Jump to content

VW T5 Multivitamín

LukášV

Recommended Posts

Tak ačkoliv se toho s audi moc dělat nebude , resp. nebudou se dít takové zásadní změny jako s oktou , tak jsem přýmšlel zda vůbec zakládat téma... smile.gif

Auto máme už asi 3 týdny a zatím naprostá spokojenost smile.gif
Abych to trošku popsal :
-Sline Motor 2.5TDI V6 - 150kw již v sérii ,ale něco málo ještě přidal Mvolesko - profituning-odměřené to bohužel nemám , protože nemá brzdu na 4kolku.
-Sline vnitřek tudíž černý strop, černé sloupky , černé lampičky no prostě je tam vše co bych jinak už dodělával biggrin.gif
-Sline podvozek oproti serii -30mm auto již snižovat nebudu , už takhle to je tvrdé a myslím , že na quattro i nízké smile.gif

Co se týče nějakého dodělávání,oprav ,..
Budu tam dávat zpětné samostmívací zrcátko co jsem měl v OI (původem je stejnak z audi) a čekají mě rozvody,které by bych chtěl udělat tento týden ...

Pak už jen vybrat nějaké hezké kola (designem chci pouze origo) na léto a vozit se cool.gif

O víkendu proběhla první úprava - sundání poklic :lol:

260120121901.jpg
260120121903.jpg
0202201219369.jpg
0202201219381.jpg
110220121964.jpg
110220121965.jpg
img3571i.jpg

Má najeto 250tkm.

Ex majitel na ní měnil vačky a vše okolo s tím spojené - prostě takový ten repas set.

Mé pní se právě pořád líbila A6 ,ale když srovnáš A6/A4 rok 2003 tak ta A4 mi přijde taková mladší , navíc tahle byla za velmi slušné peníze , s výbavou , kde jsem jinde neviděl ( tím myslím Sline vnitřek)

Ano popravdě jsem také říkal , že V6 mi do baráku nikdy nepůjde. Bohužel jsem se v tom svezl a nadchlo mě to ! Když v tom autě sedíč tak cítíš jak je to auto těžké , těžkochůdné , prostě to na mě působí pocitem bezpečí. Mimochodem kamarád má A6 v aut. má najeto 370tkm a vše funguje :) !

Jediné co je u toho auta mínus je spotřeba. Město s klidnou nohou jede za 9 l ,ale zase si řikám , má pohodlnější , BEZPEČNÝ auto hlavně co se týče malého na zadní sedačce a ona zas tolik kilometrů měsíčně nenajede..

Na autě je špatný termostat , který budu dělat zároveň s rozvodama - auto se ohřeje max na 55-60st , tak až se termostat vymění , tak doufám , že by spotřeba mohla trošku padnout , díky tomu ,že auto nebude jezdit ''podchlazené'' což mu hlavně vůbec nesvědčí...

Ta maska tam prý už byla z De. :)

No co plánuju ? :wub: Je toho dost ,ale nevím jestli všechno zvládnu , když se dívám na ceny do autorizáku , nebo na ebay , tak z toho nejsem štasten :blink:

Kola ještě nemám , ale asi pujdu do S4 , nebo RS4 nevím no

Co by jsi chtěl za ty kola ?

Spotřeba je opravdu jedno jediné mínus . Ráno když jsem jel do práce , tak jsem si o hodinu přivstal a lehce před 6h jsem už lítal po místech , kde ještě sypač nedělal cestu ranním autobusům :-) (chuděrov,žežice,..) Prostě quattro :palec:

A to máš v serii ? Já mám město 9,5l , když se jede mimo (tp,dc,..) tak 7,8l

150220121986.jpg

A to máš v serii ? Já mám město 9,5l , když se jede mimo (tp,dc,..) tak 7,8l

Jj mám serii když jedu Dečín,Teplice tak mám tak 8 ale loudám se minulej pátek sem jel Beroun za 8 po dálnici ale je to loudačka dálnice max 150. Jen když jsem ve Švýcarsku tak se tam dostavám na krásnejch 6,8 na dálnici.Jenže tam je povolená 120 a já tam jezdim budíkovejch cca 135.

Edited by čermi

No nemysli , že já tomu nakládádm za tuhle spotřebu .. Když fakt chceš aby to jelo tak těch 12-13 .. Ale to je pořád plnej .. Zase na druhou stranu mam quattro a říkal jsem si kdybych na léto odpojil zadek , tak že by šla spotřeba dolu , ale jak koukám tak asi ne :o

Ahoj , Díky díky :-)

No já anténu - žraloka mam jen na GPS , zbytek mam v oknech.

Ale když jsem dával žraloka na O1 tak ten signál byl tragickej ! :angry: route=product/product&filter_name=ant%C3%A9na&product_id=351

A3 8P taky nema vubec zadnou antenu na strese :P :) je to krasa co ma Audi za veci

Po koupi vozu nesvítila levá lampa SPZ. Řekl jsem si to bude jen žárovkou.. Ejhle co na mě čekalo .

230220122017.jpg

O víkendu jsem to konečně předělal. :-)

Samořezky , které drží samotné světélka jsem dal nerezové a navíc ještě ten otvor ,kam se samořezka šroubuje vyplnil voděodpudivou vazelínou , tak doufám , že už to mam takhle ''pojištěný'' do konce života auta :-)

Ledky svítí nádharně a chybu nehází !!! :banan:

Ještě udělám večer foto jak to svítí. Opět se to vůbec nedá srovnávat s LED sufitkama :-)

img4217y.jpg

img4219wa.jpg

img4220f.jpg

img4226q.jpg

img4227j.jpg