Přejít na obsah

Steelová Octávečka

Doporučené příspěvky

Tak to jsou jak jsem si myslel s kuželovou dosedací plochou... Je to na tobě, tak zkusit to můžeš, max. bys je vyměnil za správné (prodražilo by se ti to jen o případné další poštovné) a nebo tam zítra zavolej a ujisti se, že ti pošlou správný šrouby ;)

Odkaz ke komentáři

až na to že tohle origo nejsou.

takhle vypadají originály http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_bezpecnostni_srouby_kol_original-000071597AOCT

na ně narazí nějakej nástavec (nebo do nich) a povolí každej kdo bude chtít si myslím :lool:

abych jen nemlel, doporučil bych ti buď ty originály, jestli máš ovšem orig. kola, nebo já jsem koupil Sicustar http://www.e-pneumatiky.cz/zabezpecovaci-system-sicustar-sada-4ks.html jim se protáčí ty hlavičky takže když na ně někdo něco narazí tak se mu to bude protáčet. Nebo jestli chceš ještě dražší tak nej jsou asi McGard

Nebudu se přít, origo šroubů je vícero tipů....

Steel: nevím nevím jestli jsi vybral zrovna dobře...

Konny: takhle mi utáhly na krev pojišťováky v servisu pistolí a já když měnil kola, tak jsem je nemohl povolit, i v servisu pak nemohli šroub povolit, museli vzít sekáč.....a přišel jsem tak o šrouby...

Upraveno uživatelem Octavinek
Odkaz ke komentáři

Steel: rušit si to nemusel, ona by ti paní ještě dneska volala aby se ujistila jaky rozměr chceš, já včera objednal a za 5min mi volala aby se ujistila jestli mam orig šrouby nebo jaký, takže sis měl změřit délku těch šroubů(od začátku po dosedací plochu) co máš a říct že máš kužel

Octavinek: nechci se hádat ale jako orgio moc nevypadají(ani to tam nepíše!), a proč jsou nastříkaný černě? vidim prvně,ale možná se pletu. Proč nevíš jestli si Steel vybral dobře tu značku Sicustar? nějaké zkušenosti?

Odkaz ke komentáři

Dexter: Jak říká Konny - hrozí, že se ta kytička rozlomí, a pak ta cena.... Já kupoval originál ve Škodovce za 499,- a byli černý druhý už mám z aukra, tenkrát byli ale za 250,-.

Koukni třeba zde:

http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/cfa071004-sada-bezpecnostnich-sroubu-kola-s-adapterem-fabia-fabia-2-roomster-octavia-octavia-2-superb.html

Na Škoda dílech občas něco vezmu, mám tam 5% slevu (když si je přidáte na facebooku do oblíbených a napíšte jim, tak dostanete 5% slevu)pak vyjdou ty škouby na 523,- + pošta 69 - 99 Kč což je za hubičku.

Upraveno uživatelem Octavinek
Odkaz ke komentáři

jj na tu kytičku se musí opatrně no, já používal na feldě McGard s tou kytičkou asi dva roky a naprosto v pořádku, myslím že zničit se to může jen když někdo nenasadí pořádně ten vořech. Jo to už orig asi budou, ale s těmi z aukra maj stejnou jen barvu :)

Steel stejně ani orig koupit nemůže protože nemá orig kola ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...