Poky Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Kolegove uz jste menili? Me se ponorka rozsvitila nekdy pred dovolenou v srpnu. Nejak nebyl cas to resit,jen sem sfoukl na diagnostiku s tim, ze me to bude stat 6ku ale nehori to s vymenou, takze zkusmo reset behem 3 mesicu, zavada se pri cinknuti omezovace rozsvitila, trosku smrdel benzin do kabiny a papkalo to cca o 0,5l vic. Takze jsem vesele jezdil dal (asi 8tis km). Zacal jsem lejt uz v zari CASTROL TBE, prestal jsem tankovat svinskou 95ku, egr jsem si za trojku objednal. Vcera jsem pripichnul auto, zkusmo jsem to smaznul...a uz se nerozsvitila. Dneska jsem dal dost ostrej zatezovej test (80km cca) a ani neblikla. Tak ted nevim jestli ho mam nechat vymenit, nebo by se zahadne vycistil tim TBE? Jsem z toho volaky zmeteny... Nemate s tim nekdo zkusenost? Rozsvitilo se to v 90tis, aktualne 98tis (rv 2005) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 Me se zatim nic takoveho na palubce neobjevilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 27, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 mě také ne a najeto 132tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Já měnil cca. po 200tis. a od té doby klid. Kolega s tou závadou najel asi 15tis. a bez problému. Jak říkáš, nepatrně vyšší spotřeba, to je celé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Ja jsem vymenil a po20 tis je zas KO. Zkouseli ho rozhejbat a vycistit a je to prd platny. Trochu vic to studeny kouri ale kaslat na to. Vyndam zarovku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.