Kajman Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Ciza: toto je lepší jak ten kvazi karbon... jak jsi připevnil zpátky ty lišty do tapeců po odvrtání? Natvrdo nalepené, nebo nějaké šroubky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Kajman: dik taky bych sel radsi do laku nez do folie, ale slusne nalepena folie vypada taky dobre. Jinak pridelany spatky je to sroubkama, ale po cca necelym roku pouzivani uz je slyset v jednech dverich pri nejakejch pisnickach ze to drnci - takze v lete az se me bude chtit tak prjde na radu odsroubovani list a podmaznu je nejakym tmelem at to tlumi vybrace. Ono co ve skodovce nedrnci ze Jak mi napsal nekdo kdo ma RSo, me sripe a drnci vsechno od zacatku . Jinak Kajman, super predek, jak kdybych se dival na svoje auto :) jen xeny nemam a tvoej vypada ze jo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Jak máš přesně přišroubované ty lišty? Docela by mě to zajímalo. Ne, že bych to řešil, ale nedokážu si to představit. Jinak některé škodovky s tvrdým podvozkem jsou vážně chrastítka, bývalá manželka měla oktu jedničku v dieselu s trvdým podvozkem a v té se pomalu nedalo jezdit jak vše vrzalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Já jsem to uchycení lišt zkoumal, mám jeden nápad na podsvícení celé té lišty, ale zatím jsem do toho nešel právě z důvodu problematického zpětného uchycení. Odkládací kapsy ve dveřích nebo vnitřní látkové výplně jsem třeba v pohodě oddělal - odřezal ty rozlisované plastové čepičky a nazpátek jsem to chytil tak, že dovnitř jsem povlepoval plastové hmoždinky prům. 6, a pak normálně 3,5 vruty s 6 podložkama. Drží to pevně, ale je tam na to taky dostatečná hloubka 16-30 mm. U těch lišt tu hloubku odhaduju tak na 5-8 mm, což bude málo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 No oddelani je na odvrtani, nesmis zajed hluboko, tim by sis snizil ten nalitek a pak bys mel malo mista prave pro sroubek. po odvrtani ti zustane jenom nalitek do kteryho sem zasrouboval maly vruty, kazdej sem opatril podlozkou a to ze dvou duvodu, jednak by hlavicka s tezi pokryla dirku a za druhy nemel sem tak kratky vruty aby mi nevylezly listou ven :) ale de to v pohode, kdyz ses trocha zrucnej. mel sem z toho strach ale jak sem zjistil ze to nekdo udelal tak sem sel do toho. To moje je jen kopie, nekdo to uz delal predemnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Já jsem to uchycení lišt zkoumal, mám jeden nápad na podsvícení celé té lišty, ale zatím jsem do toho nešel právě z důvodu problematického zpětného uchycení. Odkládací kapsy ve dveřích nebo vnitřní látkové výplně jsem třeba v pohodě oddělal - odřezal ty rozlisované plastové čepičky a nazpátek jsem to chytil tak, že dovnitř jsem povlepoval plastové hmoždinky prům. 6, a pak normálně 3,5 vruty s 6 podložkama. Drží to pevně, ale je tam na to taky dostatečná hloubka 16-30 mm. U těch lišt tu hloubku odhaduju tak na 5-8 mm, což bude málo Odkud kam jdou šrouby? Podle toho co píšeš to chápu jako přes lištu do tapecu, ale to by byly vidět hlavy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 nene, šrouby jsou zevnitř tapeců do lišty, ale samozřejmě netrčí skrz do interiéru :-) - lišta (a taky vnitřní kapsy, vnitřní polstrování, mřížka repro) jsou uchycené v korpusu tapecírunku tak, že jsou na nich takové duté nálitky (jakoby trubičky) a ty jsou zastrčené do otvorů v korpusu a na konci rozlisované do šířky. Oddělení = odvrtání těch rozlisovaných konců. No a zpátky monzáž šroubkama do těch zbytků nálitků... Večer mrknu, jestli nemám foto, pak ti to bude jasné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Nemusíš, teď už mi to je úplně jasné, jsem si říkal, že jen blázen by to našrouboval zevnitř skrz :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 no, nikdy nevíš, v tom tématu o tuzingu jsou někdy různé výtvory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Nejen tam, bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 čaute, no jak tady čtu vaše postřehy a rady tak se mi do sundavání bočních lišt moc nechce. kurnik jsem myslel že to jen vycvaknu a nacvaknu a ono ne. jak je to s ramečkem u radia, u kaslíku a u vypínače světel tam je to nacvakovací nebo musím hledat nejake šroubky?? ja bych chtěl dat všechny lišty do folie no ještě uvidím Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Já už Ti snad odpovím Rámeček u radia je jen nacvaknutý, lišta u kastlíku je na šroubcích, musí se sundat kastlík, abys jí povolil, a lišta u vypínače na světla, stejně jako ten na druhé