Přejít na obsah

Modely ŠKODOVEK

Doporučené příspěvky

Mě chlapec poslal na poštu, že on poslal vše ok - tak mu píšu, že krabice neporušená, plexi kryt modelu nepoškozený, nebylo to poslané jako křehké, takže pošta těžko za něco může a on teď jaksi mlčí...dal jsem mu čas do neděle, pak otevřu na aukru spor. Jednou jsem to řešil na eBay, s maníkem z US a stačilo jen udělit negativní komentář, zahájit spor a poslal na vlastní náklady vše co chybělo a bleskově!

Odkaz ke komentáři

To je teda síla. Mě kolikrát přijdou prospekty nebo drobnosti z Aukra jen tak do schránky - obyčejně, přitom si účtují poštovné jak do zahraničí. Takže každému píši, že chci doporučeně a v případě modelů posílat jako křehké. Přes E-bay zkušenost vůbec nemám.

Zajímá mě jak to dopadne a vůbec jak Aukro toto bude řešit, když nebude prodejce reagovat.

Odkaz ke komentáři
To je teda síla. Mě kolikrát přijdou prospekty nebo drobnosti z Aukra jen tak do schránky - obyčejně, přitom si účtují poštovné jak do zahraničí. Takže každému píši, že chci doporučeně a v případě modelů posílat jako křehké. Přes E-bay zkušenost vůbec nemám.

Zajímá mě jak to dopadne a vůbec jak Aukro toto bude řešit, když nebude prodejce reagovat.

Na aukru se teď chlubí reklamou na ochranu kupujících, tak uvidíme.

já už jsem řešil přes aukro reklamačku a bez problému,jen je smutný ,když to tak dopadá jen to otravuje.Tak ti přeji ať ti to dobře dopadne :palec:

Nejsou to věci co by nespravilo lepidlo a přihmouření očí, ale proč? Model stál 4 kila a byl inzerován jako nový, nepoškozený...

Odkaz ke komentáři
Já taky teď řeším kapacitní problémy - IKEA přestala mé oblíbené vitríny prodávat, takže musím najít něco jiného, nejlépe v podobném designu :palec:

Našel jsem zatím toto..také pátrám, kde se dá.

http://www.xxxlutz.cz/sortiment/c/category...02-4/index.html

http://www.kika.com/cz/katalog/m/hledani/1...na-space-75220/

Jen nevím, jaké jsou mezery mezi dvířky, kvůli prachu.

http://www.kika.com/cz/katalog/m/hledani/1...1/space-107468/

Odkaz ke komentáři
Na aukru se teď chlubí reklamou na ochranu kupujících, tak uvidíme.

Nejsou to věci co by nespravilo lepidlo a přihmouření očí, ale proč? Model stál 4 kila a byl inzerován jako nový, nepoškozený...

myslel jsem to tak,že tebe to otravuje,že to musíš řešit. Mě tam dali negativní komentář za nevyčištěné kontakty.....

exustuje nějaký přehled jaký byly vyrobeny všechny abrexy, včetně limitek? Ted používám ty malý letáčky co jsou v některých krabičkách,ale není tam všechno....

Upraveno uživatelem škodik
Odkaz ke komentáři

No já nakonec na to místo kde by mohly být další vitríny dal klasické police a přesunul tam větší modely a vitríny zatím kapacitně stačí. A až je obě naplním, končím se sbíráním :-)

PS: Jirko jak u toho XXLutzu zjistím cenu té vitríny? Vypadá dobře!

myslel jsem to tak,že tebe to otravuje,že to musíš řešit. Mě tam dali negativní komentář za nevyčištěné kontakty.....

exustuje nějaký přehled jaký byly vyrobeny všechny abrexy, včetně limitek? Ted používám ty malý letáčky co jsou v některých krabičkách,ale není tam všechno....

Já jel podle letáčků kdysi, internetové stránky Abrexu jsou o ničem tím jak jsou neaktualizované, takže sleduju nabídku třeba na foxtoys nebo právě aukro, to se mi zdá jako nejlepší marker toho co je nové, kolikrát tam věci bývaj dřív než kdekoliv jinde.

Odkaz ke komentáři
jo ale v poslední době nějak Abrex stagnuje s vyvíjením nových modelů Škodovek, čekal jsem třeba Felicii combi, Formana, Rapida nebo Tudor concept a nějak se jim do ničeho nechce a od modelů ve větších měřítkách se taky odtahujou

Je zaměstnává škodovka a.s. a její nové modely, ke každému na trh uvedenému velkému autu chcou hned i model a zřejmě dobře platí...historické modely jsou jen pro nás, ale aktuálních se asi prodá daleko daleko víc...

Zajímavá modifikace v příloze:-)

Odkaz ke komentáři
Je zaměstnává škodovka a.s. a její nové modely, ke každému na trh uvedenému velkému autu chcou hned i model a zřejmě dobře platí...historické modely jsou jen pro nás, ale aktuálních se asi prodá daleko daleko víc...

To je jasný, líbí se mi, že chvíli po uvedení nového modelu je k dispizici i model, nicméně Škodovka už delší dobu nic nového nepřinesla a tudíž by mohli zapátrat v "archivu". I na jedné výstavě, tuším tak dva roky zpátky, byla vystavená OII RS v měřítku 1:18 a ještě jeden model, bohužel nic z toho se pak ale prodávat nezačlo. Vůbec zkrátka Abrex od tohoto měřítka upouští. Modelů je spoustu, který by mohli vyrobit, ale nějak no nový kousky poslední dobou kašlou a místo toho vymýšlejí jen různé zvláštní edice z jejich současného portfolia.

Btw. jak se tu nedávno o tom mluvilo - dneska jsem viděl ve Vlašimi na Benzině tu starou Octavii s pumpou Benzina, cena 490,-

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...