na 11 let staré auto paráda. Tak jsem objednal aspoň silentbloky z TT a zítra se budou montovat. To vyčištění klapky opravdu pomohlo a veškeré problémy s nepravidelným chodem motoru jsou pryč. Dělá mi radost holka moje :wub:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...