straně volantu, je podle mě na šroubcích, ale tou si nejsem 100% jistý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Já už Ti snad odpovím :) Rámeček u radia je jen nacvaknutý, lišta u kastlíku je na šroubcích, musí se sundat kastlík, abys jí povolil, a lišta u vypínače na světla, stejně jako ten na druhé straně volantu, je podle mě na šroubcích, ale tou si nejsem 100% jistý. DIKY MOC JDU TO VYZKOUŠET!! A TY BOČNÍ LIŠTY MUSIM ODVRTAT JAK PSAL JEDEN KOLEGA!! NEJRADEJI BYCH TO VYZKOUŠEL POMALU POMALOUČKU ODDĚLÁVAT :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 no ty ve vderich sem se tu pred par dny docetl ze se musi sundat celej tapec prece jinak si ji urves 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 jj Vitto taky jsem to videl a četl no uvidíme! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Jasně, ze zadní strany jsou roztavené "čudlíky", takže odvrtat, odřezat, ukousnout :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 tak předek už mam a ted sebrat odvahu na boční lišty jak se sundavaji tapecy??? :) je to naročné??? tak předek už mam a ted sebrat odvahu na boční lišty jak se sun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Já je na Oktě nikdy dole neměl, naposled na Fabii, ale myslím, že šroubky budou dole jakoby na spodku dveří a pak když rozloupneš madlo. Ty bude třeba povolit a pak podle mě bude tapec na plastových trnech, ale radši počkej než to potvrdí někdo, kdo to dělal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 (upraveno) Ano dole jsou šroubky. Pak musíš sundat krytky výškových repro, odšroubovat malý torx a vycvaknout celý horní kryt u kliky. Pak vyháknout bovden a rozpojit svorkovnici pro repro a ovládání okýnek. Vycvaknout ovládání okýnek u řidiče v madle. Pak vycvaknout madla a postupně odcvakávat tapec. Zde je postup: vyplne.pdf Upraveno Červenec 1, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 (upraveno) Díky moc, takovy mazec kvuli blbé lišty, ale za tu změnu to stoji. Díky všem Ano dole jsou šroubky.Pak musíš sundat krytky výškových repro, odšroubovat malý torx a vycvaknout celý horní kryt u kliky. Pak vyháknout bovden a rozpojit svorkovnici pro repro a ovládání okýnek. Vycvaknout ovládání okýnek u řidiče v madle. Pak vycvaknout madla a postupně odcvakávat tapec. Zde je postup: vyplne.pdf Dodo diky moc, nechci byt otravny ale ten planek v pdf je super!! mohl by jsi mi poslat i vyndani kasliku a spíneče světel at mužu odinstalovat ty lišty!! Budu si jistější!! maš to u mě!!! :) díky Bazy Upraveno Červenec 1, 2011 uživatelem Bazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 NZ. Mrkni SEM Ty ostatní co chceš jsou jen nacvakané. Tedy jemně klínkem nebo šroubováčkem vycvakej :) BTW.: Píšeš že už to máš, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 spínač svetiel zatlačíš smerom k motoru a prepneš ho na parkovačky a už ho len vytiahneš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 NZ.Mrkni SEM Ty ostatní co chceš jsou jen nacvakané. Tedy jemně klínkem nebo šroubováčkem vycvakej ;) BTW.: Píšeš že už to máš, ne? :D DÍKY DRŽTE MI PALCE ZITRA!! JJ MAM BRAL JSEM PŘEDEK JAKO U RADIA!! TO JSEM POMALU ODCVAKAL A POHODA!! ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Nevíte, jestli je ještě šance někde sehnat nový přední pogumovaný madlo spolujezdce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 normálně to koupíš ve škodovce dle VIN :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Po opravě mi tam dali právě nepogumovaný a ještě jsem se na to dotazoval servisního technika, tak jsem myslel, že už není k dostání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 (upraveno) Viktore, a co vrakáč, nic? Bude ale možná problém sehnat hezké neoloupané. Nalakuj to a hotovo, máš pokoj Upraveno Prosinec 26, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 Zkusím to, jak říká Rolbař, ještě objednat přes VINko a uvidíme, co jim dorazí. Mně to pogumování přijde ideální, vůbec se mi neloupalo, dokud to nepořezalo vymlácený okýnko :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 To se prohneš přes autorizák, kdysi jsem se tam ptal a vepředu u spolujezdce ten kryt madla snad 1400,- (přitom u řidiče ten se 4 okna v el, "jen" 900,-) no ty ceny si možná nepamatuju přesně, ale šel jsem do vývrtky každopádně, a hned ze škodovky jsem mazal k lakošovi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 To bych jim nedal, na faktuře mám 263,60 Kč, tak snad pogumovaná nebude o moc dražší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.