Přejít na obsah

VW T5 Multivitamín

LukášV

Doporučené příspěvky

Michal : víš já si myslím , že to je všechno obchod a přece ti do auta nebudou jen tak cpát ''zadarmo'' něco lepšího.

Octavius : je to fakt brutál :palec: , pokud chceš mohu udělat foto s dálkou :lool:

Jinak ty do golfa potřebuješ výbojky D2S , které jsou o něco levnější , než ty D1S co mám já. ;)

Odkaz ke komentáři

Hale já co jsem koukal tak dle fotek je D3S stejná jako D1S , koukni schválně ;)

Edit : Žárovky D1S a D3S jsou stejné akorát D3S jsou šetrnější k životnímu prostředí , není tam tolik rtuti jako u klasických D1S. Tohle info jsem našel na netu.

Octavius : koukni na zboží.cz co jsem koukal tak nejlevněji se dá sehnat od 1620,-/ks

Jen pozor na to v jakém máš stavu odrazové plochy čočky ! aby jsi nekoupil výbojky a pak nebyl zklamán ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jelikož jsem všechny díly interiéru, které byli ošoupané vyměnil tak mi tu zbyl ovladač světel. Nový stojí 2800,- a použitý ať v čechách nebo na allegru i tak vyjde na dost peněz a není to top.

A tak mě napad nápad :lool:

Očistil jsem to až na plast, v reklamce si nechat vyřezat symboly, které jsem nalepil na ten bílý plast a celé to 4x přestříkl a ty vyřezané symboly sloupl.

Není to sice jako originál, ale než seženu originál tak to snad tolik ostudy neudělá :)

20121024090022.jpg

20121124084249.jpg

20121124200243.jpg

Odkaz ke komentáři

No poloha O je vajíčko .. to je děsný, ale jsem rád aspoň za tohle :lool:

Hodinu a půl jsem špendlíkama přenášel ty symboly. Děsný

A našel jsem firmu (mají praxi více jak 6let a bez reklamace) , která dělá repase parabol světel. (ve vakuu nanáší novou vrstvu chromu, ta stará se musí jemně opískovat)

Obě dvě parabolky mě vyšli i s poštovným na 900,-

Takže teď mám doma navíc 2x kompletní čočku vč. bixenon mechanismu + zrenovované parabolky :pivo:

20121104192059.jpg

20121104192127.jpg

20121116204119.jpg

20121116204115.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Polo si zatím nechávám. V rámci rodinného autoparku půjde pryč SII, pokud ho tedy někdo koupí. 🙈 Dnes proběhl servis ve 115 tis.km. Olej, filtr, brzdovka, doplnění AC a výměna levého skla zrcátka, které se odlepilo (origo sklo 1600 😞). Na jaře jsem dal nové letní gumy Sebring Summer 3 (najeto nějakých 1500 km), takže to hezky a potichu sviští. Letos budu muset ještě udělat zadní silentbloky přední nápravy - klasická nemoc podvozku PQ21 (FI, FII, FIII), už jsou natržené, v zimě dost nechutně vrzaly. Asi to udělám v srpnu, podle toho jak budou kačky. Jinak to jezdí hezky, když jede člověk klobouka po dědinkách, tak to jede pod 5l, v tempu na dálnici pod 8l. A pořád mě baví, když potočím dvojku do omezovače 😄 Tenhle motor se VW fakt povedl. Při další výměně oleje možná nechám udělat dekarbonizaci.
    • Ahoj, ve Slovinsku mi někdo otevřel dveře šroubovákem. Dveře jdou normálně otevírat a zavírat. Mám havarijko, ale rád bych se vyhnul výměně celých dveří. Máte někdo zkušenost kdo by to dokázal opravit, ideálně autorizovaný servis.
  • Vytvořit...