LukášV Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Diky chlapci Dnes mi dorazily čočky do mých bixenon světel. Jedná se o repas odrazových ploch. Stávající čočky co jsou ve světlech mají malé flíčky a na silnici je to dost znát.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Uplne čučím do ceho vseho se doma poustis ;) Klobouk dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Lukáši parádně se staráš :o to auto bude jak nové ,a těch prachů co do toho vleze :D .Ale jak je vidět tak patříš do naších řad.(řad autobláznů)miněno v dobrém :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Kube : dyť na tom není nic extra složitého ;) Neználek : no když už jsem se takhle staral o OI a zařekl jsem se , že do audi sypat nebudu tak to stejně skončilo tak jak skončilo Tak jsem o víkendu vyndal světla a vyhodil čočky. Ty originál čočky co byli ve světlech měli půlku té odrazové plochy zploštělou nacož ty nové jsou kulaté - nevím proč. Je to vidět i na fotce. Porovnání stará / nová čočka Vůbec ty čočky nebyli vypálené - !!! nedoporučuji neoriginální výbojky !!! Zde již připravená nová s novou originální výbojkou A tady ostatky z původní čočky.. Abych řekl , tak jsem ani večer nezkoušel jak to svítí - pršelo a nechtělo se mi ven Nyní tam mám výbojky 4300K , předtím jsem měl 6000K , tak uvidím jak se to bude tvářit. Jestli to už teď nebude svítit tak nevím , udělal jsem pro to maximum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 este ze naty kravynky mas nervy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Lukaši tak v necem mas pravdu, ja taky prestrojil interier fabie ale to je celkem sranda. Ty delas daleko slozitejsi opravy do kterych bych se ja nepoustel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Tak jsem to včera večer projel kolem baráku abych viděl jak to svítí a jako dobrý ,ale díky tomu , že tam jsou výbojky originál s barvou 4300K tak mi to přijde moc žluté :D A mi zítra mají přijít tyhle :D http://www.e-xenony.cz/d1s--d2s-r--d3s-r--d4s-r/osram-12v-d1s-35w-xenarc-coolblue-intense-5000k/ Mohl jsem koupit výbojky s 6000K ,které jsem v autě měl , ale to jsou zpravidla číny a ty už do auta nikdy !! Pro porovnání origo 4300K / 5000K coolblue http://www.youtube.com/watch?v=m_kIl9ctxac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Lukáší pak dej vědět jak to svítí taky zvažuji vyměnu za 5000ky ,ale je to pálka :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Podám info , to je jasný ;) Hale aby jsi neměl na turdovi vypálené paraboly jako já .. Když byl ještě v baráku turda tak jsme pořád řešili výbojky a pak se měnili celé korpusy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Lukaši raději nestraš :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 No nestraším , po 4 letech a 120tkm byli KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Hele Luky, co víš o motorech 3,0Tdi co byly v A4 kolem roku 2006? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Co bych na to řekl ? Jediné co vím tak odchází elektronické klapky. Mvolesko měl krátkou A4ku v 3.0tdiQ upravenou co si matně pamatuju na 240hp? a liboval si .. Jinak můj sen do budoucna je B7 avant 3.0tdiQ s velkym Skovym čumákem. Ten 3.0 se s 2.5tdi absolutně nedá srovnávat hlavně i co se týče spotřeby Ta B7ma má uplně do chloupku stejnej iterier jako B6 , jen má jinej čumák a zadek a hlavně nový motory 2.0tdi a 3.0tdi .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Ty kjávo sice nevím co je B6 a B7, ale co jsem koukal tak ty 3,0Tdi maj v serii snad 171kW, což je nějakých 232PS, tak nevím jak to měl moc upravený. A jaký elektronický klapky to maj bejt nevíš? A s tou spotřebou si to myslel jak? Jako že lepší než u 2,5tdi co máš ty nebo horší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 No pořád je to A4 já mám B6 , pak je B7 stejně se to označuje jako u passatu ,.. Dokonce i boční dveře a střechu má B6 s B7 stejnou opravdu se liší jen čumák a prdel a to auto vypadá uplně jinak. No uplně jsem se v tom ztratil , ono se dělá víc verzí toho 3.0tdi s tím , že ta 171kw je nejspolehlivější verze co se týče i vstřiků. Tak to měl asi upravené kolem 270-280hp ,ale nejlíp ti řekne on sám. Spotřeba je s tím 3.0 o 2-3 l/100 míně než u té 2.5tdi takže město kolem 7-7,5l Odchází vířivé klapky v sání a pokud to má okolo 250t km tak i napínáky rozvodového řetězu ale to už při takových km je na zváženou zda neudělat komplet výměnu rozvodů cca za 30tis kč Tohle je A4 B7 , takovej můj sen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Tak došli výbojky. Radši jsem je ''rozlousknul'' abych se přesvědčil zda se opravdu jedná o originály :) Tak snad už budu spokojen :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 To jsem zvědav jak budou svítit. Jinak sen co se týče auta, máme teda podobnej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Tak výbojky ještě přehozené nemám, udělám to o víkendu v týdnu než dorazím z práce tak je tma.. Ale ještě mě ve světlech hrozně štvala jedna věc a to starej typ patice na parkovačce. Vystřihl jsem tedy nový typ patice z nějakého svazku co jsem měl doma. :) Pak přišlo na řadu připravit žárovku. Do předního světla se mi moc nechce rvát nějaké SMD diody , protože pořád je vidět ta kontstrukce té diody. A tak jsem pátral a našel tyhle žárovky, shodou okolností jsou to také Osram coolblue jako výbojky a hlavně mají stejnej tvar jako originální parkovačky http://www.levnealarmy.cz/eshop/externi-sortiment/svetla-zarovky-led/autozarovky-svetla/osram-halogenove-autozarovky/osram-12v-w5w-w2-1x9-5d-5w-cool-blue-intense-1ks-os2825hcbi.html Barva svítivosti se přiblížila xenonu a tak si myslím , že to je fajn :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Tak ty parkovacky jsou pěkně až na tu cenu teda :) Ale taky jsem něco takového sháněl a ten shop je v Ove tak se pro ne asi stavím až budu doma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Co by jste řekli na tyto kola v porovnání s letníma RS4 , které mám teď ? BBS CH 18'' 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 BBS CH jedi se snizenim a slupky pneu na to. Pak by to bylo tooooop. Ale asi bych nechal tvoje origa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Nebo jsem pak uvažoval když už tak 19'' ,ale sehnat sadu za rozumnej peníz je nemožné Jak ty jsi byl tenkrát spokojen s těma DARE kolama ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 Jako ja v poho, oboje dvoje. Ale vis jak byl jsem slozenej dole, takze nejake prejezdy pres diru apod..... nevim no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Me osobne se libi ty RS4 Klidne bych je bral na sve auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Kube nejspíš budou na prodej. Pokud by jsi měl zájem .. ;) Tak proběhla výměna výbojek. Rozdíl opravdu neskutečný , za ty peníze to stojí :palec: První foto 4300K osram , druhé foto 5000K osram cool blue 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Hmm...ty 4300 byly taky nove ze? Menil si je ted nedavno? Je to markantni rozdil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Ano ano ty 4300K byli také nové , v autě mohli svítit 4h max ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Ted mi rekni, proc teda audi nedava z vyroby ty 5000ky? Kvuli viditelnosti za deste a mlhy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 To si děláš prdel ne? Takovej rozdíl jsem nečekal. Nezapomněl jsi na tý druhý fotce zapnutý dálkový? Začínám uvažovat, i když jsem si říkal že do GTI už nevrazím ani korunu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.