Vašek89 Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Černá perla - Octávia 1,9TDi v dubnu to bude rok, co je u nás doma. A vzhledem k tomu, že bych se mnohdy něco rád dozvěděl a přiučil a taky proto, aby jste poznali o koho jde, kdyz se nekde setkáme. Tak tedy, co máme v garáži: Škoda Octávia I 1,9TDi 81kW vyprdlá v roce 2002 ve zvláštní výbavě Season (do dneška jsem k tomu moc nenašel?) černá barva původem z Německa a jak to tak bývá s úpravou od původního germánského majitele :) Nahradila Hondu CRX Targa 1,6VTi, což jasně napovídá snahu jezdit levněji a přitom svižně a nebýt tak na očích. Co se úprav týká mám rád decentní a nápadité úpravy :D Fotky prozačátek původní:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Zdravim, octa vypada pekne decentne, takhle se me to zamlouva. Az na ten divne trcici vyfuk vzadu, potreboval by zapasovat do narazniku jako ma RS. Hlavne at dobre slouzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Okta krasna :) Motor fcajku :D Kdyby jsi nahodou chtel zadni naraznik za par penez (sice stribrny) ale na pokus vyrezat tam neco na vyfuk se urcite sikne, tak se ozvy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Moc pěkná Octávia, tak ať Ti dělá jen dobrého společníka . S výfukem něco udělej, zdá se mi hodně nízko-ať ho někde neurveš ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 (upraveno) Tak tu vítej :D okta je hezká a je vidět že o ni pečuješ a jak již bylo psáno ten vejfuk bych nějak upravil do nárazníku takhle to vypadá divně.... Ale jinak ti přeju mnoho šťastných km a úpravy ať ti jdou tak jak si představuješ... :D Upraveno Prosinec 30, 2011 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 taky Te tady vitam a preju mnoho stastnych kilometru a hodne zdaru pri upravach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Díky všem , jinak jestli jste byl nekdo na srazu v Pobershau /potkal jsem se s nekterymi cleny u stanku Octavia Clubu CR/, tak uz se zname :D Výfuk vypada skutečně, jak když tak nepatří, menší germánský neduh, takže pokud by někdo věděl o RS nárazníku nebo o tomto: http://www.milotec.net/sport-paket-zadni-naraznik-milotec-s-difuzorem-skoda-octavia-facelift.htm za zajimave penize v jakekoliv barvě, tak SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Vítám tě tady, octule je hodně pěkná (decentní úpravy jsou nejlepší), jen jak už tu několikrát zaznělo, s tím výfukem se musí něco udělat a ještě bych sundal ty podložky pod SPZ :) . Jinak ti přeju ať ti octa dělá jen samou radost a slouží hoodně km bez poruch ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Taky te tu vitam a preju at oktule slouzi bez problemu. Decent styl se tady vita ;) Hodis i fotky interieru s popisem vybavy? Celkem by me zajimala ta verze Season 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Leden 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Season výbava se měla snad vyvážet do DE, rozdíly proti Elegance netusim, ma klimu, maxidot, tempomat, cernou hlavici radicky a kozeny volant /ted uz 3raminko z RS/, ale klasicke sedaky. Jinak tady par fotek, kdyz se delaly trmeny na bilo a ze srazu v Pobershau. Uz jsem mel i LED denni sviceni, ale do 3 tydnu mi to nekdo vyrval z narazniku, takze na to kaslu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Zdravím tě a vítám tě tu. Koukám další Černá perla, jako ta moje jen ta moje žere benál :lool: :lool: :lool: Jinak vypadá libově, taky chci na jaře lakovat třmeny, nad bílou jsem taky přemýšlel, jen se chci zeptat, jak moc rychle se to špiní a vydrží něco? K tý černý se mi to hodí nejvíc. Přeju hafo kiláků bez potíží... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 pěkný kola co to je za značku?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Hanny: Kola RH Phonix 17" s pneu 225/45 ZR17, jinak na prodej, pokud mas zajem :) surfman: Vydrzi to dost, potom staci odmastit a znova prestrikat, staci mat. bila ve spreji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Pěkné vozííítko! Vítej mezi námi! Leštíš ju pěkně!