Lumen1.8 Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 O víkendu bylo šeredně, tak jsem nalakoval klapku a kryt z nerezu na černo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Máš to krásně čistý ;) a tu rozpěrnou tyč máš hliníkovou nebo ocelovou a je to s ní a bez znát na chování auta? Uvažuju o ní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Rozpěrná tyč u O1 je spíš vzhledový doplněk. Podívej se, kde jsou tlumiče, navíc u faceliftu jsou už menší vzpěry dané z výroby :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Rozdíl nevím, protože ta tyč je tam od začátku. Každopádně u bouračky se rozdíl určitě pozná :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 @LadikRS: a máš s tím nějaké zkušenosti nebo někdo z tvého okolí? Mě je jasný, že jsou misky v podstatě až na přepážce, ale i tak si myslím, že se to kroutí. Obzvláště, když je na autě tvrdší podvozek :) @Lumen1.8: aha, tak to jo. A nevíš tedy jestli je to hliník nebo ocel? Jinak jen blbni s bouračkou :D kdyby tě vzal někdo na bok, tak asi můžeš rovnat i druhou stranu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Právě proto to píšu :-D Hliník to není. Jinak je to o hodně pevnější, než sériovka, co jsem měl před tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Jasný ;) Takže to má smyl to tam dát, to jsem potřeboval vědět, díky. Ona ta výztuha se montovala tuším v sérii do Audi S3, takže to asi má nějaký význam, když to tam soudruzi dávali :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 Kocka: Jojo, řídil jsem Octu s rozpěrou a žádný rozdíl jsem nepoznal. V běžném provozu to nepoznáš, možná to bude nějak poznat při pile na okruhu. Jinak jestli to už budeš kupovat, neber JOM a podobné ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 máš to parádně vypucované a nalakované ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Dnes přišlo nové foukátko. Černé, aby ladilo k motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Parádní věcička, to se odfukovat ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 No upřímně mě nějak Splitter neoslovil, šel pryč a mám klasický 007, který se sáním fouká slušně a hlavně funguje 100x lépe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 parádní.co budeš dělat s tím co tam máš?vím,že to bude hloupý se zeptat,ale i tak se zeptám - neprodal by jsi trumpetu z toho stříbrnýho BOV? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 Stříbrný jsem prodal, protože jsem chtěl černej. Koukal jsem na stránky Forge a trumpetky prodávají samostatně.http://www.forgemotorsport.co.uk/Trumpets_For_FMDVSPLTR--product--830.html Jinak tenhle BOV maká naprosto bez problémů. Tenhle černej byl bohužel replika, tak jsem ho vrátil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 No maká bez problémů, chce to něco si přečíst o ventilech a pak zjistíš, že úplně bez problémů nemaká :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 kde je něaké video se zvukem ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 ako si zistil,ze ten cierny bol replika? tiez mam cierny .snad nie je replika @LadikRS - ako vies,ze nemaka bez problemov ? Ja ho mam v closed loop mode a tam oproti 007dv nie je rozdiel. Myslim si,ze je este lepsi,lebo si nastavis presne silu otvarania , nie ako u 007dv ,kde menis pruziny v zavislosti od tlaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Pokud to byl ten z inzerce z sbazar nebo kde ještě je, tak je to tam dokonce napsané. Ne doslova, ale je tam zmíněno "style", což je replika a bohužel spousta zboží na inzerci u nás jsou repliky (HKS, K&N, Walbro, Samco,...) <br />Jinak pokud je jako closed loop, tak maká správně, to ano. Moje reakce byla myšlená na open loop. Každopádně nejlepší je membránový ventil, má nejrychlejší reakce, protože membrána váží prd oproti pístu. Reakční dobu Splitter vs 007 nevím, muselo by se to testovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Stříbrný jsem prodal, protože jsem chtěl černej. Koukal jsem na stránky Forge a trumpetky prodávají samostatně.http://www.forgemotorsport.co.uk/Trumpets_For_FMDVSPLTR--product--830.html Jinak tenhle BOV maká naprosto bez problémů. Tenhle černej byl bohužel replika, tak jsem ho vrátil. tak to je ranec,když to přepočítáš z libry na koruny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 A já ho tu rok a půl zpět nemohl prodat za asi 1000Kč :-D upřímně to ale podle mě žádný zázrak není. Když teda odfuk, který je na h..., tak mi to přišlo jako takové pšoukátko. Za ty peníze seženeš hodně kvalitní uzavřený a se sáním to má pak takový hezký decentní zvuk. Asi jsem dospěl, ale hlasitý odfuk mi přijde tuzerský :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Konečně kolečka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 neser já ještě ani nemám vybráno, ale asi taky padne volba na origo Spidery, jenže někteří blázni neví co by si za starý oprejskaný kola řekli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Já dával 20tis. za pět obutých. Hliníky jsou jako nový. Spidery jsou na RS prostě nejhezčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 tak za pět obutých to je slušný, teda záleží na kvalitě obutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Potenzy 225/45. Novej Spider stojí 4tis. Takže ty ceny bazarových odřených kol jsou mimo. Hledal jsem dlouho a už jsem byl rozhodnutej, že pořídím nové. Pak jsem ale našel tohle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Hele, akorát by na Spiderech měli být jiný gumy, jsou jen 7" a na to se dává jen 205/50...ty 225 si myslím,že už jsou docela dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Origo je 205/50. Ty 225 jdu ve středu zapsat do TP. Vypadá to normálně. Na příští rok plánuju 215/45. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Vypadá ta Tvoje Octa na Spiderech nádherně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Díky, ještě křídlo novej IC a bude to paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.