Přejít na obsah

Nesvítí přístrojová deska

Guest Harry666666

Doporučené příspěvky

Guest Harry666666

Zdravím :-)

Mám menší problém. Před pár dny mi občasně začalo vypadávat osvětlení přístrojovky - veškeré zelené podsvícení.Postupně se to stává častěji. Takže vlastně jediné co zůstane svítit jsou kontrolky jako žhavení,pásy atd..

Jinak vše funguje jak má -světla,budíky i palubní počítač (akorád není podsvícen). Jestli někdo tušíte v čem je problém tak prosím poradtě ;-) díkes.

Odkaz ke komentáři
Guest Harry666666

Jak už píše sensej, s největší pravděpodobností je to vypínač světel nebo pokud máš facelift, tak by to mohl být i ten regulátor jasu podsvícení :)

Jo jo...tak nějak jsem to předpokládal že by to mohl být ten přepínač a nebo regulátor jasu ;-) díky za potvrzení odhadu a dám vědět jak jsem dopadl ;-) .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Prepinac svetiel na 99,9%

cau lidi, mam O1, 2004, 81kW, ambi. .. tuhle se mi stalo neco podobneho, zrovna dost prudce lilo, tak me napadlo, ze to bude od te mrte vody, ale nemusi to tak byt. Kazdopadne me probliklo vsechno zelene podsviceni, radio, palubka. O nejakou dobu pozdeji se to stalo znovu, palubka zustala svitit chvili (3 min) jen asi na 10-15% puvodniho jasu a regulator pod volantem nereaguje. Radio nesvitilo vubec. Jedine co je bez problemu je klima.

Mam dotaz. Co presne bylo mysleno preminacem svetel (na 99,9%). POtkavacky s dalkovyma, zapinani svetel ??? A druhy dotaz. Vite nekdo jak se meni ten regulator jasu ?? Diky moc za pomoc. :) *Ron*

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...