mazliik Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 asi blbej dotaz ale fakt nevim k cemu je ten prostredni knoflicek res on off dik za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Manďák Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Zapnutí/vypnutí tempomatu a úprava rychlosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 myslel sem si ze to je neco k tempomatu.. takze nastaveni rychlosti.. dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Mě by ještě zajímalo, jak to funguje. Podle manuálu mi to přišlo moc složitý :lool: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 z boku se to zapina ten tempomat a timto knoflickem pak pridavame nebo ubirame rychlost... myslim :).. na tempomat jezdim porad ale s timto knoflickem sem to jeste nezkousel jak to funguje zitra pri ceste do prace vyzkousim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Podržením předního tlačítka v poloze RES tempomat zapínám a po zapnutí tempomatu tím samým tlačítkem přidávám rychlost a tím bočním kolíbkovým rychlost ubírám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bluefrog Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Pridrzis-li tlacitko vlevo z boku cca 3 sec. tak zapnes tempomat, pri zapnutem temtpomatu tim tlacitkem ubiras rychlost, pokud pridrzis tlacitko smer RES, tak rychlost zvysujes. Jde jen o zvyk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Pokud jsi nucen přibrzdit,tak se tempomat vypne,to všichni víme.Po krátkém přesunutí na polohu RES se zapne tempomat s předchozí nastavenou hodnotou.Alespoň mě to tak funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rades187 Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Mám tempomat na volantě a tam je fajne.Palcem si zapnu tempomat nebo si přidávám a ubírám.Myslím si že tempomat je dobrá věcička. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Ještě jedna důležitá vlastnost: Vypnout tempomat se samozřejmě dá špápnutím na pedál brzdy,spojky ,nebo dát na páčce do polohy OFF. Ale taky se dá vypnout jen lehkým potlačením tlačítka do polohy OFF (jen stisknutím pružinky tak ,aby se vrátila po uvolnění zpět) Na této páčce zobrazené nahoře v tomto vláknu to není tak komfortní ,ale na páčce s kolíbkou jak O1 tak O II tak třeba i nové Fabie,Superb je to velmli užitčné, že nemusím na pedály,ale jen ťuknu do OFF a tempomat je deaktivovaný. Potom se dotknu RES a jsem ne té rychlosti,která byla navolena předtím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 To muzes i s touhle packou. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Jasně Ty funkce jsou stejné. Jde jen o komfortnější ovládání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.