Přejít na obsah

Modely ŠKODOVEK

Doporučené příspěvky

Najnovší prírastok do zbierky :D

Na predposledných foto zľava doprava - F2 1:43 a OII 1:24 od Abrexu, potom F2 1:18 a OIIRS 1:18 od Shanghai DaZhong Automotive Gift Co. Ltd. A na poslednej foto krabice v porovnaní s 10 eurovou bankovkou. Ešte doplním, že váha samotného modelu FII je 0,75 kg a OIIRS dokonca 0,91 kg!

vianoce_2010_03.JPG

vianoce_2010_04.JPG

vianoce_2010_08.JPG

vianoce_2010_09.JPG

vianoce_2010_10.JPG

vianoce_2010_13.JPG

vianoce_2010_14.JPG

vianoce_2010_01.JPG

Odkaz ke komentáři

mischicka: Našiel som to na Ebayi, link je tu - http://stores.ebay.de/Modelli-Giovalieni . Cenovo to vychádza na 79 USD + poštovné. Modely sú úplne skvelé, s Abrexom sa to nedá porovnať. Zatiaľ som ale neprišiel na to, ako ich rozobrať, vyzerá to byť všetko lepené. Detaily sú naozaj prepracované, fakt klobúk dole. Jedinú námietku mám asi na disky kolies, skôr vyzerajú ako lesklé chrómové, než klasické strieborné. Na víkend mám v pláne streknúť bočné lišty na Fabii na čierno, aby vyzerala presne tak, ako moja posledná F2, čo som mal :D Za denného svetla spravím nejaké poriadne foto aj detailov, večer s bleskom sa to nedá.

Čo sa týka modelov, tak Combi zatiaľ neexistuje. Je jedine OII pred FL, tam ale hrozne na tom kričia tie chrómové lištičky kol dokola, aby to vyzeralo európsky, bol by nutný celolak karosérie. Potom existuje táto OIIRS, bohužiaľ len v červenej farbe a teraz najnovšie sa objavili klasické OIIFL, zatiaľ len v čiernej, modrej a sahare. FII existuje len s bielou strechou a červenej, tangerine, modrej race, Superby sú v brunello, čiernej a tmavozelenej. Ten model Superbu má dokonca fungujúci twindoor!

666437.jpg

Superb27.jpg

Superb28.jpg

skodaoctavia05.jpg

Odkaz ke komentáři

Už jsem koukal včera, jsou to fakt husté modely, kam se hrabe Abrex. Škoda jen těch chromových kol, to mě napadlo hned, ale dalo by se to lehce napravit, a omezeného sortimentu.

Platil jsi nějaké clo? Já teď na ebay zas po delší době zařádil, sice ne se škodovkama, ale nebaví mě domácím firmám dávat dvakrát tolik za stejnou věc, škoda jen toho, obvykle 40-50 USD poštovného na větší věci.

Odkaz ke komentáři

Clo som neplatil, ale musel som zaplatiť DPH ;) Bolo to našťastie len 8,40 eur, zásielka bola do bezcolného limitu, čo u nás je aktuálne 45 eur. Sranda ale bola na colnici, musel som podpísať vyhlásenie, že dovážané modely áut neobsahujú chlpy z mačiek a psov a kože z hadov a krokodílov ;)

Odkaz ke komentáři
Clo som neplatil, ale musel som zaplatiť DPH ;) Bolo to našťastie len 8,40 eur, zásielka bola do bezcolného limitu, čo u nás je aktuálne 45 eur. Sranda ale bola na colnici, musel som podpísať vyhlásenie, že dovážané modely áut neobsahujú chlpy z mačiek a psov a kože z hadov a krokodílov ;)

A to jsi podepsal? Z čeho myslíš, že jsou koberečky a kožené sedačky :-D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Dneštní radost:

připojuji se k 160R. Dnes mi asi po měsíci a půl čekání přišel balíček s červenou RS FL ;-)

Fotky jsou "jen, tak na rychlo", tak mě prosím omluvte. Vyfotil jsem společně s předfaceliftem, který mám doma asi dva roky. Až bude čas vyfotím celou sbírku...... O:-)

post-656-1294426952_thumb.jpg post-656-1294427160_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zaujímavé - mám originál krabice od tej FII aj OIIRSFL a na oboch je uvedený ako výrobca Shanghai Dazhong Automotive, a nič tam nie je o Paudimodel. Skôr mi to príde, že Paudimodel je len predajca, tomu by zodpovedali aj ceny (130 USD), ktoré sú v ich webshope.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Pár napikaču fotek rozdělaného Favoritu 1:43 - na Vánoce doma jsem do něj koukal a nevím jestli si troufnout do jeho přebarvení na fialovou, kterou zatím Abrex nenabízí a já chci.

Máte s tím někdo zkušenosti? Co mě nejvíc odrazuje je, že spousta věcí oddělat nejde a je to piplačka pak o zase udělat černé apod.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...