Ovosh Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Tak mi to taky na strankach Skody nic neukazalo, ale pro jistotu jsem zajel do Opavy do Adivu.... Menili mi 2 civky. Jednu pry uz tam mam vymenenou za tu dobrou a jednu mi nemenili, ze pry neni original... Vsechno to trvalo tak 20 minut... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Tak dnes proběhla kontrola ve škodovce, všechny čtyři mám ty špatný, ty dobrý ale neměli na skladě, takže výměna proběhne zítra...Mám tam prý Lkový a mají tam být Dčkový... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Tak dnes proběhla výměna všech čtyřech kousků, sice jim to trošku trvalo, protože dnes přijelo na servis hodně lidí, ale je to hotový a nestálo to nic. Zapsali to i do servisky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 tak to je paráda, koukám všem se nám poštěstilo nových zapal. cívek zdarma :D ještě by mohla byt akce na turbo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Mám už také vyměněno ! 13.35 příjezd do servisu ( objednán jsu na 14.hod.) hned se mě ujal technik, kontrola servisky - VIN kodu, vypsání zakázky 13.45 auto jede na dílnu 14.05 technik mi přináší klíče, hlásí výměnu 3ks cívek ( jedna s kódem ......115R zůstává, je OK, 3 nové jsou ......115D ) , technik mi přeje pěkný den a v případě potřeby mám zavolat, nebo přijet, neplatím nic, spokojeně odcházím :) 14.10 už jsu na D2 a chvátám domů Naprostá spokojenost s přístupem a jednáním, a kde že to bylo ? Škoda servis AGROTEC HUSTOPEČE ( Hustopeče okr. Břeclav ) Kdo má motor AUM tak této akce využijte ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Včera už jsem neměl čas, ale dnes jsem se pro jistotu přesvědčil, jestli je opravdu vyměnili a jsou tam:-) Známe přece jen ty dnešní servisy, že.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 tak to je paráda, koukám všem se nám poštěstilo nových zapal. cívek zdarma :D ještě by mohla byt akce na turbo :D SOUHLASÍM :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Taky úspěšně za mnou, ale měnili jen dvě no aspoň něco že jo. Ještě jednou díky, hlavně asi Dekovi, za echo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Mi-rek1.8T :D oprava 1 modul-1500kč,ale připojuji se i k názoru Dextera1.8T turbo by taky nebylo k zahození,třeba od Garrett -ale údajně bych měl mít lepší verzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 ironpipi : také jsem si to zkontroloval hned po příjezdu domů, to už jsem včera do svého příspěvku nenapsal, vše je OK :) MIchal70 : ušetřil jsem tedy 4500,-Káčé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 to určitě teď jen čekat až bude v akci to turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Taky úspěšně za mnou, ale měnili jen dvě no aspoň něco že jo. Ještě jednou díky, hlavně asi Dekovi, za echo Neni za co, od toho tu jsme ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 jak dlouho bude ta akce trvat? Abych tam nejel příští týden a oni mi řekli tůdle nůdle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 To snad ne, z dopisu který jsem tady nakopíroval na 1. stranu tématu (příspěvek č.16) nevyplývá že by to odpískali a na někoho se vykašlali. Termín do kdy navštívit servis není uveden. Zavolej někam do Škoda servisu a objednej se, budeš mít jistotu že tě vezmou, cívky zkontrolují a případně vymění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Andrej_Uhrin Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Já dnes mám za sebou výměnu všech čtyř zap. cívek. Měl jsem ještě original s oznacěním L. Díky za toto fórum lidem co se o něj starají i sdílným přispěvatelům :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Tak dneska jsem zkusmo zajel do Auto Elso v Čakovicích na Praze 9, technik hned věděl o co jde, kouknul do systému, zjistil že se mě to taky týká a příští středu ve tři jdu na výměnu všech čtyrech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 (upraveno) no jsem rád , že to funguje a členové clubu si mění zap.moduly :) Upraveno Březen 14, 2012 uživatelem stenly1972 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Haha jak to najde skodovka, tak mi posle ucet :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 (upraveno) kde se to vůbec dá zjistit? Protože třeba na stránkách Škody o tom není ani zmínka a lidi co mají tenhle motor a nejezdí do Škodovky, tak se to vlastně nedozvědí... EDIT: myslím že Škodovka na tom asi nezkrachuje obzvlášť když minulej týden byla zpráva jak šéf VW si za loňskej rok vydělal (jen na platu) 429 míčů.... Upraveno Březen 14, 2012 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 No oni to do světa asi moc nevytrubují. Pokud máš AUM tak se neboj a jeď do servisu, zap. cívky ze špatné serie ti musí vyměnit . Koukni na celé vlákno, už nás je dost s novými cívkami :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 co mi říkal pán ze servisu, tak tohle není taková ta klasická velká svolávací akce co by e všude řešilo, to je když je opravdu velkej problém, vzešlo to