Michal K. Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Oni prave asi maji prehozene fotky. Podle cisel dilu to takhle je. Ale uklikl jsem se na krytku pro normal srouby, mas je stejne jako ja :D To 8D0.... bylo cislo na vytahovak Ted si me znejistil, ale doma se ti podivam, jestli mi to prislo dobre. Ale ridil jsem se cislem dilu. Jsem ted v praci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 No tak to ještě raději den počkám a podívej se mi na to fyzicky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Jasná věc, ale čísla dílu jsou správná, pokud teda nejsem idiot :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 A barva je stříbrná, nebo ocelová ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Barva je šedá, jednotná. Ja jsem si treba na oktavce ty krytky sam nastrikal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Dnes dorazil repset přední nápravy Musí to být prostě TOP na sezonu Akorát ještě musím vyměnit setrvák, začal mi vibrovat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 No Lukasi ty jedes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Klobouk dolů. Docela bych chtěl bejt tvoje auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Ja bych to auto hlavne okamzite koupil, kdybych shanel neco takoveho. Ale dle meho se Lukasovi ani v budoucnu nevyplati to auto prodavat :) Bude v takovem top stavu, ze to nikdo ani neoceni, ale bude hledet jen na KM a stari. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Před cca 14ti dny jsme měli po příchodu k vozu překvápko :( Samozřejmě bez lístečku, bez svědků. Alespoň, že mam havarijko a na zimu tam mam obyčejný nárazník a ne Sline to bych si to jinak hodil Nejvíc mě štve, že to odnesla i lampa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 To znám velmi dobře, cítím s tebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 To je vážně hnus. Ty se o to staráš jako o dítě a pak tohle. Chápu, že se to může stát. Ale když už se to stane, tak se k tomu postavím čelem a nechám lístek za stěraček. A ne se zachovat jako největší debil a ujet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 No kluci co se dá dělat. Ale pro spravení nálady jsem alespoň objednal nová světla. Dlouho jsem přemýšlel jestli chrom či černé, ale černá to vyhrála 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Mně se tyhle světla nelíbí. Ale hlavní je, že Tobě jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Lukasi to je opravdu nemile a soucitim s tebou. :( Za me ty svetla taky ne. Podle me je to krok spatnym smerem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Je to hnus, ja si to zazil snad s kazdym autem, ze mi ho nekdo odrel, viz audinku snad po tydnu :( Stesti, ze tam nebyl ten sline no. Jinak svetla, me se to taky moc nelibi, sice nevim, co to mas za vyrobce, ale obcas to potkavam na autech, hlavne na A6 C5 a sviti to opravdu uboze, jak ty LEDky, tak i xenonova cocka Tak uvidis no nebo uz mas nejake zkusenosti nebo nejaka videa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Fakt takovým lidem nafackovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Klucííí nemyslíte to vážně s těma světlama ? Myslel jsem, že mě znáte !! Na auto jedině OEM věci ! Světla jsem objednal jiná (už jsou doma) - pár a vyměním oboje aby jedno světlo nebylo vyšisované a druhé nové. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ty ja jsem chtel napsat April, ale rikal jsem si, ze by ses sekl o tolik dni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Lukasi styd se :D Takhle si z nas utahovat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Uz jsem se chtel leknout ze tam budes davat devily Jinak lidi jsou hrozny, to mam rad tady v rakousku, vzdycky kdyz neco bylo na autech po parkovani, tak vzdy listek/vizitka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ne nebojte se já moc dobře vím jakým směrem jít ;) Rovnou jsem také objednal L+P přední blatník, když už se bude měnit jeden tak ať jsou oba nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Super Ja se uz hlavne tesim na ty zadni dva gigant-laufy a diffusor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Jsem chtěl napsat, že si s tím autem tak krásně hraješ, měníš vše jen za origo a pak koupíš takovou hrůzu.....a on si tu z nás dělá srandu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Dnes přišel balíček na menší údržbu - turbo + žhavičky ;) Na volnoběh je slyšet, že turbo trošku pohoukává tak to raději řeším hned. Jednou se turbo špatně vyspí a mám vyděláno.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Teda pred tebou taky klobouk dolu. Pekne jedes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Lukasi to je krasne foukatko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Ty jsi blááááázen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Tak jsme v sobotu privezli manzelce auto na leto. :) Cca pred 6 rokama jsem cececko mel, takze jsem vedel do ceho jdu :) Je to 1.6hdi, 06ka, ma to nejake chyby (FAP, ESP hlasi chybu) jinak top stav, podvozek bez vuli motoricky ok, jen netesni jeden vstrik tak to tlaci naftu z hlavy ven. Spotreba za 400km po dalnici 5,7l takze se bude na letnim provozu setrit :D Jinak rozhodne si nemyslete, ze budou probihat upravy a cpani do dalsiho auta. :) A na zaver foto toho, ktereho jsem mel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 No Lukasi pecka auticko pro Pani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.