Přejít na obsah

Startování problém

Guest Pick-Creek

Doporučené příspěvky

Guest Pick-Creek

Zdravím kolegové, mám octu 1,6 55kw 97r. Občas se mi stane ,že při startování, když otočím klíčkem tak se od motoru ozve jenom zabzučení a motor nenaskočí. Jakoby byl startér zaseklý a snažil se natočit. Chci se zeptat jestli už se s tím problémem někdo setkal ať vím jestli mám měnit startér nebo může být problém někde jinde.

Díky

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

pokud si zručný opravíš si to sám -vyndat vyčisti dle potřeby vyměnit uhlíky líznout komutátor proškrábnout drážky dát nový futra a pak opatrně odpertluješ dekl z cívky pod nim je silový kontakt ten je třeba opilovat neb je vypálenej

pokud si netroufáš koukni na stránky ACI sou tam repasy od lucasu a je to kus za kus já bral od nich nedávno sice altík na jednoho opla ale spokojenost :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak mrcha (55kW) po předání rodičovstvu taky protestuje. Pokud jsem s ní jezdil já, tak v pohodě. Teď startuje tak na počtvrté. S klesajícími teplotami se to víceméně zhoršuje.

Motorek startéru se točí, ale motorem neotočí.

Takže opravit, nebo koupit novej?

Pokud ti startér točí ale neotočí motorem tak to bude nejspíš cívkou na startéru nevycvakne ti pastorek k setrvačníku a proto točí na prázdno.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...