tommasAHC Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Zdarec, jsou ty podklady zaměnitelné? Pokud bych si přehodil jenom podklady, myslíte, že sedí číslice? Víc se mi líbí face, vypadá to moderněji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 No v tomto daném případě to sedět určitě nebude, rychloměr pFL do 220 - FL do 240, otáčkoměr má taky jiné časování stupnice. Hodnoty ti nebudou souhlasit. Jediná šance je sehnat podklady se stejnými hodnotami nebo kontaktovat ty co vyrábí tuningové podklady budíků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 to je jasné, nejsem slepec, ale ne google jsem rychle nenašel vhodnější fotku, kde bude vidět rozdíly před/po FL. Jsou budíky do 220 a 240 + samozřejmě RS, s tím počítám :lool: Když na to koukám na fotky, tak se mi právě otáčkoměr zdá stejný, ale co já vím třeba díry na MFA a počítadlo km. Jestli to je stejné, tak to si netroufnu odhadovat. Samozřejmě je mi jasné, že FL má kontrolky v budíkách, zatímco já v prostředním panelu, ale to by nevadilo. Prostřední panel bych nechal původní a vyměnil jenom stupnice. No uvidíme, třeba má někdo zkušenost. Stejně to nakonec dopadne tak, že se na to vykašlu nebo mi hrábne a kvůli vytouženému podsvícení ručiček na červeno přehodím celý budíky i s komfortem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 A hlavně když se podíváš na rozmístění kontrolek, tak je jiný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Tak to já nepochopil. Jinak otvory pro MFA a počítadlo jsou stejný, stejně tak i otvory pro čudlíky jsou tam kde mají být, stejný to je i s uchycením (záseky) do bílého štítu, co je pod podklady budíků. Řešení s ponecháním panelu kontrolek znám, použil jsem ho i u sebe, tuningáři neumí udělat panel kontrolek v neviditelné formě, tak jsem to udělal přesně tak. A pozor, ten "tvůj" FL otáčkoměr "mate tělem" je sice do 5.500ot, ale má jiný úhly. Chce to prostě najít přesně podklad k motorizaci pokud existovala přFL i poFL, nebo si podklady nechat udělat přesně na míru podle stávajících budíků. Z mého auta: Foto původních budíku 1,6 AEE. Návrh FL budíků dle mého zadání (ještě z novým panelem kontrolek). V reálu před a po úpravě: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Abych pravdu řekl, tak co se otáčkoměru týče, tak jsem ho zkoumal poměrně podrobně a musím říct, že mi připadá stejné. 1 tis. otáček je lehce pod osou otáčení ručičky 3 tis. je lehce na pravé straně od vertikální osy ručičky 5 tis je o trochu víc pod osou otáčení ručičky Ručička rychloměru na fotkách vypadá opřená na stejném místě jako u předface. Stejná motorizace bohužel není, AGR není už v MR00 nebylo, tedy mám smůlu. Navíc nebudu dávat za budíky ze kterých použiju jenom terčíky a ručičky plnou cenu, to by chtělo sehnat nějaké, které budou KO po stránce elektroniky za symbolickou cenu. V podstatě mi hlavně jde o ručičky z face které chci na červeno, terčíky bych taky rád, ale věšet se kvůli nim nepůjdu. Uvidíme, uvidíme. Ale Ty máš budíky moc pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Tak to já nepochopil. Jinak otvory pro MFA a počítadlo jsou stejný, stejně tak i otvory pro čudlíky jsou tam kde mají být, stejný to je i s uchycením (záseky) do bílého štítu, co je pod podklady budíků. Řešení s ponecháním panelu kontrolek znám, použil jsem ho i u sebe, tuningáři neumí udělat panel kontrolek v neviditelné formě, tak jsem to udělal přesně tak. A pozor, ten "tvůj" FL otáčkoměr "mate tělem" je sice do 5.500ot, ale má jiný úhly. Chce to prostě najít přesně podklad k motorizaci pokud existovala přFL i poFL, nebo si podklady nechat udělat přesně na míru podle stávajících budíků. Z mého auta: Foto původních budíku 1,6 AEE. Návrh FL budíků dle mého zadání (ještě z novým panelem kontrolek). V reálu před a po úpravě: čoveče, to máš pěkný, kde jsi si to nechal dělat a na kolik to přišlo??mám taky AEE, tohle se mě líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 reddy: když si projdeš téma o autě, má tam podrobnější informace včetně odkazů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 čoveče, to máš pěkný, kde jsi si to nechal dělat a na kolik to přišlo??mám taky AEE, tohle se mě líbí ZDE: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5830&view=findpost&p=1061634 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 podklady by vyměnit jít měli, stejnej rychloměr by měl jít, jestli bude ukazovat otáčkoměr trošku jinak bych asi neřešil Co se týče ručiček - nestačí jen jejich výměna a pak je podsvětlit na červeno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 díky za názor, souhlasím. U ručiček ano, stačí posvětlit a v noci svítí červeně. Ale někdo je mění protože chce jiný tvar. Já hlavně chci, aby byly červené i za dne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Aktualizace: Při googlení něčeho jiného jsem našel odpověď na svoje otázky. U otáčkoměru by to proměřovalo o cca 250ot/min. Tak kdyby to někdy někdo ještě řešil, tak třeba tady najde odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.