Radeček Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Skusím to objednat.Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Pokud Rudis nabízí obě torpéda za 500,- tak to je super cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Tady je máš za 399,- ale bez trisek... :( http://aukro.cz/kryty-pod-celni-sklo-skoda-octavia-1999-2010-i2515987839.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 hele řešte si tohle někde jinde a né v mém vlákně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Tak kluci uz vím proc mi ten predni narazník tak nepasuje :( Hold je to tím, ze je křivej :( nejspíš jak stál v garaži tak se proste nepatrně v krajích prohnul a proto to nedosedne jak má :( no zatím to nejspíš nechám a ze stran nalepím nějakou samolepku aby to nebylo videt, levá strana je celkem ok, ale ta pravá je videt dost no :( A jeste se mi dnes povedlo kdyz jsem vezl kanystr s naftou tak se mi v kufru preklopil a vylil se tak 1l na koberec v kufru no prostě jedna radost za druhou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 To se mi nezdá, to už jsi ho křivej musel koupit, protože mě zadní nárazník doma ležel asi 2-3 týdny a křivej nebyl (ten co mi ho prodával ho měl na půdě taky nějakou dobu), jinak jseš si jistej, že nebyl nějak ťuknutej? Nepůjde to nějak srovnat (přitáhnout třeba nějaký šrouby)? A s tou naftou to je nemilé, to musí být v tom autě teď smrad... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 No koberec uz jsem ihned vyndal a dám ho vyvetrat a pak ho vytapuju vysavačem a nějakým seperátem no a kdyz ani to nepomuze tak si koupím nový. A s tím narazníkem jsem si jist uz jsme to s otcem rozebirali 3x a proste na bocích je takový vyboulený ven, zkouseli jsme to povolit a znovu pritahnout ty srouby ale stejne to vzdy vyjede ven, opravdu nevím co s tím no a ze by se mi chtělo kupovat novej narazník a dát lakovat to se mi opravdu moc nechce no :) A jistej si nejsem ze nebyl tuknutej vsechno je mozny ale osobně jsem si toho při koupi nevšiml no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Svou váhou se nevyboulí, jedině že by ho předchozí majitel měl někde položenej a na něm ještě něco bylo položený, jinak si to nedovedu vysvětlit proč by ty strany byly vyboulený. Kdyby byl po nějaké nehodě, tak by to bylo z vnitřní strany poznat, plast který by se při nárazu zdeformoval by zbělal a s tím kobercem uvidíš, kdyžtak na vrakovišti za pár stovek koupíš novej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Ach joo...teď je blbost radit zkus ho trochu narovnat / prohnout zpět když je v laku. V nárazníku je plech, který drží tvar. Jinak s tím jestli není bouraný jsem se tě už ptal viď? Mě se to taky začalo vyboulovat po bouračce, kdy mi nárazník jen nahřáli a vytáhli ťukanec, a nevyměnili celý díl, což jsem očekával! No zkus to trochu prohnout až bude vedro! ;-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Nějaké aktualni fotky ( konecne se mi povedlo dopasovat narazník u světel, boužel ze strany pravé je to porad horší nejspis zkusim časem poridit face vystuhu + na zadek jsem dal nový faceliftový znak ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Paráda, ale chtělo by to trochu umýt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 To jsem chtěl taky říci.... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Čekal jsem, že to napíšete :-D , nato se vrhnu o víkendu nejspíš a naleštím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 vypadá to líp jo až to budeš mejt a leštit to svoje tak mužeš vzít i to moje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 (upraveno) Že bych taky dojel? Teď se mi to umylo přes noc samo.... :D Upraveno Srpen 3, 2012 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Tak dnes jsem si udělal radost a pořídil jsem si konečně nové repráky a rovnou jsem to auto vyleštil, nechal jsem se inspirovat Konnym a musel jsem to prostě taky naleštit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Paráda , závidím ti, že ten lak máš v lepším stavu než já ;) a co repráky, je to lepší než předtím? