Deko Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Pecka krasne ji davas do kupy. Jen me zarazi na tlacitka na kokte drzi snad i po 400 tis km, ale audi apod se loupou. 0 Quote Link to comment
LukášV Posted October 22, 2012 Author Share Posted October 22, 2012 Díky dekouši od tebe to potěší A kdy ty přeběhneš do sekce VW,audi,seat ? :-) Ty tlačítka ,.. byli podle mě zhuntovaný díky různým leštlidlům plastů,... Měl jsem přesně takhle zdevastovaný radio , climatronic,.. :( Ale což, to už je za námi :) 0 Quote Link to comment
LukášV Posted October 23, 2012 Author Share Posted October 23, 2012 Hezký počasí kdy svítilo sluníčko jsem propásl , tak alespoň něco.. 0 Quote Link to comment
Vladan Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Tedka to jde poradne videt ze jsou to 18'' :lool: 0 Quote Link to comment
Vladan Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 ty kola jsou tak nak usmudlane protoze je to nak divne focene nebo jeou opravdu takove, htelo by to trosku vic lesku a svetlejsi, jinak takove auto mam v planu jenom naky AMG kola !!! 0 Quote Link to comment
LukášV Posted October 24, 2012 Author Share Posted October 24, 2012 Ty jsi ušmudlánek :lool: Ba ne na focení bylo celé auto zaprasené jak jetel vč. kol Audi doporučuji ,ale pokud budeš chtít cokoli měnit/kupovat tak vytečeš ... :( Třeba jen ty madla s ovladačema - řidič 2900,- ; spolujezdec 1800,- každá druhá a4ka to má takhle zrasované Ten čumák ( maska , spodní díl nárazníku + mřížky ) vyšel na 12500,- :( 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 JJ, u Audiny se takovým cenám nelze divit, holt jiný level Jinak vypadá perfektně, moc se mi to líbí 0 Quote Link to comment
tommasAHC Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 za madla a tlačítka mě cena překvapila příjemně, to je dobrý, ale cena za čumák je zvěř. Ono všeobecně tyhle mřížky na Audi jsou cenově úlet. 0 Quote Link to comment
LukášV Posted October 25, 2012 Author Share Posted October 25, 2012 Tak ony ty prostřední mřížky jak v masce tak v nárazníku pochází z modelu S4 , kde ty ceny jsou ještě uplně někde jinde ... Ale zase za ten pohled na ten mohutnej předek to stojí Když to srovnám s tím jak jsem jí koupil ... B) 0 Quote Link to comment
Vladan Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Ty jsi ušmudlánek :lool: Ba ne na focení bylo celé auto zaprasené jak jetel vč. kol Audi doporučuji ,ale pokud budeš chtít cokoli měnit/kupovat tak vytečeš ... :( Třeba jen ty madla s ovladačema - řidič 2900,- ; spolujezdec 1800,- každá druhá a4ka to má takhle zrasované Ten čumák ( maska , spodní díl nárazníku + mřížky ) vyšel na 12500,- :( no jo htel jsi to, tedka to mas jak jsi to prave htel :DDD moc krasne auto...ale fakt to hce air ride a naky 20'' kola 0 Quote Link to comment
tommasAHC Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 nebe a kozy, teda dudy 0 Quote Link to comment
LukášV Posted October 25, 2012 Author Share Posted October 25, 2012 Tak a je to za mnou Gumy 205/55/16 barum polaris 3 Gumy jsem bral 3x impregnací od ''megu-hot/shine'' tahali to do sebe pěkně teda .. Závažíčka natřeny černým lesklým alkytonem :) Dosedací plochy náboj/disk/střed jsem vzal měděnou pastou , stejně tak i závity + šrouby Doma mám origo poklice audi ,ale dávat je nebudu No a teď ta špatná zpráva ... :( Auto padlo níž o 1,5cm :( 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 A to mas obe sady v rozmerech dle TP? Tam se snad musi +- zachovat obvod kola ne? Tady ten rozdil na fotce mi prijde veliky 0 Quote Link to comment
LukášV Posted October 25, 2012 Author Share Posted October 25, 2012 Právě že letní mají blbej rozměr .. místo 225/40/18 tam jsou gumy 245/40/18 :( 0 Quote Link to comment
Vladan Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 hele mas to lepsi na zimnih :D 0 Quote Link to comment
