Jozef Jókai Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Tak chalani, už keď tu brázdim to fórum, staré aj nové asi sa patrí predstavit moje prdítko :) Dovoz ČECHY :) Octavia II 2.0 TDI 103 kw 16V - BKD - Elegance r.v. 12/2004 - MR 05 nabehaných 105 000 km. Moje úpravy: RS predný aj zadný nárazník, RS krídlo a RS koncovky a fólie na oknách, zadné facelift svetlá, prahové lišty. Neplánované úpravy Nové turbo, ktoré sa mi po ceste do práce uplne rozsypalo a teraz to vyzerá asi na trysky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Tak to je smůla s tím turbem a s těma tryskama. Já mám taky nové turbo , ale ono se mi nerozsypalo, jen kvílelo (nahoukávalo ) jak pominuté. Teď je prozatím klid a doufám ,že to vydrží. Jinak pěkná barva a kola se mi taky zamlouvají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Hezká Octavka, ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brumla Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Hezký autíčko, ať jezdí a ty neplánovaný úpravy ať jsou poslední! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Dík, tak dúfam aj ja, že to bude posledné. A teraz malý výlet vo Švajčiarsku. Kdo z koho: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 ahoj,zdravím na Slovensko mooooc krásná slečna, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speeder Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 tiež gratz. pekné autíčko, nech slúži. holt trysky sú slabosť týchto motorov, tak nech jazdí vporiadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Moc pěkné auto Docela smůla s tím turbem. Jinak ta kráva vypadal odhodlaně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 konečně auto s pořádnou barvou, o těch RS nárazníkách jsem hodně uvažoval ale nakonec jsem dal do laku jenom všechny lišty kolem dokola.. myslím, že kdybys dal ty na dveřích do laku, budeš to mít ještě jednou tak pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Pěkné autíčko :D Kdyby náhodou někdo chtěl RS náraznik přední tak bych ho nechal za hubičku...zadní budu mit za měsic taky za pár korun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 myslím, že kdybys dal ty na dveřích do laku, budeš to mít ještě jednou tak pěkný souhlasím, je to pěkný až na ty černý lišty, ty kazí celkovej dojem z jinak suprovýho auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 supr maš to moc pěkny .to turbo nasere no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Hodně pěkný,přeji moc kilásků bez probl.,lišty nevadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Chalani. Motor je K.O. nasratý som jak hovado . Tak idem po dialnici dnes doobeda mám na tachometri asi 140 a idem obiehat. Dupnem na plyn a čo mi auto spravilo. Sekla ručička na tachometri pri 150, biely dym za mnou ako z komína. Hovorím sa do p..e. Odstavím auto na krajnicu vipnem motor. Idem nastarovat a kaput vsetko. Ani naštartovat ani nič. Tak pekne odtahovka. Od 12.00 h stál som na dielanici jak debil. Teraz somprišiel domov. A to som mal len 70 km od domu. Nechcem ani vedet keby sa mi to stalo vo Švajčiarsku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 tak to je masaker - myslíš že to nebude turbo alebo že sa olej dostal do paliva? :D Je to teda smola :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 tak nejsem mechanik, ale olej v palivu? to by asi nebyl bílej kouř ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 To skôr voda do valcov... asi hlava k.o. je to smutné, ale TDI 16V je tuším najkazovejšie.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Tak tomu říkám pech.To snad není možné. Dej vědět co tomu bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Dám vedet ked sa mi vráti mechanik z dovolenky, lebo davat si auto do Porche Nira je odvaha. Ale ked to bude druhé turbo za 4 mesiace tak ma asi drbne. Ale ked sa mi to stalo prvý krát, vtedy som aspoň naštartoval. A vtedy to bolo turbo určite. Ale teraz. Keď by som to auto aspoň zabíjal nepoviem ani slovo. Ale chodím ako človek. Chvala bohu, že aspon na Slovensku. V nedelu som prišiel zo švajčiarska. Keby sa mi to stane tam tak ja neviem čo spravým. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 smutnee...ale toto na 90% turbo nebude..to bude nieco zavaznejsie ale nechcem strasiť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Tak chlapci auto je hotové. Bolo to zas turbo. Úplne zhorelo. A olej som mal vsade kde si len clovek može priat. Celý motor od oleja a vo výfuku tiež, ktorý sa musel komplet rozobrat a olej vyliat a ostatok vypálit. Tak mám zas nové turbo, ktoré mi aspon už nehúka. a položka -910,-€. A už dúfam, že budem mať klud konečne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Zase turbo?? Tak dúfam že už budeš mať kľud a autíčko bude slúžiť k spokojnosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 No no tak to posrane turbo. Ozaj chalani neviete čo stoja trysky na tento motor 2.0 16V BKD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 trysky 19 000 CZK original cena, sezenes ale za 9000 CZK ale to turbo, za prve co zaruka na to stare ? A za druhe proboha 910EUR ? kolik z toho je prace? pac nove turbo sezenes za 580EUR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Takže začnem asi takto: 1 - auto malo chip 2 - robil to otcov kamarat velmi dobrý Začalo to asi takto. Naskor sa islo stare turbo reklamovat. Ale nechceli mi uznat reklamaciu nakolko bolo auto chipnute - Teda neviem ako prišli na to, že auto je chipnute. Takže nové turbo. Ale pán proste isiel kupil nove turbo ani nezavolal, že mam za taku a taku cenu. Proste isiel a kupil. A cena je za nové turbo, výmena oleja a filtrov a nahratie povodneho programu 2.0 TDI. Takto mi to tlmočil otec, ked bol za ním. Keby to nebol otcov dobrý kamarát tak ho pošlem do p..e a za to turbo mu nezplatím. Takže turbo mi odchádzalo dosledku chipu, teda podla nich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 no a chip delali kde ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 No ten chip. Ja idiot som sa nechal nahovorit. kamarati mi ho odporucili, že je velmi dobrý a robí to už niekolko rokov a nikdy nemali problemy a spravil už dost aut. A ja debil že dobre. Bol tusim z Topolčian. Tak chlapec prisiel stiahol si software a povedal, že za tri dni sa mi ozve. Este som mu prizvukoval, že len minimálne nárast výkonu chcem. No dobre. A potom prišiel nahral softwer a jokinko sa vozil. A teraz sa mu neviem dovolat už tri týždne. Nasratý som jak k.... Nezdvíha tel. nič. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 hmm zacal bych odchipovanim a uz tam nic dalsiho nedaval na BKD fakt NE!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 No ten chip. Ja idiot som sa nechal nahovorit. kamarati mi ho odporucili, že je velmi dobrý a robí to už niekolko rokov a nikdy nemali problemy a spravil už dost aut. A ja debil že dobre. Bol tusim z Topolčian. Tak chlapec prisiel stiahol si software a povedal, že za tri dni sa mi ozve. Este som mu prizvukoval, že len minimálne nárast výkonu chcem. No dobre. A potom prišiel nahral softwer a jokinko sa vozil. A teraz sa mu neviem dovolat už tri týždne. Nasratý som jak k.... Nezdvíha tel. nič. to je to "garážové" chipovanie a potom si ľudia uvedomia ako si zničili motor vlastnou hlúposťou :) ...netreba dať na jedna pani povedala, ale na skutočné referencie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 no hlavne bych doufal, ze to borec neudelal tak ze proste zvedl jen davku nafty a trochu tlak turba, pac to budes za chvili menit i propalene pisty . Kouri to o dost vic od te doby co je tam chip?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.