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Ty repraky hrajou o dost lepe jen to musim jeste dodelat protoze ty stare meli jine koncovky tak jsem urizl ty škodovacky koncovky a pridelal jsem k tomu kabely ktere jsem dostal k tem reprakum a nejak jsem uplne zapomnel na vejšky, takze to musim jeste predelat, ale i ted to hraje o mnoho lepe .. Kdyz jsem vyndaval ty staré tak jeden byl uplně roztržený.. No taky uz jim bylo 14let no :)) Kazdopadne jsem moc spokojeny, ale ty MDF desky jak si mi posilal jsem tam zatim nedaval, preci jen je to 600kč, ale časem je tam nejspíše dám az si budu porizovat subwoofer a předělávat repracky k zesilovači .. Jinak jak si psal to rozleštění za 2.500kč to nezní špatně..A bude to opravdu tak znát? jako jestli mi zmizí ty vlasové škrábance, kterých tam nemám opravdu málo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 To rozleštění by ten lak mělo hodně oživit a právě tím leštěním se zbavíš těch vlasových škrábanců. Zkus se poptat po okolí, někde to leštění určitě dělají, ale spíš hledej tam, kde už mají nějaký reference, protože se při tom leštění dá i hodně pokazit :) Co se týká těch repráků, tak až budeš dávat ten subwoofer, tak určitě pořiď i ty MDF podložky a úplně nejlepší je vytlumit i přední dveře (není to nutnost), ale ty podložky udělají opravdu hodně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Nejvíce mě štve střecha ta barva je tam taková vybledlá kdyz se člověk podívá z blízka tak mista vypadají jako by byli popraskaný malinko no .. Poptám se po tom , docela by mě to zajímalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 To by se mělo dát právě rozleštěním odstranit, i ta barva potom prokoukne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 (upraveno) Jo a ještě bych se chtěl optat jestli někdo neví jak nacpat Škoda znaky do těch mích kol.. To Gepard nevypadá moc dobře a nelíbí se mi jak je to vyboulené ven. Chtěl bych aby to bylo zapuštěné v tom jako to mají všechny origo škoda kola.. Stačilo by mi sehnat tyto znaky http://www.car-multimedia.cz/oem-produkty-a-doplnky/493-poklicky-skoda-znaky-do-alu-kol.html a nějak to tam nalepit ? Děkuji za rady Upraveno Srpen 4, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Tak mi ty vejšky nedali spát a hned ráno jsem to musel jít předělat a už to hraje vše :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 , jinak s těma krytkama ti neporadím, ale nejde mi do hlavy, proč jsi ten předek předělal zpět na předface :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Nepředělal jsem to na předface to je stará fotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Já vím, proto ti smajlíci Co se týká těch krytek, toto je ona http://www.cc-autodily.cz/viko-hlavy-al-kola , ale rozměr jsem nikde nenašel, takže zkus napsat Jeldovi jestli by ti tu krytku nezměřil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 (upraveno) Taky závidím stav laku, já ho mám děsný, to je na celý new lak! Ale už to není taková leštěnka co byla 1.8T :( prostě to neřeším, je to rodiné auto, leštěnka je Fabia RS :D Jinak fakt to prokouklo!!! Jinak mám pár starých znaků do kol, jestli chceš, můžeš si z nich ty plechové znaky odlepit, protože to nevidím, že by se tam vešli ty škodovácký? Upraveno Srpen 5, 2012 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 No ja uz končím s upravama B) uz to auto vypadá tak jak jsem chtěl aby vypadalo :lool: a když si tak spočítám kolik jsem do toho předělávání poslední pul rok narval tak se mi chce breřet kazdopadně ted uz je to celé ve faceliftu jak venek tak vnitřek, takže nyní už pouze udržovat v technicky dobrém stavu a jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Tak o tom mi ani nemluv kolik jsem nastrkal do té původní octule já! Nemluvím ani o tom, že jsem ji i dostal z totálky zpátky na nohy! Jooo kde je jí holky konec!? Jak říkáš, teď jen se mazlit, a udržovat ji v provozu! Já ten facelift exterieru vynechal a držím octuli při životě. Zatím se daří! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Tak ja ji budu taky udrzovat, samozrejme obcas si něco jeste upravim toje jasny ale ted uz spíše jen ty stokorunové upravy.) zadne tisice uz :) samozřejmě opravdy do toho nepočítám :) ted me cekaji nové brzdové destičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.