zdenda2.0 Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Ahoj, rád bych se zeptal zda má někdo zkušenost s tímto: http://www.lepidla-tesneni.cz/detail/loctite-3863-2g-oprava-vyhrivani-zadniho-skla-/ Mám přerušený jeden rozmrazovací vlas na zadním skle a už mě to tam spíš jen štve než že by mě to obtěžovalo... navíc v rodině má skoro každý auto, co má nějaký rozehřívací vlas vytápění zadního skla poškozený, tak se ptám jak to opravit a jestli s tím "Locktite 3836" má někdo zkušenost... díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Funguje, už je to dávno co jsem opravoval a povedlo se, ale pamatuji si že jsem to dělal na 2x, poprvé to nechodilo (asi blbě vyčištěno a slabá vrstva) Dokonce jsem za pomoci tohohle přilepil ulomený kontakt. Napatláno silnou vrstvou, přiloženo a přitaveno tavnou pistolí a držel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Únor 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Ok, dík. Až se oteplí dám se do toho. (v návodu píší, že se mají dát 3 vrstvy po cca 5ti minutách) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Mám stejný problém, jedno vlákno neohřívá. Vážně se to dá jen přilepit lepidlem? Vím, ptám se blbě, ale nikdy jsem o tom neslyšela. Zatím jsem to ani zblízka neprohlížela. Nicméně je to dost nepříjemné při výhledu, když tam mám zamlžený tlustý pruh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 lepidlo s obsahem stribra a my vime ze stribro ma nejlepsi vodivost takze to urcite funguje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Tak tak, není to jen obyčejný lepidlo... V návodu se píše, že by to mělo být schopno nahradit až 10 cm přerušení, takže v porovnání s mým milimetrovým to musí fungovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.