Přejít na obsah

Montáž RS křídla

coplos

Doporučené příspěvky

Jeste jednou, snad to bude jiz citelne, NEREZovou ozdobnou koncovku jsem v 4-5/2009 (MR2010) MUSEL DOOBJEDNAVAT. Nevim, jak to bylo predtim, nevim, jak vypada ta original koncovka k LK, rozhodne neni oznacena jako NEREZ, mozna je pochromovana, dostal jsem ji jiz s novym autem, takze nevim, co je pod tou NEREZovou.

Ani nyni neni v konfiguratoru a ani v zakladni vybave LKcka "dvojita NEREZova koncovka", dnes jsem se na to ptal i prodejce primo ve Skoda salonu...

Problem teto diskuze bude asi v tom, ze ja s "P.T." mluvime o nastandardni NEREZ dvojite koncovce, ostatni o necem jinem (ozdobna koncovka).

Odkaz ke komentáři

No tak to je divne, protoze se mi nezda, ze by Skodovka delala nejakej spesl vyfuk jen kvuli L&K, bud by tam byl standardni a nebo ta koncovka ktera je v ramci doobjednani orig. prislusenstvi. Ze by meli neco extra jen kvuli teto vybave, ktera neni moc casta, to je dle meho velice nerentabilni, ale uvidime .... uz ji mam objednanou a dojde snad 32tyden .... blba celozavodni dovolena ;)

Odkaz ke komentáři

ETKA - výfuk pro 1.8 TSi (CDAA):

1Z0 253 609 AE - díl výfuku zadní - kód 0P1 dává "Zadní díl výfuku, postranní"

1Z0 253 609 AG - díl výfuku zadní - kód 0P3 dává "Sportovní zadní díl výfuku z leštěné ušlechtilé oceli"

Takže tady je ten zakopaný pes..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o rok později...
  • o rok později...
  • o rok později...

Zdar borci,

udělal jsem si radost a koupil si na kufr decentní plastovou lištu od bratrů z Polska... prostě origo lízátko od Škodovky mi přijde moc velký a nelíbí se mi, a ano, atest jsem neřešil... prudili vás s tím policajti nebo na STK?

Můj dotaz ale je jinej:

Je to kus plastu na nalepení nachystanej na nalakování.

Je to rovný a trochu to klade odpor, když jej chci ohnout.

Otázka je co teď dřív:

a) nalakovat, pak nalepit

b) nalepit, pak lakovat

Když to nechám nalakovat, zvládne lak ohnutí podle krřivky víka kufru?

1.jpg?screen8.jpg?screen

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

zdar, máte někdo tip na prodejce RS křídla, které je uplně stejné jak origo. Mám křídlo které má stejný design, ale je v porovnání s origo na pravým eresu nižší a nemá takové výrazné prohnutí jako RS. Je hodně inzerátu kde prodavají kopie, ale podle obrázku není jasné o co se jedná, bud je tam obrázek eresa a né přímo toho křídla. Takže těžko říct o jaké jde. nechci zase koupit to co mám :D. A za nové origo se mi zase tolik dávat nechce.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...