Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

lakýrník to zatím neviděl, je to fl barva, teprv pujde na lak, ale to už jsem psal, Tak prázdné je to blbý a rvát tam RS a pod, když ji nemám mi přišlo kýčovité, navíc stejně RS toto není, je to R 36, nebo S3, tak zatím to tam nechám když to bude taková hrůza tak to pak sundám. :rolleyes: Byl to jen nápad, třeba v jiném fontu by to vypadlo líp. :)

P.S. Michal to celkem to ujde, né že bys je měl taky, :lool: co ty zadky?? máš nějakou lepší foto, jak to u tebe vypadá??

Odkaz ke komentáři

hele pro mě důležitější věc než čísílka je ta, jak to brzdí :lool:

P.S: Samozřejmě kodování nefunguje, musí se klasicky dopočítávat co tam máte (auto výbava, motor, podvozek atd.), a samozřejmě pro TDI je jiné kodování a ty 345 jakože účinnost tam nejde dát, takže jen klasický ala 312mm ;)

Odkaz ke komentáři

Hydraulik tak tažné zapojeno, podle Vagu se tváří že OK, uvidíme co bude dělat na zásuvce s vozíkem, jediný co jsem vyzkoušel podle testu jsou brzdovky a ty kupodivu fungujou :lool: No a díky kabelovému svazku ketrý je sice originální, ale vůbec nesedí ani barevně a ani délkově, se to trochu protáhlo ty parkováčky, ale doufám, že to už zítra konečně dořeším. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...