Lukas.Nagy Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Pořídil jsem si před půl rokem tuto octu r.v.01 1,9tdi combi. Až ted jsem našel odvahu zveřejnit fotografie, protože když jsem ji zakoupil, byl to celkem šrot. Stále ale sháním kvalitní karosáře a lákyrníka, který by mi dal auti ještě více do pucu. Páté dveře hnijou a na pár místech to taky chytá. Škrábanců a oděrků to má také dost. Jinak výbava full, při jízdě mi bije do zad 500W Blaupunkt woofer, takže se jezdí příjemně zatím. Ted sháním rs nárazníky, at to taky z venku trochu vypadá... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 28, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 Prosím tě,ty potahy máš odkud,cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 28, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 Vítej mezi náma, octule je pěkná ale mohl by jsi se trochu rozepsat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas.Nagy Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 Prosím tě,ty potahy máš odkud,cena? Potahy od firmy MAD http://www.autopotahy.sk/ Perfektně sedí a cena záleží na vzoru a látce jakou si vybereš. Já za ně dal 4,5k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas.Nagy Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Trochu jsem auto rozdýchal... Pylák tam kupodivu nebyl vůbec!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Ahoj taky tě vítám octule pěkná... potahy pěkný koukal sem i na stranky opravdu pekný sedí perfektně skoda že ta cena je skoro 5tis jinak se oní takle hezky starej dál ona ti to oplatím se spouty šťasnými kilometry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Tak tu vítej :D okta je pěkná a potahy od MADu chci taky :D do tý svý okty :D a za 5tisíc mi to nepřijde zas tak moc... protože vím že jsou hodně kvalitní a navíc téměř nepoznáš že to jsou potahy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 pekny kombicek. Ja mam tiez potahy od MADu, mam ich uz 3 roky a upna pohodicka. Po cca 20 mesiacoch sa mi predral potah na vodicovom operadle, reklamacia prebehla bez problemov. Mal som ich aj vo Felde a fakt stoji dat za nich 200 Eur 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 taky te tady vitam a at ti dela okta jen samou radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Pěkné combi! Aj barva! Vítám Tě tady! Ať se daří v úpravách! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas.Nagy Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Děkuji pánové ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Vítám tě do klubu. Octávka vypadá pěkně, hlavně ty potahy jsou libový, jen ta cena by mi u manželky asi neprošla :lool: Přeju ti mnoho kolásků bez potíží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Já si jen rejpnu.. Kde je ta FULL výbava?? ;) Jinak je mi divný,že 01" má šedivej intoš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 ... široký lišty na dveřích, předface zadní nárazník a lišta nad RZ. Někde v tom bude zakopanej pes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 JJ, bude to asi předělaný trochu...a ještě kliky nejsou v barvě... Ale jinak ty potahy jsou fakt super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 ... široký lišty na dveřích, předface zadní nárazník a lišta nad RZ. Někde v tom bude zakopanej pes. Já mám 2003" a mám taky široký lišty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Ja 2002 a nemam zadny listy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas.Nagy Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Auto bylo střelené celkem dost na předek, tak tam asi jsou i dily co tam nemaj byt. Vim ze mnoho z vas by bourany vuz nikdy nekoupilo, ale za tu libovou cenu to stalo. potreboval jsem jen neco co me doveze do prace a zpet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Oni by ho nekoupili, ale stejne ho maji, jen o tom nevi. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Oni by ho nekoupili, ale stejne ho maji, jen o tom nevi. :D asi tak...dobře ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Ja mam a vim o tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 A hlavně všichni maj servisní knížku a najeto xx km ale nikdo netuší že je to daleko víc a že serviska je upravená :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Hanny pletes se, servisku uz davno nemam, o tom,ze auto bylo bourane vim a skutecny stav km taky vim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Ja vim a mam taky :smich: a dalsi bude taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Hanny pletes se, servisku uz davno nemam, o tom,ze auto bylo bourane vim a skutecny stav km taky vim ;) Neber si to osobně myslel jsem to tak že má někdo servisku a přitom je stav km uplně jinej.Známej koupil oct z německa se serviskou naje 11Otis a když pak po roce nechal prověřit vin tak mu pán sdělil že auto bylo měsíc před prodejem na servisu a tam byl stav km 210 vím že je to jen 1OOtis pro motor to nic není.Doufám že si rozumíme. :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Jo rozumine. Ja si to osobne neberu. Jen me pobavilo to slovicko "vsichni" A nezasirejme mu vlakno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave68 Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Lukine prosím Tebe ty přední světla ti nechám za cenu 1900,- kč za jedno, ale pokud se ti to zdá hodně napiš mi kolik jsi ochoten dát, já sem nikde ve Škodě Auto ceny nezkoumal tak prosím nemlč a napiš něco a uvidíš, že budeme spokojení oba....čau borče.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas.Nagy Odesláno Leden 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Lukine prosím Tebe ty přední světla ti nechám za cenu 1900,- kč za jedno, ale pokud se ti to zdá hodně napiš mi kolik jsi ochoten dát, já sem nikde ve Škodě Auto ceny nezkoumal tak prosím nemlč a napiš něco a uvidíš, že budeme spokojení oba....čau borče.. ;) Máš sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.