Přejít na obsah

Přizpusobení 3tlač. DO

Doporučené příspěvky

Zda je vadny nevim, namam jak vyzkouset (povodni majitel tvrdil ze je uplne novy a nikdy nepouzity a neprizpusobeny)a prizpusobeni sem provadel s jednim klicem v zapalovani aby byly zaple kontrolky a druhym sem ve dverich zamkl a drzel tlacitko na zamceni a pak odemkl a drzel tlacitko na odemceni.

Kufr nevim jak prizpusobit.Mam origo dva klice ale dvoutlacitkova .. :/

Odkaz ke komentáři

Možná napíšu kravinu a taky nechci poučovat pokud je každému jasné co napíšu... Na Feldě jsem si dodělával dálku s třítlačítkem. Všechno makalo, jen ten kufr nic. Domníval jsem se, že výstup z ŘJ pro kufr je ko. Naštěstí mě původní majitel toho DO nasměroval - tlačítko pro kufr se muselo podržet x vteřin (ochrana proti nechtěnému náhodnému otevření)... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Víc k tomu nevím, jen si ještě možná vybavuju, že ve vlákně o tom, co se dá ještě vymáčknout navíc z komfortky byla i zmínka o naučení na 3tl. DO, ale že nejde VAGem...ale teď nevím jestli to nemám nějaké pomotané...

Edit: To vlákno jsem dohledal a měl jsem opravdu vlčí mhu - nic o učení na 3tlačítko tam není, pouze jeden uživatel potvrdil, že používá jak 2tlačítko tak i 3tlačítko a obě plně fungují jak mají (2tl celé auto, 3tl kufr zvlášť).

Ještě si vybavuju, že jsem v manu četl jak se naučí "zapomenutý" DO - zmáčklo se DO a do x vteřin se muselo otevřít ručně klíčem a tím se to má naučit. V praxi jsem ale nemusel nikdy provádět, tak nevím jestli funguje. Nemohl bys to samé udělat s tím kufrem? Přiznám se, že jsem teď hodně na pochybách jestli je na kufru zámek i pro klíč? Vůbec totiž nepoužívám...ostuda... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

timto zpusobem jsem ucil to DO ale na odemknuti i zamknuti s druhym klicem v zapalovani to se naucil

a kufr, no problem je ze kdyz klicem pres zamek otevru kufr odemkne se cele auto ne jen kufr takze DO je asi trosku zmatene tak pak jedine neco spatne s DO nebo nekde neco spatne v aute ale co ??

Odkaz ke komentáři

prehladal som skoro cele forum ale nenasiel som.. opytam sa teda tu:

ked mam origo dialkove dvojtlacitko nesklapacie 434mhz, a zozeniem si sklapacie trojtlacitko 434mhz, bude mi to hrat? staci len prehodit tycku immo + nova planzeta + nakodovanie kluca cez vag a mam radost? ci?

vopred vdaka za odpovede..

edit: mam O1FL 2004..

Odkaz ke komentáři

Ne přibalený Pin u klíče.

PIN imobilizeru má v sobě tvoje přístrojovka.

Máš O1 tam u nového vozidla byl plastový přívěšek s PINe pokud ho nemáš musí si sehnat někoho kdo ti vyčte PIn z přístrojovky a přizpůsobí klíče. Samozřejmě to umí i servis Škoda Ale ta cena.

Nepleť si dvě věci Pin imobilizeru a Dálkové ovládání pro odemčení vozidla. Pro přizpůsobení dálkového ovládání PiN nepotřebuješ.

Odkaz ke komentáři

Je otázka jaký typ čipu ti přijde v tom novým klíči - pokud by to byl programovací, tak ti ho podle toho původního klíče nakopírujou za poplatek v každém klíčařství. Pokud to bude čip "natvrdo" tak jedině naučit immo akceptovat i ten další čip (tj. přes VAG a vědět ten PIN IMMO) nebo koupit nový programovací čip (cca 700,-Kč?) a nakopírovat na něj z původního klíče.

