LukášV Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Michal : víš já si myslím , že to je všechno obchod a přece ti do auta nebudou jen tak cpát ''zadarmo'' něco lepšího. Octavius : je to fakt brutál , pokud chceš mohu udělat foto s dálkou :lool: Jinak ty do golfa potřebuješ výbojky D2S , které jsou o něco levnější , než ty D1S co mám já. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 A ja potrebuju D3S, ktere jsem na netu v COOL BLUE nenasel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Máš někde nějakej odkaz kde jsi je kupoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Hale já co jsem koukal tak dle fotek je D3S stejná jako D1S , koukni schválně ;) Edit : Žárovky D1S a D3S jsou stejné akorát D3S jsou šetrnější k životnímu prostředí , není tam tolik rtuti jako u klasických D1S. Tohle info jsem našel na netu. Octavius : koukni na zboží.cz co jsem koukal tak nejlevněji se dá sehnat od 1620,-/ks Jen pozor na to v jakém máš stavu odrazové plochy čočky ! aby jsi nekoupil výbojky a pak nebyl zklamán ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Okej, diky za info, ale nevim, proc je takovy velky cenovy rozdil mezi osram 4300k a 5000k cool blue. Na zahranicni servery ses dival? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 Na zahraniční weby jsem se nedíval - bojím se toho aby to nebyla čínská kopie. Včera jsem vyměnil trysky ostřikovačů - z klasických pistolek na rozprašovače Audi rozprašovače nedělá , tak jsem je použil z Yetiho,GolfaV ,.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 16, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 Taky jsem si vsiml, ze nemam rozprasovac, proc to audi dela? Asi to nejaky vyznam mit bude ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 Joo tak to nevím proč to tak dělají. Kdyby někdo měl zájem. Jiné kola sice vybrané nemám ,ale kdyby se prodali tak bych asi musel vybírat :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15849 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Listopad 16, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2012 Rozprasovace nepouziva skoro zadnej premiovej vyrobce jsem si vsimnul, ve Volvech to neni, A8 taky nema a asi spousta jinych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Nejaky duvod k tomu musi mit, to jinak neni mozny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Tak letní 18'' disky RS4 jsou prodány, to byla rychlost , dohromady mi volalo asi 6 lidí , tak jestli jsem je nedal moc levně Každopádně musím do jara vymyslet náhradu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Jestli to byly origo disky Audi, tak to si pis, ze si je dal levne. Gumy byly v jakem stavu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Nn repliky ale v super stavu a hlavně vypadali jak fakt origo , těch replik je víc druhů. Gumy nic moc 3-4mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 to jsi je dal levně, já je taky chtěl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 teda ty vybojky to je slusnej rozdil. Planuju taky vymenu, ty moje jsou jeste puvodni, maj 6 let a cca 81 tis km. A co vubec policie a STK na tu vyssi svitivost? Nebudou s tim problemy nebo jsou povoleny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Výbojky jsou originál Osram , takže žádný problém. A srovnávat to s 6000 . nebo 8000K co mají ''tuningáři'' je hloupost. Už jsem si na ty výbojky tak zvykl , že mi ani nepřijdou bílé ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Takze se nemusim bat toho, ze by vybojky znicily svetlo nebo cocku jak se to rika o tech tuningovych? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Tak , tak přesně proto jsem šel do těch Osram Coolblue 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Paráda. A za kolik a kde jsi kupoval? Už máš tu novou řadu Intense? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Mám tyhle. No záleží co máš za typ výbojky ? D1S / D2S ? A koukni na zboží , kde vycházejí nejlevněji. Jen si dej pozor aby jsi nekoupil čínskou kopii !! - Rozpoznávací znamení níže ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Zase jsem naletel na A4 variant a zase nevim co mam delat... hele nebyl bys hodnej hodit naky akutelni foto tveho milacka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Copak by tě zajímalo ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 nic :lool: jenom nahodit naky aktuelni fotecky auta nic vic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Vidim, ze tam mas taky ten drzak na telefon, to asi nejde pouzit jako HF bluetooth ze? To je ciste pres ten adapter co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Nejde s tím udělat absolutně nic. Ani sundat :-( Jsou pak mega díry v palubce. :-( Jinak ani bluetooth to nepoužiješ :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 No tak to je naprd, v oktavce to slo dat aspon dolu...takze se to vychuza, zobacky se ucvakaji a da se na to nano podlozka, tak jak jsem to mel v oktavce . Aspon k necemu to pak bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Tak jelikož jsem všechny díly interiéru, které byli ošoupané vyměnil tak mi tu zbyl ovladač světel. Nový stojí 2800,- a použitý ať v čechách nebo na allegru i tak vyjde na dost peněz a není to top. A tak mě napad nápad :lool: Očistil jsem to až na plast, v reklamce si nechat vyřezat symboly, které jsem nalepil na ten bílý plast a celé to 4x přestříkl a ty vyřezané symboly sloupl. Není to sice jako originál, ale než seženu originál tak to snad tolik ostudy neudělá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 je to dobry, sikula ale paradoxne nejmene se ti povedla nakreslit poloha 0 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 No poloha O je vajíčko .. to je děsný, ale jsem rád aspoň za tohle :lool: Hodinu a půl jsem špendlíkama přenášel ty symboly. Děsný A našel jsem firmu (mají praxi více jak 6let a bez reklamace) , která dělá repase parabol světel. (ve vakuu nanáší novou vrstvu chromu, ta stará se musí jemně opískovat) Obě dvě parabolky mě vyšli i s poštovným na 900,- Takže teď mám doma navíc 2x kompletní čočku vč. bixenon mechanismu + zrenovované parabolky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Ty jo Lukasi fakt super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.