Přejít na obsah

Octavinek

Doporučené příspěvky

Díky za názor, možná o chtělo černý, ty jsem měl už loni koupený (za 3500,-), ale to je na dlouhý román...prodejce si vymýšlel, že už je poslal, a že se ztratili a kdesi cosi...tak jsem napsal z jiného e-mailu a on mi odpověděl, že světla jsou, že si je kupec nevyzvedl na poště. Tak jsem mu napsal zase za sebe, ať mi pošle peníze zpět, jinak si to s ním vyřídím jinak. Naštěstí poslal!

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Tak řadička dlouho nevydržela (oloupal se z ní lak)holt čína, zkusím jí reklamovat, tak jsem na Aukru koupil za 180,- použitou z FRS I a přehodil na rámeček O I. Je trochu oloupaná, ale to se opraví... ;)

Koukám, že jsem nenahodil stav po přezutí....Octule dostala od segry Fabie FRSkový kola a Spidery šli na Fabii...

post-29-0-85572300-1368187541_thumb.jpg

post-29-0-77545600-1368187582_thumb.jpg

post-29-0-01283500-1368187594_thumb.jpg

post-29-0-88996700-1368187860_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak jsem trochu tunil muziku, už dlouho jsem měl zakoupené zadní oválné Magnaty,

post-29-0-40774400-1371026034_thumb.jpg

tak už jsou tam ......

K narozeninám jsem dostal přední repra od Pioneeru

post-29-0-36875000-1371026450_thumb.jpg

a k tomu jsem vzal redukce...aby to líp hrálo...

post-29-0-94378400-1371026543_thumb.jpg

....leželi mi doma kratší dobu a to 3 měsíce, pořád jsem se k tomu nemohl dostat, tak jsem měl konečně v pondělí možnost se k tomu dostat..a byl to porod... Si někdo rozebere krabici s reproduktory až když sundá tapec a k tomu ještě začne lejt....takže první fáze byla ta, že jsem vyměnil jeden reproduktor na původní plastovou redukci a vrátil zpět tapec...důvod? To si někdo koupí reproduktory má je doma 3 měsíce...a nepodívá se co v krabici je... :wallbash: Pioneer prostě udělá kabely tím způsobem, že na přívod dá holé kabely a poraďte si...takže jsem běžel do GM Electronic pro fastony abych to mohl napojit na redukci od kostičky - původní instalace...a včera se už konečně udělalo hezky...tak jsem mohl bez problému pokračovat....a výsledek ....PARÁDA! Plná spokojenost....

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...