Přejít na obsah

zamek zadni dvere

Doporučené příspěvky

stala se mi nemila vec a nevim si rady :) menil jsem mikrospinac v zamku LZ dveri to se mi podarilo, ale ted jsem chtel vyzkouset jestli to funguje, zabouchnul jsem dvere zamknu odemknu, funguje paradne, ale uz ty dvere nejdou otevrit.

Nevite nekdo jak otevrit zabouchnute dvere, klika ani lanko na vnitrni kliku nereaguje :(

Odkaz ke komentáři

uf ,tak to je neprijemne.... najhorsie,co sa mohlo stat,ze si zabudol dat bovden ,lanko na otvaranie dveri. To uz dvere neotvoris. - zistis to tak,ze klucka ti ide naprazdno, a zvnutra tiez naprazdno - a velmi lahko a kolicek sa nedviha. --druha moznost ,zasekol sa ti zamok - mne sa to raz stalo. Nedali sa otvorit ,ale tlak som citil, teda lanko bolo ok. Ked som zvnutra skusal otvorit, ani kolicek nechcel ist von - tak nakoniec priatelka tahala klucku zvonku, ja som odtahoval klucku zvnutra plus som tahal prstami kolicek a otvoril som dvere. Potom som cely zamok vycistil, prestriekal odhrdzovacom,potom WD40 a dal to dokopy. A odvtedy mi to ide ok. Ak nijako neotvoris dvere - jedina moznost je opatrne vytrhat tapacir z vnutra auta :( co je velmi drasticke,ale inak si nepomozes :(((

Odkaz ke komentáři

stala se mi nemila vec a nevim si rady :) menil jsem mikrospinac v zamku LZ dveri to se mi podarilo, ale ted jsem chtel vyzkouset jestli to funguje, zabouchnul jsem dvere zamknu odemknu, funguje paradne, ale uz ty dvere nejdou otevrit.

Nevite nekdo jak otevrit zabouchnute dvere, klika ani lanko na vnitrni kliku nereaguje :(

Pokud jsi všechno složil tak jak má být tat je ještě jedna možnost co jsi udělal špatně. Hodně jsi napnul lanko,které je namáčknuté ve vnější klice. Zkus po mírném nadzvednutí vnější kliky lanko něčím třeba čalounickým špendlíkem vyšprtnout. Jak povolí snadno otevřeš zevniř za kliku.

Odkaz ke komentáři

na jinym foru jsem se docetl o moc napnutem lanku a bylo mi to jasny :) prastil jsem do toho pestickou a lanko zapadlo a dvere sli otevrit, takhle jsem to musel delat po kazdym odemceni auta, az dnes jsem se k tomu dostal, vyndal krytku vnejsi kliky a lanko povolil, vse funguje jak ma, dekuju za rady ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Přesně tak, taky se mi to stalo, musel jsem zevnitř sundat tapec, to lanko se musí do vnější kliky nacvaknout bez jakýhokoli napínání.

Zdarec chlapy hele a jak jsi prosimtě sundal ten tapec se zavřenejma dveřma ? to musiš utrhat z tech plastovejch držáků nebo jak ??

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...