Přejít na obsah

MOJE 1,8 TSI

Doporučené příspěvky

hele vy dva... dostanete ban a jeste vam zrusim ucet....:rolleyes: :D :) mate skoro stejne auti jako ja (to je ale drzost velebnosti... :lol:) ... teda ja jeste nemam kola na 17 nebo 18 ale jinak je skoro stejne... jj moc pekne jake pruziny budes kupovat na znizeni aby to nebyla takova koza???

Odkaz ke komentáři

No Kalousek, to je případ sám o sobě, škoda mluvit... to dnešní lakování mi zabralo skoro celej den, ale bylo to taky tím, že jsem to dělal na poloviny. Kdybych to hodil celý na špalky tak to zabere tak 3-4 hoďky. Dával jsem na to sprej MOTIP ve 4 vrstvách. Na odmaštění a odrezení jsem použil čistič brzd berner a ocelovej kartáč.

Odkaz ke komentáři

no původně jsem chtěl nějakej ten hemmaride, ale radši jsem koupil nakonec barvu přímo na to, tak uvidíme jak dlouho to vydrží.Jo a ten Berner čistič mě akorát vystačil na ty 4 třmeny, bylo to balení myslím 400ml, moc jsem nešetřil, vždycky jsem to nastříkal, pak okartáčoval a znovu nastříkal, zase okartáčoval a nakonec ještě jednou nastříkal a nechal uschnout - to uschlo do 2 minut a pak už jsem stříkal barvu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...