Michal K. Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Tak to je tezkej luxus, takove nachlazene pivenko samozrejme nealko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Tady ve Svycarsku muzeme i alko:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Tak tak mi tady v Rakousku taky Jinak jsi blazen auto bych nejradeji od tebe koupil : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Ty kokos pěkný už bych z toho auta vylezl jenom pro zásobi do chladničky :) opravdu pěkná a vymazlená audinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Lukasi ty me neprestavas prekvapovat!! Za chvili to auto bude skoda prodat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Kamarade Ty mas nakou drahu pracu jak vidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Tak myslim, ze nakonec to bude dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Parada, jak jsem ti psal do SZ, tyhle kola jsou moc pekne, v jednoduchosti je krasa. Takove masivni, padnou k tomu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 No paráda, vůbec te nemusí trápit nejaka jina kola. Jen se to teď zda nejaké vysoké. ;) Už necháš leta, nebo to byla jen zkouška? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Vyska mi prijde tak akorat, aby si zachoval nejakou prakticnost a aby to nevypadalo jako traktor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 ee, ten předek je moc vysoko, trochu bych to položil, jen nějaké optimální pružiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 To tak max 2cm dolu, aby si zachoval prakticnost, coz nevim jestli nejake takove pruziny budou od nejakeho lepsiho vyrobce, to spis zacina na tech 30mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Byla to samozřejmě jen zkouška. Popravdě jsem zkoušel jak to vypadá a měl jsem myšlenku zkusit jednu stranu fouknout Plastidipem, ale jak jsem kolo nasadil tak bylo hned jasné, že to je blbost takže zůstanou takhle jak jsou Jen je chci ještě během měsíce navoskovat i vč. vnitřků a 1. dubna nasadit Jinak Sline je oproti serii -30mm, takže bych musel koupit pružiny -50mm. A popravdě ? Vůbec se mi do toho nechce šťourat a hlavně až tam zas bude ten přední Sline podnárazník tak jsou docela problémy už takhle někam zajet, tak to zůstane tak jak to je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 A kam zajíždíš? Já jsem byl vždy celkem nízko a nebyl problém :) Chtělo by tu mezeru mezi lemem a pneu nějak vyplnit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Moji rodiče nájezd před barák / druhý rodiče na dvůr za plot. Vyplnit by to chtělo, ale já už na to fakt prdím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 jo tyhle nájezdy a vjezdy jsou blbý.. jinak to jsem si říkal taky a vždy to šlo dolů, protože se na to nedalo koukat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 To máš pravdu, ale musíš to brát tak, že s autem jezdí jen a pouze manželka ;) Je sice opatrná,.. ale nechci aby při jízdě s dětma musela přemejšlet kudy projede a kudy ne. To jsem jí už asi solidně vyškolik kdy na O1 byl RS nárazník + cupra lízo a na šletováku -65. Pokaždé kdy vyjela jsem večer přidělával vytržené lízátko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Tak to pak jo, já jsem snižování přítelkyně auta taky vzdal, ikdyž by to chtělo. To samé kola, chtělo by to hezké 18, ale na origo 16 je to jistější ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 To se teda manzelka ma Lukasi. Hodny manzel Tak to ma byt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 No ta se má, snad mi to bude jednou oplaceno :lool: Kluci nejsem zastáncem chromových doplňků na autě ať jsou to lišty kolem oken, nebo masky - proto mám také vše v černém, ale z boku mi to auto přišlo takové nevýrazné. Minimálně trošku se to bude hodit ke kolům + té antracitové masce. Tak uvidíme jaké to bude ve finále ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Tohle je decentni doplnek, bude to pekne, zase cele cerne auto by bylo unyle. Navic to neni leskly hlinik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 TAk to bych ještě zvážil zrcátka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Tyhle hagusy jsou uzasne, jsem stastny ze je mam na aute,cerne bych uz nechtel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Vasekk : myslíš cpát tam i zrcátka ? Bojim se aby už toho nebylo moc.. Dnes mi přišel balíček Vrchní díl předního nárazníku pro Sline podnárazník - rozdíl je v tom spodku nárazníku. Konečně bude ten podnárazník držet jak má a nebudu se bát, že ho někdem nechám (jelikož na tom originálním jsem musel celej ten spodek vyřezat). Pro porovnání ilustrační foto sline/origo neupravenej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Tak mi přišla navigace (na další prodej) a s tím přibalený převodník obrazu - pro mou navigaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Kluci sháním nejlépe OEM kryty šroubů kol vč. bezpečáku. Nemáte někdo číslo ? Doma mám pouze krytky z O1 a ty jsou hodně vysoké a řezat se mi je nechce, protože by mi pak nešli na bezpečák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Ted jsem je kupoval na cc-autodily, kus 8kc, najdu ti za chvili cisla dilu, jestli chces? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 No paráda, vůbec se neptej a už pohledávej :-) Foto nemáš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 http://www.cc-autodily.cz/krytka-pro-srouby-kol-2 Tohle by mely byt krytky pro normal srouby, takze 16ks A krytky na bezpecaky mas jine nez ja asi, rok auta mas jaky? Myslim, ze pro tebe by melo byt cislo krytky 8D0601173D - tohle cislo dilu na CC nemaji Ja mam na bezpecaky tyto: http://www.cc-autodily.cz/krytka-pro-srouby-kol-3 No a tady vytahovak http://www.cc-autodily.cz/vytahovak-krytu-sr-kol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Ty linky se ti asi přehodily ne ? Přepokládám že na bezpečák bude ta kulatá základna. Mam rok 2003 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.