Hirschi Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Ahoj, zajímalo by mě, jestli to jde a jestli někdo nemá foto, jak to vypadá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Dat sa da vsetko. Na SH to niekto daval ako foto. Tie OII zrkadla k OI opticky nesenia pekne, lebo su dost hranate. Ale nehovorim, ze niekomu inemu sa to nebude pacit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MišáK. Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 Tak se podívej na aktuální nabídku škoda auto - octavia tour má od minulého týdne kromě volantu z O2 face taky jiná zpětná zrcátka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 Ale ty nejsou z O2 ale z F2. Já bych tam asi jiné nedával, ty původní (s pravým velkým) jsou nejpěknější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Ja skor premyslam o elekricky sklopnych zrkadlach. Ake skodovky (alebo ine auta) ich mali/maju? Okrem OII, ta ma prilis hranate zrkadla. Skor chcem nieco oble, podobne originalnym. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MišáK. Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 OK, sorry, jsou z F2, ale to je vlastně jedno, obojí je jak pěsst na oko!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Nedokážu si to právě představit jak by to vypadalo, tak jsem zkoušel, jestli to třeba někdo nemá... Protože ty zrcátka z OII se mi líbí moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Hojte lidi taky by mě dosti zajímalo jak by to vypadalo.Ty zrcátka z OII jsou hodně pěkný ale potřeboval bych to vidět jak by to ve finále vypadalo :).A když ne zrcátka z OII tak jak zadelat do tech z OI do spodku blinkr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/montaz-zrcatek-z-octavie-2-na-octavii-1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Asi trochu zaprášené vlákno ale chtěl bych vědět zda tyto http://auto.bazos.cz/inzerat/45599620/Octavia-II-elektricky-sklopne-prave-zrcatko.php mi na OI předface padnou, s tou menší ůpravou jak je popisovaný v komentu od Radase... majitel prodal derp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.