Přejít na obsah

moje cerna cubka

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

tak me neco zacalo hvizdat u motoru... zajekl jsem do servisu a menili me napinaci kladku, prestalo to ale mirne zahvizdavani tam od remene jeste je takze tento tyden bude asi druhz kolo

jinak mereno zrychleni 0-100km H a cas byl 9.6s ale mel jsem v kufru bordel a silnice byly po desti..takze jak to zlkusime na suchu tak dam snad lepsi vysledek

Upraveno uživatelem burek
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
ČAU LUKINE....ZRYCHLENÍ Z 0-100 ZA 9.6....TOŠ DOBŘE TI TO FIČÍ :lool:

JO A PROSÍM TĚ JESTLI BUDEŠ V KONTAKTU SE SNÍŽKEM, TAK SE HO PŘEPTEJ NA TY TYPÁČE.....DÍÍÍÍÍKY :pivo:

PSAL SEM MU ZPRÁVU NA STARÉ FORUM.

cauec raztaaku dikec... zkus mu napsat i tADY MYslim ze na stary forum uz moc chodit nebude... ale napisu mu sms

Odkaz ke komentáři
tak me neco zacalo hvizdat u motoru... zajekl jsem do servisu a menili me napinaci kladku, prestalo to ale mirne zahvizdavani tam od remene jeste je takze tento tyden bude asi druhz kolo

jinak mereno zrychleni 0-100km H a cas byl 9.6s ale mel jsem v kufru bordel a silnice byly po desti..takze jak to zlkusime na suchu tak dam snad lepsi vysledek

ty woe ozvi se a půjdu taky měřit :), jinak to kilo mastíš na dvojku ? :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

romco lasko moje: no snizenicko je jeste by to slo na obouch napravach o cca 3.5cm a to by kola byly luxusne v podbehu... ale ty nase silnice... :D uz jsem kvuli tomu musel davat plech pod motor a nebyt ho asi uz jsem 100x kupoval vanu novou.. nekdy ty rany jsou luxusni.. me popada vsechno z palubaku a navi se odloupava z okna :D :D :palec::smich: zatim mam romco co jsme s lugem pocitali 4cm dolu azadek si trosku klesl...

bedo: moc ti dekuji.nahodou ta tvoje je taky v moc púeknem stavu. hlavne se me libi ta 4x 4 tu by jsem moc uviital.treba jsem jel ted do prace a pred praci je 90ka levotociva nevim jestli by me 4x4 pomohla ale asi jo... najel jsem tam jak demon a uz se to trhalo a ja se vezl na obrubnik nastesti jsem to vytahnul na kvaltu ale nadelano jsem mel v gatiich ... nejak to tam klouzalo po raanu :D :D

Odkaz ke komentáři
TY VOE...ČERNÁ ČUBKA V RAJSKÉ ZAHRADĚ :smich: A LESKNE SE JAKO PSÍ KOULE :smich:

no lestil jsem jako demoon .. pujcil jsem si od kamarada docela dobrou lesticku.. a sonax je TOP

ty woe ty dojedes az k baraku ??? nedřež ??? jsem tam tenkrát nedojel ani s fáčkem :-)

heeej makine jako po pravde obcas pridrhnbu ale jenom ramenama... takze v poho... kazdopadne kdyz jedu hooodne opatrne nepridrhnu a kdyz je po znich jezdim po poli :smich: je to hned vedle priijezdovky

chci takovou octu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smich::smich::smich:

:smich: je na prodej za 500 000 :D :D pokud mas zajem muzeme se o cene pobavit jeste ;) ;)

Lukyne: moc hezky fotečky a pěkná zahrada :smich:

dikec romco je to u nas jak rikame my NA CHALUPE :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...