asi od výrobce cívek. prostě auta co jezdí do autorizovaného servisu s tímhle motorem, se mají při nějakém servisu zkontrolovat a případně ty cívky bezplatně vyměnit, ty staré modely se myslím posílají zase zpátky výrobci. Proto o tomhle vědí vlastně jen lidi v servisu, protože to není že by hrozila nějaká škoda nebo tak, ty cívky fungujou, ale prostě se asi mají vyměnit za novější "lepší"...tak nějak sem to pochopil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 to jo, ale vem si že o tom nevíš, někde se ti to vysype, tak jdeš do nějakýho servisu kam jezdíš (předpokládám že spousta z nás nejezdí do ofiko Škoda) a zacáluješ za nový a za práci k tomu... pak by jsi byl akorát naštvanej kdyby ti někdo řekl "jo ty jsi měl špatný cívky, to ve škodovce vyměňujou zadarmo v těhle motorech" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 jo já to chápu, ale tak proč by to všude troubili žejo, takovýhle prkotiny asi těžko co já si pamatuju tak když už to je v médiích a veřejný tak to je opravdu "něco" co ohrožuje bezpečnost nebo poškození nějakých částí auta. prostě dostali požadavek od výrobce těch cívek ať jim je vymění a staré pošlou zpátky. Jak jsem psal s cívkama asi nic moc nebylo když kde komu vydrželi do teď ale tak asi výrobce radši doporučil výměnu, né nařídil že by se mohlo něco poškodit nebo tak. Někdy není zas tak špatný jezdit do autorizovaného servisu no, i když já tam taky nejezdím, max pro náhradní díly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 (upraveno) Kluci,já osobně jsem neměl žádný problém s vadnými moduly a díky FORU jsem se dozvěděl o této akci, proč tedy toho nevyužít. Samozřejmě jsem to ventiloval i dál ostatním :) Myslím si,že kdo tam už byl na výměně modulů, bude v servisu zapsán a budou sami nabízet další AKCE ŠKODY . Kolega z ,,TCD,, po zakoupení RS byl v servisu na kontrole, aby věděl v jakém je auto stavu , po nějaké době ho osobně zavolali, aby navštívil servis na kontrolu zap.modulů. Upraveno Březen 15, 2012 uživatelem stenly1972 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hornetik Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Tak asi to nekdo vi nebo ne, ale skodovka ma servisni akci na motory 1,8 T 110 a 132. Jedna se zapalovaci moduly, dve vyrobni cisla jsou vadne, tak je meni. Ja byl v te stastne skupince, takze mam vsechny moduly novee, rocnik 2001. Tak nelenit a projet se do skodovky. Tak pánové, ta akce funguje. V pátek jsem do dvou nejbližších autorizovaných opraven Škoda poslal e-mail s tím, že jsem se na těchto stránkách dočetl, že mají tuto akci a co je na tom pravdy. Oba servisy mi vzápětí odpověděli, že ano, že mám zaslat VIN a oni zjistí, zdali se akce týká mého vozu. A týkala, včera jsem tam zavolal, domluvil si termín na dnešek dopo a auto už mám hotový, zapalovací cívky vyměněny, byly opravdu ze špatné série. Doteď tomu nemůžu uvěřit, že na jedenáct let strým autě něco udělali zadarmo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 tak jak jsem byl objednanej na výměnu, tak jsem tam dneska dojel, byl tam jinej technik kterej vůbec nechápal o co jde, ptal se mě jestli mám jako ještě záruku , řikám že určitě když mám 2001 ročník , tak pak došel pro toho technika co mě objednával a věděl, tak se kluci navzájem pochopili. Nicméně šel ode mě převzít auto a řikám mu: "Jak dlouho to bude asi tak trvat, že bych si skočil někam na kafe a cígo" a on "do zítra do odpoledne". Tak jsem na něj vyvalil oči a řikám že to nejde, že se jinak nedostanu ani domů bez auta. Takže šel zkouknout jestli ty cívky mají skladem, zjistil že jsou, tak mě vzal hned jakože na počkání, poptal se mě jestli se mi jezdí v pohodě na těch 18kách atd... Za chvíli technik odjel s mym autem dozadu do servisu, já si šel zakouřit a než jsem dokouřil, tak vidim svoje auto jak zase vyjíždí.... takže jsem zjistil že cívky tam mám správný a nevztahuje se tahle akce na ně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Kucí já vám tak závidím...že se o ty vaše motůrky škodovka tak stará Ale že by ty parchanti udělali svolávačku na litinový svody u AEE to nééééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octavia_1.8t Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Zdravim neviete prosim vas ci sa vztahuje tato akcia aj na motory AGU a ci aj na slovensku plati ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 (upraveno) Zapalovací cívka na AGU je jiná, ale zkus se pozeptat u vás v nějakém Škoda servisu, podle VIN kodu ti řeknou co a jak. ( ta vlevo je AUM, vpravo AGU ) , Upraveno Duben 3, 2012 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Ještě jsem zapomněl napsat, že jsem byl při výměně těch modulů obdarován šekovou knížkou plnou slev a asi mě i někam zapsali, protože mi dnes přišel dopis od Škoda Auto ohledně nějaké soutěže o jízdní kolo při využití té šekové knížky, je otázka, jestli se to vůbec vyplatí, protože co jsem se tak na to díval na ty podmínky, tak nic moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.