Konny Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Nemel jsi nahodou blinkry z LaK, ty by mohli mit stejnou objimku jako predface :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Opravdu to nepasuje :)) ty objimky jsou moc velke a nenarves to do tech face blinkru :) jedine jak rika konny, ze by si mel LaK blinkry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 (upraveno) Leda že bych měl nějakou čínu? Babo raď!? Koupil jsem je na inzerát za 450,- Kč oba myslím? A fakt to páslo! Viz Foto: L & K vypadá takto: Upraveno Červen 5, 2012 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 To nevim.. kazdopadne me tam ty objimky drží vterinák... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 (upraveno) Tak jsem tamtu prodal a koupil OI po faceliftu... :-D jeste abych doplnil je to 1.9TDi r.v. 2010 :-D Upraveno Červen 9, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 To jsou změny, ale každopádně gratulace k novému autu, založíš si nové vlákno nebo budeš pokračovat v tomto? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 (upraveno) Sak fake.. :-D toto je to samé auto ale jen predelane proto to pisu jen tak ze je to facelift 2010.. :-D Ale musim rict ze ted to je uplne jine auto :)) hodim sem zachvili srovnani jak vypadal drive a jak ted PRED PRESTAVBOU : PO PRESTAVBE : Upraveno Červen 10, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Uvažuju o koupi Škoda DX mate s tím nekdo nejake zkusenosti? A opravdu to pujde i do predface? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Radio uplne na prd, kup radsi nejaky neorigo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 A jaké by jsi mi doporucil..? Chtel bych aby na tom slo i video a melo to vystup na zesilovač .. Nejlepe kdyby to melo výsuvný displej, aby to tolik nelakalo zlodeje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Sak fake.. :-D toto je to samé auto ale jen predelane proto to pisu jen tak ze je to facelift 2010.. :-D Ale musim rict ze ted to je uplne jine auto :)) hodim sem zachvili srovnani jak vypadal drive a jak ted Jestli tě někdy potkám, tak dostaneš na budku , z té fotky to totiž vypadá, že je to černá octa, ale pěkně jsem ti na to skočil :lool: , jinak proměna samozřejmě perfektní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 jo díky jen porad uvazuju o RS narazníku no.. Az jednou budes predelavat na facelift a chtel by jsi face narazník tak dej vedet a mozna se domluvime.. mel by si to uz v laku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 já se hlásím o nárazník.... když rádio tak u mě vítězí Pioneer!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Díky za nabídku , bylo by super že už je v laku, ale chtěl bych taky RS nárazník, takže ho asi bude mít Octavinek, aspoň to bude mít taky bez práce ;) Co se týká toho rádia, tak já mám Pioneera a nedám na něho dopustit, takže buď Pioneer, Alpine nebo jiné kvalitní značky. Na originál rádio bych se vykašlal, zvuk nic moc, moc funkcí to neumí, u origo. rádia jde spíš o vzhled :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 (upraveno) S tim radiem pouvazuju jeste no.. ted mám kenwooda ale chtel bych neco na cem by sli prehravat i filmy .. Jinak ten narazník jeste neni jisty :)) jelikoz ted sem do toho nacpal uz dost penez a RS narazník to mám dalsich tak 5tis mozna i vice kdyz to pocitam včetně lakování .. Uvidim po dovolené :) Upraveno Červen 10, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Potřebuju poradit.. nevite prosím někdo jak se jmenuje tento díl, nebo kde se dá koupit. Je tam uz dost spuchřelá guma a drolí se a zatéká tam, tak potrebuju koupit novou ale proste to nemuzu najit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 2 minuty hledání.. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u1819415a01c-plastovy-kryt-pod-sterace-leva-cast-torpedo-octavia.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Díky moc!! no 2 minuty hledání nevim nevim ja prolezl snad celé auto kelly a nenasel sem to :) fakt díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 A proč to hledáš v kelly?? tam nemají nic a maj vše drahý!! Stačilo do seznamu napsat "torpedo octavia" a bylo.