Přejít na obsah

VW T5 Multivitamín

LukášV

Doporučené příspěvky

Tak to bylo rychlý a dokonce bez mučení :)

Kluci určitě se někdy můžeme sejít,ale kdy to bude netuším.

Zítra by se měl skládat pežot ( motoricky ) tak uvidíme.

Včera jsem na audině měnil hagusy + jsem tahal parkovací kameru. :)

Zbývá mi ještě dopojit u radia převodník a radio by mělo ukazovat :)

Odkaz ke komentáři

Nic mi nikdo nepůjčujte.

Už takhle nemám čas na své. Audina ještě stále jezdí na zimákách.. :wallbash:

Na pegu jsou hotové rozvody,vodní pumpa,napínák klíňáku, přetěsněny vstřiky, vyměněny zadní kotouče + desky a všecky náplně a filtry.

O víkendu jsem ho pořádně vydrbal zevnitř i zvenku a odstranil ze zadku označení.

A auto je ještě teďkon v servise a řeší se nefunkční ESP. :angry:

Víc nějak nestíhám. V práci jsme přišli o řidiče, takže jsem byl z kanceláře degradován na šoféra a po práci není vůbec čas :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak kluci po dlouhé době je čas se sem dostat.

Na peugeotu jsou nové lampy, koupil jsme originální. ;)

Pustil jsem se do repase zadní koncovky.

Rozleštění + vyloupání vyhnilého vnitřku a natření černou krbovkou.

Céco je již plně funkční vč. ABS, ESP.

Jen je EGR OFF a FAP OFF :-)

Jinak na cécu máme již najeto 480km a průměr máme 4,3l - prostě super :palec:

201305041628171.jpg

20130502182915.jpg

20130505155436.jpg

Na audi je už na autě nová přední náprava a turbo.

Konečně jsem dal Sline lišty a vyměnil jsem nádobku na vodu.

20130505164035.jpg

20130505164049.jpg

20130505132034.jpg

Odkaz ke komentáři

Koncovky jsem prosímtě kupoval na 3x, vždy jsem nějaké objednal a ve skutečnosti nic moc :huh:

Tyhle vyšli na 600,- ks byli na sponu ale já je přivařil na pevno.

Ty na tom touaregu nic moc. Trčí to tam jak doutníky, já hledal koncovky tak aby kopírovali tvar nárazníku a myslím, že se to povedlo :)

Odkaz ke komentáři

Jojo koncovky jsou super, takovy lepsi OEM, ty orig do s-linu jsou hrozny pridtka, prumer ted slusny :D

Vubec celkovy dojem moc moc pekny!

Jinak Michale sosused ma ten milltek na A4 3,0 tdi avant a je to husy kuze vzdy kdyz v garazi nahodi motor :palec: je fakt ze od faceliftu ty a6 maji uz vzdy koncovky rovne a ne zahnuty, ale malynkaty :o

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...