Pokud máš nyní jen jeden "startovací" klíč (tj. s čipem a přizpůsobený pro immo auta), tak bych ti stejně doporučoval něco výše uvedené pořešit, protože při event. ztrátě klíče je druhý "startovací" záložní k nezaplacení...alespoň já tak myslím... B)

Odkaz ke komentáři

mam dva kluce, startovaci aj zalozny.. na druhom mam aj tie stitky od vyrobcu..

takze sa mi asi podari najlepsia varianta ze budem mat 3 plne funkcne kluce..

pre zhrnutie:

1. nova planzeta

2. naucit auto startovat s novym klucom s pomocou PIN IMMO

3. sparovat DO s novym klucom

so starimi klucmi nic nerobim a zostavaju plne funkcne..

Odkaz ke komentáři

Je otázka jaký typ čipu ti přijde v tom novým klíči - pokud by to byl programovací, tak ti ho podle toho původního klíče nakopírujou za poplatek v každém klíčařství. Pokud to bude čip "natvrdo" tak jedině naučit immo akceptovat i ten další čip (tj. přes VAG a vědět ten PIN IMMO) nebo koupit nový programovací čip (cca 700,-Kč?) a nakopírovat na něj z původního klíče.

Pokud máš nyní jen jeden "startovací" klíč (tj. s čipem a přizpůsobený pro immo auta), tak bych ti stejně doporučoval něco výše uvedené pořešit, protože při event. ztrátě klíče je druhý "startovací" záložní k nezaplacení...alespoň já tak myslím... B)

radíš mu úplně nesmysly! u jeho vozu 2004 je použitý čip crypto 48!! není možné aby u 2004 zkopírovali čip!!! to jde pouze u vozu do roku 2001!!! to co jsi napsal je úplný nesmysl a jeho auta se to vůbec netýká.. je vidět že nevíš nic o generaci immo..

Odkaz ke komentáři

mam dva kluce, startovaci aj zalozny.. na druhom mam aj tie stitky od vyrobcu..

takze sa mi asi podari najlepsia varianta ze budem mat 3 plne funkcne kluce..

pre zhrnutie:

1. nova planzeta

2. naucit auto startovat s novym klucom s pomocou PIN IMMO

3. sparovat DO s novym klucom

so starimi klucmi nic nerobim a zostavaju plne funkcne..

no pokud chceš nový klíč tak

1. ano, vybrousit

2. přizpůsbit klíč VAGem nebo Vasilem imobilizeru(potřebuješ PIN)

3. dálkové ovládání se přizpůsobí komfortce Lze Vagem, VAsilem i jen pomocí klíčů

Pokud máš dvoutlačítkový vystřelovací klíč a chceš třítlačítkový tak přece nemusíš měnit celý klíč. Stačí v

původním klíči vyměnit dálkový ovladač a přizpůsobit komfortce.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, stačí vyměnit jen ovladač, nicméně jediný důvod k tomu nevidim, jestliže se bavíme o O1, tak kufr tím třetím tlačítkem stejně neotevře, a jestli snad od tohoto tlačítka čekáte vyklopení pátých dveří, až to někdo bude mít, rád bych se podíval ... bez dalších úprav to prostě nejde, samotný zámek vám neudělá ani odskok, natož otevření kufru ... Jinak přeju hodně zdaru, už se to tu řešilo, řešení existuje, jen u liftbacku když pominu váhu dveří, je to celkem nepraktické ...

Odkaz ke komentáři

Ajaj...tak to se velmi omlouvám za dezinformaci ohledně kopírování čipu, to mne vůbec nenapadlo, vycházel jsem z dosavadních zkušeností. Naštěstí je zde dostatečně zkušená komunita pro včasné zkorigování a já se mohu zároveň poučit. Zbytek mého příspěvku je snad již přiměřeně správný...

radíš mu úplně nesmysly! u jeho vozu 2004 je použitý čip crypto 48!! není možné aby u 2004 zkopírovali čip!!! to jde pouze u vozu do roku 2001!!! to co jsi napsal je úplný nesmysl a jeho auta se to vůbec netýká.. je vidět že nevíš nic o generaci immo..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...