Přejít na obsah

Černá perla - Octávia 1,9TDi Season

Doporučené příspěvky

Černá perla - Octávia 1,9TDi

v dubnu to bude rok, co je u nás doma. A vzhledem k tomu, že bych se mnohdy něco rád dozvěděl a přiučil a taky proto, aby jste poznali o koho jde, kdyz se nekde setkáme.

Tak tedy, co máme v garáži:

Škoda Octávia I 1,9TDi 81kW

vyprdlá v roce 2002

ve zvláštní výbavě Season (do dneška jsem k tomu moc nenašel?)

černá barva

původem z Německa

a jak to tak bývá s úpravou od původního germánského majitele :)

Nahradila Hondu CRX Targa 1,6VTi, což jasně napovídá snahu jezdit levněji a přitom svižně a nebýt tak na očích.

Co se úprav týká mám rád decentní a nápadité úpravy :D

Fotky prozačátek původní:)

Odkaz ke komentáři

Tak tu vítej :D okta je hezká a je vidět že o ni pečuješ a jak již bylo psáno ten vejfuk bych nějak upravil do nárazníku takhle to vypadá divně.... Ale jinak ti přeju mnoho šťastných km a úpravy ať ti jdou tak jak si představuješ... :D

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři

Díky všem :pivo: , jinak jestli jste byl nekdo na srazu v Pobershau /potkal jsem se s nekterymi cleny u stanku Octavia Clubu CR/, tak uz se zname :D

Výfuk vypada skutečně, jak když tak nepatří, menší germánský neduh, takže pokud by někdo věděl o RS nárazníku nebo o tomto:

http://www.milotec.net/sport-paket-zadni-naraznik-milotec-s-difuzorem-skoda-octavia-facelift.htm

za zajimave penize v jakekoliv barvě, tak SZ :)

Odkaz ke komentáři

Vítám tě tady, octule je hodně pěkná (decentní úpravy jsou nejlepší), jen jak už tu několikrát zaznělo, s tím výfukem se musí něco udělat a ještě bych sundal ty podložky pod SPZ :) . Jinak ti přeju ať ti octa dělá jen samou radost a slouží hoodně km bez poruch ;)

Odkaz ke komentáři

Season výbava se měla snad vyvážet do DE, rozdíly proti Elegance netusim, ma klimu, maxidot, tempomat, cernou hlavici radicky a kozeny volant /ted uz 3raminko z RS/, ale klasicke sedaky.

Jinak tady par fotek, kdyz se delaly trmeny na bilo a ze srazu v Pobershau.

Uz jsem mel i LED denni sviceni, ale do 3 tydnu mi to nekdo vyrval z narazniku, takze na to kaslu.

Odkaz ke komentáři

Zdravím tě a vítám tě tu. Koukám další Černá perla, jako ta moje :palec: jen ta moje žere benál :lool: :lool: :lool:

Jinak vypadá libově, taky chci na jaře lakovat třmeny, nad bílou jsem taky přemýšlel, jen se chci zeptat, jak moc rychle se to špiní a vydrží něco? K tý černý se mi to hodí nejvíc.

Přeju hafo kiláků bez potíží...

Odkaz ke komentáři

Nechci se Ti nejak stvat do Tve volby, ale ten naraznik co chces, no radsi na nej zapomen :D Mel jsem ho na byvale okte, vypada krasne, ale to je asi tak vse. Neni vubec prakticky a pokud s autem jezdis denne tak prijde hodne rychle k urazu. U me k prvnimu urazu dosel hned pri nasazovani :D a druhy hned pri montazi vyfuku :D

pozadiw.jpg[/img]

Odkaz ke komentáři

Ahoj já tě také vítám.Na tom srazu v Německu jsem také byl s celou partou nadšenců. :palec:Někoho z OC jsi tutově potkal.Jestli jsi dorazil se štíhlou slečnou,které byla zima,tak si tě pamatuji.Autí máš moc pěkné.Posílám pár fotek na osvěžení paměti.

post-1325-0-53050600-1325867820_thumb.jpg

post-1325-0-84468400-1325867833_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Maiden: Díky, tak jestli ta slečna je stíhlá to nevim :D :D ale rozhodne je mrnava :wub::palec: , kazdopadne podle fotek poznavam. Takze az budete zase neco poradat, tak napiste, radi dorazime i s tou prtavou slecnou :palec:

ciimaa: Zdravim :pivo: 6U4 :D ... neni o stylu, s timhle koncovym tlumicem jsem to koupil a zatim nemam duvod rvat zrovna do tlumice :D

jajin: Me osobne se libi, ale tu paletu co chce MiloTec za nej proste nedam, takze leda by se ho nekdo zbavoval. Jakto, ze dosel ujme, to je tak krehky? :lol:

Jinak aktuálně má slečna lišty v metalíze :wub: a co rikate na tyto kola??? Cekam nazory :D

Odkaz ke komentáři

Ja bych rekl, ze ty kola maji jen 4 dirky :D

Ale jinak jsou pekne, takze koupit podlozky a nachystat na jaro :)

A ten naraznik, no ten difuzor hlavne, z tech 4 jakoby linek popraskali 3 :D Takze jsem to musel vse zadelavat tmelem aby to drzelo trosku. Holt laminat no :/

A ze by ta slecna na prvni fotce mela listy v metalize jsem si nevsiml :( Ale kazdopadne to tam slecne slusi :palec::lol:

Odkaz ke komentáři

jajin: Maji, je to 4x100, ale ET maji tak akorat, takze podlozky na zmenu roztece nepripadaji v uvahu, holt budu muset sehnat 5x100 17" nebo 18".

Lamino je peklo, ale co nadelas, z ABS to nesezenes :( a delat se stim z karbonu :wallbash:

Koukas na spatnou fotku nebo ne ;) :D :D :D

P.S. Umel by nekdo tyto stickery??? B)

post-11953-0-06148500-1325933043_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...