petr_lo Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Díky všem, jsem rád, že se líbí. SirMike: Kontrola tlaku v pneu není nikterak složitá na dodělání. Stačí zapojit 4 dráty, přičemž 3 z nich připojíš k vedlejšího tlačítka ESP a poslední drát táhneš do jednotky ABS. Pak už jen nakoduješ. K těm plechům, už jsem to takhle dělal na několika autech a nikdy jsem s tím neměl problém. Nejprve jsem je stříknul plničem, pak barvou a nakonec lakem. Kotouče jsou pěkné protože jsem dával nové brzdy z RS ale trochu jsem si s nimi pohrál. Nejprve jsem je "vykoupal" v zinkové barvě aby se barva dostala i do drážek a pak jsem je stříknul stříbřenkou na výfuky :D Nakonec jsem nožíkem oškrábal barvu z dosedacích ploch. Už jsem to takhle dělal u rodičů na Yetim a tam to je už přes rok (i přes zimu) a jsou pořád stejné jak když jsem je nastřikal. Jinak jsem si poslední dobou hrál s myšlenkou zda dát či nedát RS zadní křídlo. Nakonec jsem usoudil, že by tam nebylo pěkné. Nechám to tak jak to je teď. Teďka mě ale čeká výměna oleje v DSG převodovce, nevím zda to vyměnit doma nebo to dát do aut. servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 petr_lo: Aha, tak to bude asi tím, že já jsem ty plechy tehdy vzal nějakým červeným sprejem z OBI. :) Z kotoučů se určitě poučím pro příště. Takhle čerstvě to totiž vypadá zase o level jinde. Super! ;) Čistě náhodou netušíš jak by se daly už trochu zašlý kotouče zase takhle pěkně "vyleštit"? Na tý vrchní hraně je nějaká hnusná hnědá vrstva špíny/asi rzy... V rodině jsme měli Hondu Legend, tam tyhle horní plochy byly schovaný pod plastovým krytem (stejně tak třmeny). To byla na pohled jiná báseň i po třech letech a sto tisících... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Já si většinou vystačím s takovým tím drátěným kotoučem na ruční brusku. Ale problém bude s těmi drážkami, tam se jen tak nedostaneš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 pekna octavka nech sluzi inac cervena je super vsetci ma od nej odhovarali aj odhovaraju ze to je babske auto ale nemyslim si ze vyzera vazne dobre hlavne ked je nalestena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 videl jsem v realu, sice chvilku, ale mooc pekna a nalozena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 nádherné auto! nenormálne sa mi páči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 kraclik: Díky a rád jsem tě poznal. Musíme s dohodnou a dát řeč, jinak ta tvoje taky moc pěkně vymazlená. Dnes jsem si udělal chvilku čas a po dlouhé době umyl mazlíka. Použita kosmetika (Dodo Juice). Jinak aktuálně mazlík vypadá takto: Jinak kdyby někdo z Vás věděl o rámečku kolem řadící páky DSG (nění stejný s manuálem) tak dejte, prosím, vědět - to jedině mi chybí aby to bylo komplet. Díky. Dekor je karbon z facelifta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Moc pěkná kára! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Moc pekne si ji vylepsil ted uz vola jen po facelift volantu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 @Petr Co to prosím tě obnáší překopat na FL Climatronic a na kolik to cca výjde ? Dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 To Storm: máš SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 hezky si hraješ gratuluji ke krasavici jen tak dál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Tak kdo uhodne co z toho bude? :-D Nebudu Vás napínat :-D Už to zase začíná vypadat jako auto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 kraclik: Díky a rád jsem tě poznal. Musíme s dohodnou a dát řeč, jinak ta tvoje taky moc pěkně vymazlená. Dnes jsem si udělal chvilku čas a po dlouhé době umyl mazlíka. Použita kosmetika (Dodo Juice). Jinak aktuálně mazlík vypadá takto: Jinak kdyby někdo z Vás věděl o rámečku kolem řadící páky DSG (nění stejný s manuálem) tak dejte, prosím, vědět - to jedině mi chybí aby to bylo komplet. Díky. Dekor je karbon z facelifta. Koukám, že si vyměnil plast středovýho panelu. Sehnal jsi dekor carbon? Já totiž mám lišty v karbonu, ale celý střed je černý tak scháním jestli se to vůbec dělá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Dá se sehnat z FL octavie ale tam je jiný ovládání clima takže to obnáší výměnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Hezky to máš pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 To bude nádhera. Přidej víc fotek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Paráda koukám že se nenudíš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Pěkná kára+pěknej hafan. Co dodat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Před - Po 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Najdi 10 rozdílů U po chybí krytka zrcátka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Tu krytku si vzal do parády ten pes co se mi tam válí u auta a moc z ní nezbylo :) Když jsem ve škodovce vyzvedával novou a prodejce po mě chtěl něco přes 900 tak dostal takových jmen jako nikdy :D Tenhle víkend je musím nalakovat a bude to už vše hotové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Jooo pes to je pěkný stvoření... Mám Huskyho a občas když něco dostane do parády tak se to musí skoro luxovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Tak to moc dobře znám, za ním aby pořád někdo chodil a sbíral kde co rozkouše :) ale jinak je to hroznej mazel. Jen je to prostě pako chlupatý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Tak tak hroznej mazel, ale otočíš se a už něco žere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 P.S. já myslel že máš xena B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 vevca: Diky, bohuzel jsou to jen halogeny. Jednu dobu jsem to i zvazoval dodelat xena ale vim co to da prace. Uz jsem to nekolikrat delal na jinych autech. Navic uz takhle jsem to delal asi mesic, mam na to cas jen o vikendu a tim, ze jsem si to i sam strikal tak se to docela casove protahlo. Dodelany jsou ale ostriky svetel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 dej fl zrcatka j peck!Vypada to hodne robustne!Dobre jsi udelal!Uplne jine auto!Libi se mi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.