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Nechci se Ti nejak stvat do Tve volby, ale ten naraznik co chces, no radsi na nej zapomen :D Mel jsem ho na byvale okte, vypada krasne, ale to je asi tak vse. Neni vubec prakticky a pokud s autem jezdis denne tak prijde hodne rychle k urazu. U me k prvnimu urazu dosel hned pri nasazovani :D a druhy hned pri montazi vyfuku :D [/img] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Zdarec, taky tě tady vítám, super octa a přeju hoooodně šťastnejch kilometrů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Máš ji fakt pěknou,černá je dobrá.Mně se akor moc nelíbí ta koncovka a ta imitace těch šroubků na kolech. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 ahoj taky tě tu vítám Mostečáku :D octávka opravdu moc pěkná ale taky bych tu koncovku vyměnil :) ale každý má svůj styl já osobně budu dávat Rs na jaře ta je nej na octu :) jiny se mi moc nelíbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Ahoj já tě také vítám.Na tom srazu v Německu jsem také byl s celou partou nadšenců. :palec:Někoho z OC jsi tutově potkal.Jestli jsi dorazil se štíhlou slečnou,které byla zima,tak si tě pamatuji.Autí máš moc pěkné.Posílám pár fotek na osvěžení paměti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Leden 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Maiden: Díky, tak jestli ta slečna je stíhlá to nevim :D :D ale rozhodne je mrnava , kazdopadne podle fotek poznavam. Takze az budete zase neco poradat, tak napiste, radi dorazime i s tou prtavou slecnou ciimaa: Zdravim 6U4 :D ... neni o stylu, s timhle koncovym tlumicem jsem to koupil a zatim nemam duvod rvat zrovna do tlumice :D jajin: Me osobne se libi, ale tu paletu co chce MiloTec za nej proste nedam, takze leda by se ho nekdo zbavoval. Jakto, ze dosel ujme, to je tak krehky? Jinak aktuálně má slečna lišty v metalíze a co rikate na tyto kola??? Cekam nazory :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Ja bych rekl, ze ty kola maji jen 4 dirky :D Ale jinak jsou pekne, takze koupit podlozky a nachystat na jaro :) A ten naraznik, no ten difuzor hlavne, z tech 4 jakoby linek popraskali 3 :D Takze jsem to musel vse zadelavat tmelem aby to drzelo trosku. Holt laminat no :/ A ze by ta slecna na prvni fotce mela listy v metalize jsem si nevsiml :( Ale kazdopadne to tam slecne slusi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 jajin: Maji, je to 4x100, ale ET maji tak akorat, takze podlozky na zmenu roztece nepripadaji v uvahu, holt budu muset sehnat 5x100 17" nebo 18". Lamino je peklo, ale co nadelas, z ABS to nesezenes :( a delat se stim z karbonu Koukas na spatnou fotku nebo ne ;) :D :D :D P.S. Umel by nekdo tyto stickery??? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Jasne no, ja myslel ze budes kupovat od toho majitele te alfy :) Tak to pak jo ;) Ja mam origo spidery a asi dam podlozky na predek, pac to vypada desne :D Jinak nalepky Ti udelaji v kazde reklamce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Ty kola jsou pecka. Takove bych si na svej malej zlutej taky dokazal predstavit. Az na ne nekde narazim v 18nactkach tak do nich asi pujdu. Bud tyhle kola nebo origo leon cupraR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Kola jsou pěknééé! A ty nálepky trefnéé ->> dal jsi mi inspiraci! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Petriiiik: Jsem rád, že se líbí... inspirace čerpána z Německých srazů XS CarNight (jezdím povětšinou už jen tam, český srazy pokulhávají) a tam je to na kdejakym autě :D Jinak přispějte Vaší zkušeností, který olej do 81kW: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11414 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Tak bych si nechal upravit jednotku, mrknete a hlasujte s kym mate lepsi zkusenosti... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11445&mode=show&st= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Leden 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 CO TO JE???... ma to nejakej efekt na TDičku? :blink: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.