LukášV Posted October 25, 2012 Author Share Posted October 25, 2012 Přesně takovouhle reakci jsem od tebe čekal :lool: :lool: 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Právě že letní mají blbej rozměr .. místo 225/40/18 tam jsou gumy 245/40/18 :( Takze pneu na A6 4F... jsem to pocital a rozdil by mel byt 10mm. Jaktoze to mas 15mm? 0 Quote Link to comment
LukášV Posted October 26, 2012 Author Share Posted October 26, 2012 Podle mě těch 5mm dělá ještě to , že hlavně na předku jsou ty gumy rozpláclé jak bačkory. I když to je nafoukaný jak má být. 0 Quote Link to comment
Deko Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Jojo, taky jsem padl o vice jak centak dolu. Dru vsude :-D 0 Quote Link to comment
LukášV Posted October 31, 2012 Author Share Posted October 31, 2012 Od doby co máme auto nám na řidičovo sedačce ''plandal'' ten zadní kryt . Už jsem byl smířený s tím , že opíšu číslo dílu a půjdu to objednat (ten kryt stojí 110éček) no a při prohlížení ETKY jsem narazil na opravnou sadu spodního uchycení. Tak jsem to objednal společně s těma vrchníma sponama aby to tedy fakt drželo a čekal co dojde :-) Včera jsem to vyzvednul a ejhle je to ono ! :) Takže oprava mě vyšla místo 2.700,- na 370,- 0 Quote Link to comment
Neználek Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Lukaši tak to jsi vyřešíl úplně parádně :o .Ono se vyplatí hledat 0 Quote Link to comment
LukášV Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 Vyplatí se hledat ,ale stejnak jsem nevyhrál :( Zjistil jsem , že je zlomený spodní uchycení polštáře bederní opěrky na obou stranách. Díky tomu jak to bylo zlomené a zatížilo se sedadlo tak se opěra prohla a ta vyrazila to zadní zakrytí. :( Když jsem s autem občas jel tak jsem si říkal , proč mě ta opěra přijde pořád taková měkká oproti OII :( No tak začlo pátrání v ETCE , mimochodem jsem zjistil , že to je dost častá závada viz http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/lumbar.html No takže ceník jasně stanovil cenu 1820,- za ten polštář (bez motorku,..) A tak jsem přemýšlel jak jinak to opravit s tím , že kdyby ta oprava nefungovala tak hold půjdu cestou originálního dílu objednat se to dá vždycky . :) Svařit ten drát se mi zdálo jako blbost , vymyslet to z jiného drátu ano ,ale na to ,že tento měl průměr 4mm tak byl dost tvrdý ,ale také jak je vidět díky těm ohybům křehký. No a tak mě napadlo vzít lanový napínák, lanové svorky a ocelové lano o průměru 2/3mm s vrstvou PVC - aby to v těch otvorech nevrzalo. Zbytek už je snad jasný :) No a abych to uzavřel. Sedačka je funkční , můj výmysl prozatím funguje a hlavně konečně už je v té sedačce znát , že tam je nějaká bederní opěrka Jen doufám , že mi nenapíšete co jsem za fušéra a škudlim na autě <_< 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Výmysl dobrej, akorát není ten napínák zbytečný hovado? 0 Quote Link to comment
LukášV Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 Lanový napínak je M5 - menší se nedělá :) Takhle to působí jako velké ,ale ve skutečnosti není ;) 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 To je fakt M5? Tak to pak jo, možná jen kdyby neměl háky ale oka, tak by pak mpžná působil menším dojmem, ale je to jedno, hlavně, že to funguje... 0 Quote Link to comment
LukášV Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 Jasně že je, nemám důvod si vymýšlet ;) O+O by byl lepší, ale něměl jsem ho doma a hlavně byl docela i tkahle problém ty konce na ten hák navléknout :) 0 Quote Link to comment
Kube Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Super oprava Jsi moc sikovny ;) 0 Quote Link to comment
Neználek Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Lukáši jsi hlava,a šetřit se musí.A je to skované v sedačce. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts