Přejít na obsah

O1 Přední mlhovky nesvítí


Suda

Doporučené příspěvky

Ydravim všechny , chtěl bych se zeptat koupil jsme O1 , kombi 2003 , Mlhovky jsou v hlavním světlometu akorát na přepínači ve vnitř v autě mam pouze polohu na zapnutí zadních mlhovek . A když dám jiný vypínač tak to stejně nepomuže ten predek se nerosvití . Nevíte někdo c os tim ? Kudy natáhnout kabel do zásuvky ktrá se napojuje na ten prepínač jelikož jsme koukal do další ovtávky a ta má do konektoru tazeno 11 kabelu . z te oktavky jsme si pujcil tne vypinac a nesle mi tam asi prot ze mam jen 10 kabelu k tomu konektoru . Tak se ptam vyresil by se tento problem tim ze natahnu kabel nekam do mlhovek prosim ?

 

Pak abych nemusel zakladat nový topik prosimvás jeslt ito nevadi kdyz DO odemknu tak se odemknou veskere dvere ale ne ridicovi .. a hlavne kdzy otevru dvere jakekoliv ta kse nerosviti na displeji ani svetilko stredni ... s tim ze u levych zadnich to funguje to se jedine rosviti na displeji .. kdzy dma stresni lampicku do polohy na otevirani dveri tak to sviti furt .. neco sme tu cetl o studenyhc spojich ale kdyz jsme meril mmikrospinac v 5 dverich tak tam žádné napěti nšlo. Dekuji za veskere rady.

Odkaz ke komentáři

jestli ve výbavě nebyli mlhovky tak tam neni čočka ale záslepka, takže musíš koupit světla s čočkou a natahat kabely, ale jak to už nevim :)

 

Co se týče dveří tak to muže být mokrospínač v háji nebo v krčku zlámaný kabely, bolest OI

 

Lampičku zkus dát tak aby si viděl ten symbol dveří, taky jsem to měl přeplý tak že jsem zakryl ten symbol a divil se že to svití furt :)

Odkaz ke komentáři

Dík za radu :-) .. Helet mlhovky by tam měli být nebo aspon světlomety jsou s mlhovkami jelikož tam je normálně zapojená žárovka .. akorád u přepínače nemam polohu předních mlhovek no .. :( .. S tim že čekám až mi zašlou komfortní jednotku a kabeláž jelikož ve dveřích jsem mel zoxidovane asi 9 kontakru a z toho 3 byly ulomene takže to může být kámen urazu těch dveří .. Tak čekám až mi to přijde z německa nebo do kad to posílaj v ČR TO BOHUŽEL NEBYLO .. Už jen vychytat ty mlhovky no .. kurnik šopa .. už mam i dečky do sedaček na vyhřívání takže fakt jedíné= co me trápi sou mlhovky tempomat už jsme nainstaloval ..

Odkaz ke komentáři

suda

1.Nejprve se podívej, jestli máš drát na osmi pinové svorkovnici světel, PIN 3, barva šedá/žlutá.

2.Když ano, vyndej přepínač světel a podívej se, jestli tam ten drát máš, má být na 17 pinové svorkovnici na pozici č.8, barva taktéž šedá/žlutá.

3. On tam ale asi není, když to nesvítí, ale najdeš ho kousek vyčnívat z kabeláže, tak ho vytáhni ven. Pak kup jeden PIN ISA velký, nacvakni (naletuj) do něho ten kablík a zastrč do pozice 8 a je hotovo.

Odkaz ke komentáři

Jo no Tak abych pravdu řekl ted sem ani nekoukl na to jake tam jsou .. jen vim že mam o jeden kabel méně než v uplně stejné octávce které svítí mlhovky :D .. takže to bude asi ten šedo žlutej nebo co to je za kombinaci barev no .. uvidíme trošku si mylsim že to asi nezvádnu ale naše lsem si už schéma ale obrázky typu jak na to by byly supr :D .. ale děkuju mockrát za rady :-)

Odkaz ke komentáři

Už jsem to psal, ale ještě jednou, neodpověděl jsi:

máš drát na osmi pinové svorkovnici světel, PIN 3, barva šedá/žlutá?

Jestli ano, tak ho musíš mít smotaný na svazku kabelu k přepínači, protože ten drát se nemůže vypařit, přes žádné jiné spojovací konektory nejde.

Jestli ho na svorkovnici světel nemáš, pak sorry...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...

Zdravim hosi,

 

Nesvietia mi na O1+ novsia cierna palubovka HMLOVKY, ani sa nerozsvietia na palubovke. Spinac svetiel je novy, poistky nove...Musim ale dodat ze pri kontrolovani poistiek (vytiahnutie + vlozenie) mi na jednu jazdu vsetko fungovalo, na druhy den je vsetko po starom - nesvieti nic. Vsetky ostatne svetla funguju normalne...

 

Prosim o radu. Dakujem

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak Rapid neprošel na STK. Uvolněná spona před středním dílem výfuku. Je to ještě originál, takže budu muset vyměnit, jinak obal na zadním dílu výfuku je první vrstva již hodně zničená, tak budu muset odstávající přebytky odřezat abych byl minimálně dva roky pojízdný. průměr objímky na trubku před střední díl výfuku náhodou nevíte ? dělají se dva typy. @Lancelot, četl jsem tvůj příspěvek, že jsi také řešil zadní díl výfuku, někdy 202x. Již jsi měnil ? Nesvítí nám jedna dioda ve třetím brzdovém světle- řešil jste někdo opravu ? je to za zadním sklem a mám takové tušení, že se jedná o led.
    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
×
×
  • Vytvořit...