nikitin Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 stala se mi nemila vec a nevim si rady :) menil jsem mikrospinac v zamku LZ dveri to se mi podarilo, ale ted jsem chtel vyzkouset jestli to funguje, zabouchnul jsem dvere zamknu odemknu, funguje paradne, ale uz ty dvere nejdou otevrit. Nevite nekdo jak otevrit zabouchnute dvere, klika ani lanko na vnitrni kliku nereaguje :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_TDI Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Máš dole tapec? Musí dolů a pak se to nechá otevřít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 uf ,tak to je neprijemne.... najhorsie,co sa mohlo stat,ze si zabudol dat bovden ,lanko na otvaranie dveri. To uz dvere neotvoris. - zistis to tak,ze klucka ti ide naprazdno, a zvnutra tiez naprazdno - a velmi lahko a kolicek sa nedviha. --druha moznost ,zasekol sa ti zamok - mne sa to raz stalo. Nedali sa otvorit ,ale tlak som citil, teda lanko bolo ok. Ked som zvnutra skusal otvorit, ani kolicek nechcel ist von - tak nakoniec priatelka tahala klucku zvonku, ja som odtahoval klucku zvnutra plus som tahal prstami kolicek a otvoril som dvere. Potom som cely zamok vycistil, prestriekal odhrdzovacom,potom WD40 a dal to dokopy. A odvtedy mi to ide ok. Ak nijako neotvoris dvere - jedina moznost je opatrne vytrhat tapacir z vnutra auta :( co je velmi drasticke,ale inak si nepomozes :((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 stala se mi nemila vec a nevim si rady :) menil jsem mikrospinac v zamku LZ dveri to se mi podarilo, ale ted jsem chtel vyzkouset jestli to funguje, zabouchnul jsem dvere zamknu odemknu, funguje paradne, ale uz ty dvere nejdou otevrit. Nevite nekdo jak otevrit zabouchnute dvere, klika ani lanko na vnitrni kliku nereaguje :( Pokud jsi všechno složil tak jak má být tat je ještě jedna možnost co jsi udělal špatně. Hodně jsi napnul lanko,které je namáčknuté ve vnější klice. Zkus po mírném nadzvednutí vnější kliky lanko něčím třeba čalounickým špendlíkem vyšprtnout. Jak povolí snadno otevřeš zevniř za kliku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Přesně tak, taky se mi to stalo, musel jsem zevnitř sundat tapec, to lanko se musí do vnější kliky nacvaknout bez jakýhokoli napínání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nikitin Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 na jinym foru jsem se docetl o moc napnutem lanku a bylo mi to jasny :) prastil jsem do toho pestickou a lanko zapadlo a dvere sli otevrit, takhle jsem to musel delat po kazdym odemceni auta, az dnes jsem se k tomu dostal, vyndal krytku vnejsi kliky a lanko povolil, vse funguje jak ma, dekuju za rady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ptakos Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Přesně tak, taky se mi to stalo, musel jsem zevnitř sundat tapec, to lanko se musí do vnější kliky nacvaknout bez jakýhokoli napínání. Zdarec chlapy hele a jak jsi prosimtě sundal ten tapec se zavřenejma dveřma ? to musiš utrhat z tech plastovejch držáků nebo jak ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin.S Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Ahoj chtěl bych se zeptat jak sundat z pravých zadních dveří tapec když jsou zavřený.Já se na některý šrouby nemůžu dostat tak nevím jak na to.předem díky za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 mělo by stačit vyšroubovat madlo ten šroubek pod krytkou kliky a šroubek pod krytkou kam se v předu strkaj výškové reproduktory pak na hulváta vytrhnout ty boční šroubky a i ty spodní sou našroubovaný v umělý hmotě a ta je jen nacvaklá do dveří tak by to mělo jít vytrhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 No je to problém ,odšroubovat co se dá a potom silou tahat nahoru a snažit se to vytrhnout z těch silonů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin.S Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Děkuju moc za rady, zkusím to jak radíte a pak dám vědět jestli se to podařilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin.S Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 Tak to šlo vytrhnout z těch silonu jak jste psali takže paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Ahojte, ja mam problém, že sa mi neodomknú ľavé zadne dvere centrálnym, ani kľučkou znútra to nejde... keď zamknem diodka bliká. Čím to môže byt? Keď zhodím dole tapac, ako otvorím dvere aby som mohol vyšrobovať cely zámok? Dík za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 já bych mrk po otevření předních dveří na sloupek těch zadních de se tam dostat ke kabeláži a konektoru dle toho co tam máš sdělej tu manžetu a mrkni jestli neni nákej vyhnilej či zlomenej drát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 co je to za klíč čím se sundá zámek ? Torx to není . Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Je to hvězdička . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.