Adoks Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Nevíte chlapi někdo co s tím: Minulý týden mi přestal blikat blinkr ve spolujezdcově zrcátku. Po pár dnech si to zase rozmyslel a bliká. Mezi tím se s autem v celku dost jezdilo. Je to normální? Nebo někde nějaký špatný kontakt? A tuhle se mi ještě stalo, že kontrola žárovek nahlásila prasklou parkovačku a po pár startech bylo vše ok a zase svítí. Toš nevím, kde je problém :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Z tou parkovačkou se mi to takhle stalo taky,pak se nějak vzchopila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 mas tam natecenou vodu... casem uplne prestane blikat... uz jsem to resil v jinem vlakne... skus hledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 ten blinkr jsem prohlížel a nevypadá to, že by v něm byla voda. Je to OC II FL a je do nich v celku dobře vidět. Tváří se, že tam je sucho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 No jo ale ty jsi nenapsal ze to je fl... FL ma jine blinkry tam to nezloby... casem uvidis jak to dopadne... skus pohledat nejakou prasklinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
a.m.b.r.y Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 No mě u před FL taky odešel u řidiče. Natekla voda skrze praskle sklo. Nechtěl sem kupovat celý ten plast za 700, tak jsem stare vykuchal a koupil 3 vysocesvítivé žluté diody a dal je tam s odporem. Pak zakapl tavnou pistolou a připájel na původní dráty a svítí jak original. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dawwa21 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Mám probvlém u OCT II mi přestal blikat levý blinkr na zrcátku jsou tam diod.. Dají se někde koupit nebo se musí vyměnit celý ten spodní plastík? díky za info popř kde koupím. Brno a okolí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 celý spodní plast se musí vyměnit... ve škodovce okolo 700,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 K te parkovacce. Mel jsem stejny problem. Na maxidotu mi to psalo ze mam prasklou parkovacku na prave strane ale druhy den zase svitila . Shodou nahod jsem jel ke kamaradovi do skodovky na olej a ten mi rekl at ji rovnou vymenim protoze se pry stava ze je sice praskla ale je treba v poloze kdy se kontakty spoji a to byl i Muj problem. Vyndali jsme ji a opravdu byla praskla. Taky jsem tomu neveril ale je to tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dawwa21 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Diky za radu zkusim tedy někde sehnat celej ten plastík :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 kup to ve škodovce... cena je vícéméně všude stejná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.