Přejít na obsah

Steelová Octávečka

Doporučené příspěvky

Tak kluci uz vím proc mi ten predni narazník tak nepasuje :( Hold je to tím, ze je křivej :( nejspíš jak stál v garaži tak se proste nepatrně v krajích prohnul a proto to nedosedne jak má :( no zatím to nejspíš nechám a ze stran nalepím nějakou samolepku aby to nebylo videt, levá strana je celkem ok, ale ta pravá je videt dost no :( A jeste se mi dnes povedlo kdyz jsem vezl kanystr s naftou tak se mi v kufru preklopil a vylil se tak 1l na koberec v kufru no prostě jedna radost za druhou :(

Odkaz ke komentáři

To se mi nezdá, to už jsi ho křivej musel koupit, protože mě zadní nárazník doma ležel asi 2-3 týdny a křivej nebyl (ten co mi ho prodával ho měl na půdě taky nějakou dobu), jinak jseš si jistej, že nebyl nějak ťuknutej? Nepůjde to nějak srovnat (přitáhnout třeba nějaký šrouby)? A s tou naftou to je nemilé, to musí být v tom autě teď smrad... :)

Odkaz ke komentáři

No koberec uz jsem ihned vyndal a dám ho vyvetrat a pak ho vytapuju vysavačem a nějakým seperátem no a kdyz ani to nepomuze tak si koupím nový. A s tím narazníkem jsem si jist uz jsme to s otcem rozebirali 3x a proste na bocích je takový vyboulený ven, zkouseli jsme to povolit a znovu pritahnout ty srouby ale stejne to vzdy vyjede ven, opravdu nevím co s tím no a ze by se mi chtělo kupovat novej narazník a dát lakovat to se mi opravdu moc nechce no :) A jistej si nejsem ze nebyl tuknutej vsechno je mozny ale osobně jsem si toho při koupi nevšiml no

Odkaz ke komentáři

Svou váhou se nevyboulí, jedině že by ho předchozí majitel měl někde položenej a na něm ještě něco bylo položený, jinak si to nedovedu vysvětlit proč by ty strany byly vyboulený. Kdyby byl po nějaké nehodě, tak by to bylo z vnitřní strany poznat, plast který by se při nárazu zdeformoval by zbělal a s tím kobercem uvidíš, kdyžtak na vrakovišti za pár stovek koupíš novej ;)

Odkaz ke komentáři

Ach joo...teď je blbost radit zkus ho trochu narovnat / prohnout zpět když je v laku. V nárazníku je plech, který drží tvar. Jinak s tím jestli není bouraný jsem se tě už ptal viď? Mě se to taky začalo vyboulovat po bouračce, kdy mi nárazník jen nahřáli a vytáhli ťukanec, a nevyměnili celý díl, což jsem očekával! No zkus to trochu prohnout až bude vedro! ;-)))

Odkaz ke komentáři

Ty repraky hrajou o dost lepe jen to musim jeste dodelat protoze ty stare meli jine koncovky tak jsem urizl ty škodovacky koncovky a pridelal jsem k tomu kabely ktere jsem dostal k tem reprakum a nejak jsem uplne zapomnel na vejšky, takze to musim jeste predelat, ale i ted to hraje o mnoho lepe .. Kdyz jsem vyndaval ty staré tak jeden byl uplně roztržený.. No taky uz jim bylo 14let no :)) Kazdopadne jsem moc spokojeny, ale ty MDF desky jak si mi posilal jsem tam zatim nedaval, preci jen je to 600kč, ale časem je tam nejspíše dám az si budu porizovat subwoofer a předělávat repracky k zesilovači .. Jinak jak si psal to rozleštění za 2.500kč to nezní špatně..A bude to opravdu tak znát? jako jestli mi zmizí ty vlasové škrábance, kterých tam nemám opravdu málo.. :pivo:

Odkaz ke komentáři

To rozleštění by ten lak mělo hodně oživit a právě tím leštěním se zbavíš těch vlasových škrábanců. Zkus se poptat po okolí, někde to leštění určitě dělají, ale spíš hledej tam, kde už mají nějaký reference, protože se při tom leštění dá i hodně pokazit :)

Co se týká těch repráků, tak až budeš dávat ten subwoofer, tak určitě pořiď i ty MDF podložky a úplně nejlepší je vytlumit i přední dveře (není to nutnost), ale ty podložky udělají opravdu hodně ;)

Odkaz ke komentáři

Jo a ještě bych se chtěl optat jestli někdo neví jak nacpat Škoda znaky do těch mích kol.. To Gepard nevypadá moc dobře a nelíbí se mi jak je to vyboulené ven. Chtěl bych aby to bylo zapuštěné v tom jako to mají všechny origo škoda kola.. Stačilo by mi sehnat tyto znaky http://www.car-multimedia.cz/oem-produkty-a-doplnky/493-poklicky-skoda-znaky-do-alu-kol.html a nějak to tam nalepit ?

Děkuji za rady

post-17587-0-07181200-1344114329_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Steel
Odkaz ke komentáři

Taky závidím stav laku, já ho mám děsný, to je na celý new lak! Ale už to není taková leštěnka co byla 1.8T :( prostě to neřeším, je to rodiné auto, leštěnka je Fabia RS :D Jinak fakt to prokouklo!!! Jinak mám pár starých znaků do kol, jestli chceš, můžeš si z nich ty plechové znaky odlepit, protože to nevidím, že by se tam vešli ty škodovácký?

Upraveno uživatelem Octavinek
Odkaz ke komentáři

No ja uz končím s upravama B) uz to auto vypadá tak jak jsem chtěl aby vypadalo :lool: a když si tak spočítám kolik jsem do toho předělávání poslední pul rok narval tak se mi chce breřet :lol: kazdopadně ted uz je to celé ve faceliftu jak venek tak vnitřek, takže nyní už pouze udržovat v technicky dobrém stavu a jezdit :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak o tom mi ani nemluv kolik jsem nastrkal do té původní octule já! Nemluvím ani o tom, že jsem ji i dostal z totálky zpátky na nohy! Jooo kde je jí holky konec!? Jak říkáš, teď jen se mazlit, a udržovat ji v provozu! Já ten facelift exterieru vynechal a držím octuli při životě. Zatím se daří!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...