Dakie Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Má nejkrásnější origo kola, který se na Pegy vyráběli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Taky jsem ho chtěl doma prosadit, zvítězil ale New Beetle, s pežotem jsem byl poslán někam :D Tvůj ex ale moc peknej :) Jinak dnes jsem se dozvěděl, ze jsi od Usti, někdy dame sraz, jezdím tam do skoly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Peugeot je krasnej, hlavne ten tvuj ex na 17'' z RCcka, nebo 307 GTI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 snb-rider: Jak jsi se to dozvěděl ? :-) Je to tak jak píšeš :) Ale jak jedno tak druhé auto sedlá manželka, takže jedině někdy odpo ;) luigi: 17'' byli z RC ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Se přiznám, ode mě.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Tak to bylo rychlý a dokonce bez mučení :) Kluci určitě se někdy můžeme sejít,ale kdy to bude netuším. Zítra by se měl skládat pežot ( motoricky ) tak uvidíme. Včera jsem na audině měnil hagusy + jsem tahal parkovací kameru. :) Zbývá mi ještě dopojit u radia převodník a radio by mělo ukazovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Ty si fakt blázen.... Ti na půl roku půjčím GTI ať můžeš taky vylepčovat, nechceš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 A hned po něm ti půjčím moje :lool: Ty jsi fakt blázen, tobě to snad dotuje nějak zaměstnavatelm takový nějaký stravenky na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Krasnej Pezot ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Nic mi nikdo nepůjčujte. Už takhle nemám čas na své. Audina ještě stále jezdí na zimákách.. Na pegu jsou hotové rozvody,vodní pumpa,napínák klíňáku, přetěsněny vstřiky, vyměněny zadní kotouče + desky a všecky náplně a filtry. O víkendu jsem ho pořádně vydrbal zevnitř i zvenku a odstranil ze zadku označení. A auto je ještě teďkon v servise a řeší se nefunkční ESP. Víc nějak nestíhám. V práci jsme přišli o řidiče, takže jsem byl z kanceláře degradován na šoféra a po práci není vůbec čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 nějaké rychlé foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 bez střechy je hezčí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Tak kluci po dlouhé době je čas se sem dostat. Na peugeotu jsou nové lampy, koupil jsme originální. ;) Pustil jsem se do repase zadní koncovky. Rozleštění + vyloupání vyhnilého vnitřku a natření černou krbovkou. Céco je již plně funkční vč. ABS, ESP. Jen je EGR OFF a FAP OFF :-) Jinak na cécu máme již najeto 480km a průměr máme 4,3l - prostě super Na audi je už na autě nová přední náprava a turbo. Konečně jsem dal Sline lišty a vyměnil jsem nádobku na vodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Krasna prace Lukasi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Tak po několika dlooouhých týdnech až měsících je zpátky Sline front vč. nového nenabouraného nárazníku a nových blatníků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Ted uz jen prezout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Také proběhla montáž tažného a rovnou výměna podnárazníku za Sline Na cécu nová řadička (ta napravo) Je i o cca 1,5cm kratší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Kdy budou ty koncovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Tak audi je mimo křídla na 5dv. kompletní ! -nový přední nárazník + lak -nové blatníky + lak -prahy v barvě vozu -vystouplé lišty dveří z modelu S4 -zadní sline podnárazník + lak - alu 19'' RS6 -koncovky výfuku pr. 105mm Ve skutečnosti to je jiná petelice, z fotek nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Ty koncovky jsou supr, kde ze jsi je kupoval a co jsou zac? Jinak celkove moc pekne, taky decentka a to ja rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 jj, pěkný koncovky, pro inspiraci jedny R-line :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 No tak ty se mi pro zmenu nelibi, nejak mi v tom difuzoru nesedi :( Mozna jsou moc vystrcene nebo nevim, mozna spatna fotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Koncovky jsem prosímtě kupoval na 3x, vždy jsem nějaké objednal a ve skutečnosti nic moc Tyhle vyšli na 600,- ks byli na sponu ale já je přivařil na pevno. Ty na tom touaregu nic moc. Trčí to tam jak doutníky, já hledal koncovky tak aby kopírovali tvar nárazníku a myslím, že se to povedlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Prave proto se mi libi, ze kopiruji ten tvar. Moje koncovky jsou pekne, ale maji maly prumer podle me :D Bud vymenim jen je nebo si pockam, mam v planu neco takoveho: Ovsem ale ne dvojkoncovky, ale na kazde strane jedna s velkym prumerem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Jojo koncovky jsou super, takovy lepsi OEM, ty orig do s-linu jsou hrozny pridtka, prumer ted slusny :D Vubec celkovy dojem moc moc pekny! Jinak Michale sosused ma ten milltek na A4 3,0 tdi avant a je to husy kuze vzdy kdyz v garazi nahodi motor je fakt ze od faceliftu ty a6 maji uz vzdy koncovky rovne a ne zahnuty, ale malynkaty :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 No tak ty se mi pro zmenu nelibi, nejak mi v tom difuzoru nesedi :( Mozna jsou moc vystrcene nebo nevim, mozna spatna fotka jj, jsou moc dlouhé, origo r-line z fabriky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Lukasi mas to moc a moooc pekne panacku Jinak jsem uz nazivo slysel vyfuk na A4 3,0TDI co vyrabel Marena_TDI a dooost povedeny zvuk i vzhled. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Stejnak to je fajn prolistovat si těma fotkama zpátky na uplnej začátek B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 No udelal jsi obrovskej kus prace!!Klobouk dolu. Koncovky jsem meril a moje maji kolem 80-85mm, chtelo by to tak aspon 110mm sehnat. Kdyztak mi muzes poslat do SZ odkaz Lukasi. Popremyslim, ale spis bych casem poresil ten komplet vyfuk, spolecne s chipem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Tak na cécu už snad proběhli poslední opravy/úpravy. O víkendu se udělal setrvák se spojkou a včera proběhlo doladění sw. V serii bylo naměřeno 90-95hp takže velká bída oproti uváděným 110hp. Po úpravě sw 126hp a už se to docela hýbe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.