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Nojo ale já nevedel ze se to jmenuje torpedo :) prave sem potreboval vedet jak se to jmenuje :) mimochodem doporucte mi nejaky olej do mé octy jelikoz sem dnes s hruzou zjistil ze tam skoro nic nemám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Jen co můžu doporučit, tak kup ty plasty (torpéda) na faceliftový model, nejen že líp vypadají, ale nemají už i ty šrouby kterýma se připevňují (faceliftový se jen nacvaknou) a faceliftový torpéda mají i lepší trysky ostřikovačů. U předface trysky stříkají spíš do proudu, kdežto face trysky stříkají jako rozprašovač, takže se lépe pokryje sklo kapalinou , předface torpéda už bych nikdy nechtěl ;) http://www.cc-autodily.cz/panel-ramu-cel-skla http://www.cc-autodily.cz/panel-ramu-cel-skla-1_1 http://www.cc-autodily.cz/tryska-ostrikov-skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Na DP a na VW jeden člen prodává ARAL oleje za pěknej peníz..5W40 za 100kč/litr a 10W40 za 70kč.. 5W-30 ARAL Super Tronic 504.00/507.00 LongLife III 110Kč/Litr 5W-40 ARAL High Tronic 505.01/502.00/C3 pro PD i DPF 100Kč/Litr 10W-40 ARAL Blue Tronic 70Kč/Litr 0W-40 ARAL Super Tronic 110Kč/Litr 5W-30 ARAL High Tronic F (speciálně pro Ford) 110Kč/Litr 5W-30 ARAL High Tronic G (speciálně pro Opel GM) 110Kč/Litr Mobil 1 5W-30 ESP Formula LL3 140Kč/Litr Castrol TWS Motorsport 10W-60 cena 240Kč/Litr Převodový Olej ARAL EP Synth 75W-90 GL 4+ cena 140Kč / Litr Po dohodě téměř cokoliv od Aralu. tel: 721926541 email: ctvrtx@gmail.com http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=217383 Odkaz teď nevim proč nejde,,ale určitě půjde zítra.. Jen co můžu doporučit, tak kup ty plasty (torpéda) na faceliftový model, nejen že líp vypadají, ale nemají už i ty šrouby kterýma se připevňují (faceliftový se jen nacvaknou) a faceliftový torpéda mají i lepší trysky ostřikovačů. U předface trysky stříkají spíš do proudu, kdežto face trysky stříkají jako rozprašovač, takže se lépe pokryje sklo kapalinou , předface torpéda už bych nikdy nechtěl ;) http://www.cc-autodily.cz/panel-ramu-cel-skla http://www.cc-autodily.cz/panel-ramu-cel-skla-1_1 http://www.cc-autodily.cz/tryska-ostrikov-skla Jenže jde o to,jestli má na okně tu lištu do který se to torpédo cvakne..nepřu se,jen mě to napadlo,,taky jsem mu to chtěl navrhnout.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Dík konny ty nikdy nezklameš.. :-D jinak s tím olejem to potrebuju opravdu akutne.. a to tak ze zitra jdu hned na benzinu a neco koupi protože je to fakt uz prazdny.. a nez by mi to ten tvuj borec poslal to by mi doslo az nekdy v tydnu a ja s tim uz potrebuju jezdit do prace :) spis proste podle čeho mám vybrat olej jestli muzu jizoit jakej koli nebo jestli jsou nějaký druhy abych tam nenalil neco jineho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Dík konny ty nikdy nezklameš.. :-D jinak s tím olejem to potrebuju opravdu akutne.. a to tak ze zitra jdu hned na benzinu a neco koupi protože je to fakt uz prazdny.. a nez by mi to ten tvuj borec poslal to by mi doslo az nekdy v tydnu a ja s tim uz potrebuju jezdit do prace :) spis proste podle čeho mám vybrat olej jestli muzu jizoit jakej koli nebo jestli jsou nějaký druhy abych tam nenalil neco jineho Tak na benzině budou mít určitě mogul,,tak ho vem..tím nic nezkazíš..jinak ty torpéda bych mohl mít,ty faceliftový,,mrknu se.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Jo mrkni :) kdyztak bych je vzal :) a toho mogulu teda neni vic tipu ? Ja jeste olej sám nemenil tak abych tam opravdu nenalil neco jineho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Jenže jde o to,jestli má na okně tu lištu do který se to torpédo cvakne..nepřu se,jen mě to napadlo,,taky jsem mu to chtěl navrhnout.. Neboj, všechny octy mají tu lištu, takže bezproblémů se face torpéda dají použít ;) Dík konny ty nikdy nezklameš.. :-Djinak s tím olejem to potrebuju opravdu akutne.. a to tak ze zitra jdu hned na benzinu a neco koupi protože je to fakt uz prazdny.. a nez by mi to ten tvuj borec poslal to by mi doslo az nekdy v tydnu a ja s tim uz potrebuju jezdit do prace :) spis proste podle čeho mám vybrat olej jestli muzu jizoit jakej koli nebo jestli jsou nějaký druhy abych tam nenalil neco jineho Nemáš zač, jsem rád že jsem opět pomohl (i když Rudis byl rychlejší, já jsem jen doplnil informace) ;) Co se oleje týká, něco jsem ti napsal v SZ, ale hlavní je jestli víš co tam teď máš za olej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Jinak kdyz uz tu mám takové radce tak tu mám jeste jeden problémek :) taky je videt na fotce.. predelaval jsem octu na facelift ale narazníky nejak moc nepasuji jako drzi to vse ok ale predni narazník je nejspis spatne dopasovaný nebo fakt nevím co s tím .. Dělal jste nekdo prestavbu a muzete mi nekdo prosim poradit? zkoušel jsem to zamáčknout i zvednout ale proste do ničeho to tam nezapadne uz jsem z toho zoufalej .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Je to jen na jedné straně? Nárazník musí perfektně lícovat, asi bude špatná ta výztuha (špatně upravená) a tlačí na ten nárazník zevnitř... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 (upraveno) Na obou to nedosedává právě .. No vystuhu jsem upravoval jen u tech svetel nikde jinde.. Upraveno Červenec 7, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Aha, tak jsme doma, musí se ta výztuha upravit i na krajích, buď sklepat nebo uřezat, ty jsi to neudělal a teď ti vytláčí nárazník ven :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.